עכבר(מתחלף){Yaara-g} |
לפני שנתיים •
31 במרץ 2022
לפני שנתיים •
31 במרץ 2022
עכבר(מתחלף){Yaara-g} • 31 במרץ 2022
עצם זה שאתה מפחד, מראה שאתה בדרך בריאה יחסית. אני לא חושב שזה עניין כמותי - שהבדסם כשלעצמו בכמויות גדולות מזיק, כמו שאמרו - אלא איכותי. אתה צריך לשים לב למה זה עושה לך באופן אישי. אם זה גורס את החושים שלך ועושה אותך אפאטי, או שזה מחדד אותך ומחדיר בך רוח משחקית. אם זה הופך אותך לאדם מר שרואה באנשים רק את הצדדים האפלים שלהם, או שזה הופך אותך לרגיש יותר לזולת בסיטואציות מיניות. אם זה מרגש ומגדיל אותך. וכל זה משהו, שכמו שאמרו, משתנה לאורך החיים.
|
|
neter(נשלטת) |
לפני שנתיים •
1 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
1 באפר׳ 2022
neter(נשלטת) • 1 באפר׳ 2022
כן.
נפשית פוטנציאל הנזק הוא ענק |
|
האקסלי(נשלט) |
לפני שנתיים •
1 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
1 באפר׳ 2022
האקסלי(נשלט) • 1 באפר׳ 2022
neter כתב/ה: כן.
נפשית פוטנציאל הנזק הוא ענק ומה באמת את עושה בנידון? גם בלהגן על עצמך פיזית ונפשית לפני שמגיעה המכה, וגם כדי להתאושש אחריה? כשאני אומר מכה אני מתכוון כאנלוגיה. כל דבר פיזי, נפשי, מנטלי, שגורם לסערה לא בריאה, שמוציא אותך מאיזון. |
|
deep blue eyes(נשלט){FLR } |
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
נשמע נכון
לפני שנתיים •
2 באפר׳ 2022
deep blue eyes(נשלט){FLR } • 2 באפר׳ 2022
מלישס כתב/ה: זה תלוי בכמה גורמים.
איך מתבטא הבידיסמ בחייך ? האם זה רק לחדרי המיטות או מעבר? כי אם זה מעבר ואתה רואה בזה דרך חיים, כמה רחוק אתה מוכן ללכת בשביל זה? והאם אתה מוכן לשלם מחיר? לכל בחירה בחיים יש מחיר והשלכות. אני למשל לא חייה את זה 24/7. בסופי שבוע יוצאת למסיבות , לפעמים מעבירה סשנים אצלי , מעבר לזה.. מעדיפה לשמור את זה ככה. אם זה יהפוך למשהו שהוא יום יומי אצלי , אני יודעת שזה יפגע לי בשגרת החיים שלי. |
|