כלובי |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
כלובי • 19 במאי 2004
זה מאד פשוט זאלו להחזיק אנשים בלי לתת להם אזרחות כוללת זכות הצבעה זה או כיבוש או שזה לא כיבוש ואז המדינה שמחזיקה את האוכלוסיה הזאת לא יכולה לקרוא לעצמה דמוקרטיה.
|
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
ThePassionMaster • 19 במאי 2004
כלובי כתב/ה: זה מאד פשוט זאלו להחזיק אנשים בלי לתת להם אזרחות כוללת זכות הצבעה זה או כיבוש או שזה לא כיבוש ואז המדינה שמחזיקה את האוכלוסיה הזאת לא יכולה לקרוא לעצמה דמוקרטיה.
ארה"ב הברית האמא שמאכילה ומשקה אותך כטענתך מגרילה כל שנה כחמישים אלף גרין כארדים שזה משהו כמו תעודות תושב, מותר לעבוד ולהתקיים בארה"ב אך עדיין לא מדובר באזרחות ואין זכות הצבעה. אין לי נתונים מדוייקים אך לאחוז לא מבוטל בארה"ב אין בכלל זכות הצבעה. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
כלובי • 19 במאי 2004
אתה עם השטויות שלך
מי שנולד בארה"ב מקבל שם אזרחות אוטומטית כמו בכל מקום בעולם כל אחד אחר שם נמצא שם על פי רצונו. פלסטינים שנולדים במה שאתם קוראים לו "לא בהכרח שטח כבוש" לא מקבלים אזרחות ישראלית אז מה זה הקשקוש הזה? |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
Lady Shira כתב/ה: כלובי כתב/ה: אמא שלך צבועה
נמאסת דיון פוליטי מעמיק, אך עדיין עם קורטוב של קלילות... מתה עליך. נורא מצחיק ליידי ממש משעשע לכלובי מותר לרדת לפסים אישיים "אמא שלך" לגיטימי נכון ? "קורטוב של קלילות..." איפה הירידה לפסים אישיים ? אה אין כאן למה ? לא יודע פשוט אין זה סתם משעשע וקליל. אני לא מת עליך. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
כלובי • 19 במאי 2004
שם השרשור שוחר השלום שלך זה "צביעות השמאל"
אחר כך עוד ציטטת את ביטויי ההסטה של הגורו שלך מאיזה אתר ימני פנאטי כנגד השמאלנים שאין להם מה להגיד אז הם ישר הולכים מכות. אתה קורא לי צבוע אני אומר אמא שלך ואז אתה אומר שאני יורד לפסים אישיים? אתה כל כך חסר הגיון והטיעונים שלך כל כך חסרי שחר שזה פשוט נמאס ומעצבן. כבר כל מי שטרח לענות לך הבין עם מי יש לו עסק וגם כשלא עונים לך אתה ממשיך להפציץ ולהרגיז אז מה אתה מתפלא שמישהו עונה לך ומעמיד את הבלוף הדמגוגי שאתה מנסה למכור פה בפרופורציות הנכונות. |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
abcd • 19 במאי 2004
[/quote]
אני לא מת עליך.[/quote] פשן למה אתה מרביץ. כולה ראיתי יציאה משעשעת לא צפויה ונשפכתי. תביא חיבוק. חוץ מזה פשן, מה אתה מבזבז זמן על מכות וירטואליות. עם דעות נחרצות רצים לשלטון. |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
כלובי כתב/ה: בדרך כלל קשה לשמוע את ההטפה הבלתי פוסקת שלך כאן והרחמים שלך על איזה מרגל שישראל שלחה למדינה שמגדלת אותה ואותך בכספה. ולעוד שטויות.
הרשה לי להמנע מלהתחייס לכל המלל שכתבת מסביב, לא לעניין. אה, דגש קטן לגבי ה-כמה אמרת ? עוד שבעה פצועים אנוש ? במידה והיה ירי מאסיבי כפי שטוענים הערבים לא היו עשרה הרוגים בקרב אלפי המפגינים, היו מאות הרוגים. ולא היו שבעה פצועים אנוש, היום מאות פצועי אנוש. אבל רק אנחנו שקרנים, דוברת צה"ל ובכלל כל עם ישראל. עשרה הרוגים ושבעה פצועים אנוש זה תוצאה של פגז שנחת לא במקום, לא תוצאה של ירי מאסיבי. לגבי יונתן פולארד. הפעם אתה מוכיח בורות עמוקה. בורות שהיתה גם בי ואני שמח שבאה על קיצה לפחות במה שקשור ליונתן פולארד. אז אולי תוריד מעליך את שכבות האהבה שלך לפלשתינים ותלך לקרוא על יונתן פולארד. תקרא, תשכיל ותפנים יונתן פולארד לא נשלח כמרגל על ידי ישראל כדי שירגל על האמריקאים. יונתן פולארד הוא יהודי אמריקאי שעבד כאנאליסיט במודיעין האמריקאי, התגלגלו לידיו ידיעות על נשק בלתי קונבציונלי שמדינות ערב פיתחו. קיים הסכם העברת מידע שכזה על התחמשות ערבית, בין ארה"ב האהובה עליך לבין ישראל. לכן יונתן פולארד ניגש אל האחראים עליו וביקש מהם להעביר את המידע החיוני הזה לידי ישראל, מידע שהגיע לישראל בעקבות ההסכם שיש בין ישראל לארה"ב על החלפת מידע. הוא נתקל בסירוב, לכן הוא המשיך הלאה עד לפנטגון ומשום מה נתקל בסירוב לכל אורך הדרך. כשראה שאין מצב שהאינפורמציה על התחמשות מדינות ערב בנשק בלתי קונבציונלי לא הולכת להגיע לידי ישראל הוא החליט לקחת על עצמו את הסיכון ולמסור את המידע ישירות לישראל. יונתן פולארד לא העביר ידיעות על האמריקאים אלא ידיעות על הנשק שבידי ארצות ערב. והנה דבריו של יונתן פולארד: "האם באמת ציפו ממני לאפשר להיסטוריה לחזור על עצמה ולא לעשות דבר על מנת למנוע אסון מעמנו?" (מתוך מכתבו של יהונתן) אז לזלזל בצורה מבחילה שכזו באדם שהקריב את חייו בשביל הביטחון שלך ושל כולנו כאן במדינת ישראל, נראה לי דבר מכוער ובזוי. אבל למה שזה יפריע לך ? עוד אוהב ישראל אחד. |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
Lady Shira כתב/ה:
אני לא מת עליך.[/quote] פשן למה אתה מרביץ. כולה ראיתי יציאה משעשעת לא צפויה ונשפכתי. תביא חיבוק. חוץ מזה פשן, מה אתה מבזבז זמן על מכות וירטואליות. עם דעות נחרצות רצים לשלטון.[/quote] סורי ליידי זה לא היה במקום.. אבל מקבל את דבריך, הנה קחי חיבוק ---> חיבוק לגבי הריצה לשילטון אל תצחקי זה מתגלגל בראש - ואני שונא את כל החרא של הפוליטיקה אבל מישהו צריך לנקות שם את כל הרפש. אני די החלטתי - יש לי שתי אפשרויות: או לחיות בארה"ב במיאמי ככה בכיף תוך דאגה לעצמי בלבד או להכנס לפוליטיקה ולנקות את השטח |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
כלובי כתב/ה: שם השרשור שוחר השלום שלך זה "צביעות השמאל"
אחר כך עוד ציטטת את ביטויי ההסטה של הגורו שלך מאיזה אתר ימני פנאטי כנגד השמאלנים שאין להם מה להגיד אז הם ישר הולכים מכות. אתה קורא לי צבוע אני אומר אמא שלך ואז אתה אומר שאני יורד לפסים אישיים? אתה כל כך חסר הגיון והטיעונים שלך כל כך חסרי שחר שזה פשוט נמאס ומעצבן. כבר כל מי שטרח לענות לך הבין עם מי יש לו עסק וגם כשלא עונים לך אתה ממשיך להפציץ ולהרגיז אז מה אתה מתפלא שמישהו עונה לך ומעמיד את הבלוף הדמגוגי שאתה מנסה למכור פה בפרופורציות הנכונות. אתה קורא את עצמך לפני שאתה לוחץ על שלח ? שום גורו שלי זה מאמר שאדם מין השורה כמוני וכמוך שלח למערכת של start.co.il עד כמה שאני יודע זהו אינו אתר ימני פנאטי. את זה שהם ישר הולכים מכות אתה אמרת, לא אני ולא הכותב במאמר. אני לא קורא לך צבוע, אני קורא לשמאל צבוע, והמאמר נותן מספר עובדות המסבירות מדוע השמאל צבוע. יש בידך אפשרות להתייחס לעובדות שהכותב שם כותב ולנטרל את הנאמר על ידי מתן עובדות משלך, אבל ממתי אתה משתמש בעובדות על מנת להוכיח את טענותיך ? לא. זה לא מתאים לך. אני חסר הגיון וטיעוני חסרי שחר, אבל אני היחיד שמביא עובדות. כל מי שטרח לקרוא אותי הבין עם מי יש לו עסק ? אני חושב שפספסת מספר תגובות כאן, אה לא... בעצם לא פיספסת, טרחת לענות כאן לשני כותבים שדוקא מצדדים אם אני מבין נכון בצד שלי. אז מה יש לנו כאן ? חמישה מגיבים כולל אותי. ליידי שירה שלא הגיבה לשירשור אלא אהבה את היציאה שלך. (לא הצחיק אותי, סורי שירה) ועוד שני מגיבים שדוקא תומכים בכיוון הכללי של הדברים שלי. ו..כמובן אתה. ו... זהו. |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
פשן אתה באמת כזה תמים?
לפני 20 שנים •
19 במאי 2004
abcd • 19 במאי 2004
ראשית, יש לך כסף לשבת בחוף כל היום להסתכל על כוסיות וזהו במיאמי?
ושנית, חבלז מה שיעשו לך ברגע שתיכנס לפוליטיקה חזק. כל כרישי הממון יסובבו אותך ככ חזק עם שוחד לפה ושחיתות לשם, והכל "לטובתך" כמובן, כדי שאתה תעלה למעלה, תתכונן למכור את אמא שלך. (זאת היתה מטאפורה, לא להרביץ) אגב, כשתהיה למעלה, אל תשכח לסדר לנו איזה כסא טוב.. |
|