סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

"ניסיון רב בתחום" הוא יתרון או חיסרון?

TradeMark​(שולט)
לפני שנתיים • 23 ביולי 2022
TradeMark​(שולט) • 23 ביולי 2022
WitchFuneral כתב/ה:

די כבר עם דחיפת הזין הוונאבי רוחנית הזאת. יש עוד סיבות, כמו העובדה שסטטיסטית נשים עם body count גבוה יותר נוטות יותר להתגרש ולהיפרד, זאת לא "סתם תפיסה", זה מבוסס. בכללי, אני תמיד אומר שהאינדיקציה הכי טובה לעתיד של בן אדם זה העבר שלו, כי העתיד עוד לא הגיע וההיסטוריה נכתבה עד כה.
ובלי קשר, סתם שתדע, יצא לי לצאת עם כולן. יצא לי לצאת אפילו עם דנית, קנדית ומנגד גם עם בחורות שנוטות יותר לשמרנות, אפילו עם בת של מתנחלים יצאתי לדייט. מהניסיון האישי שלי (שגם עולה בקנה אחד עם הרבה סטטיסטיקות אחרות), אלה פשוט בנות איכותיות יותר ורציניות יותר שלא יקבלו זין בכל פעם שהן מוצאות מישהו. אם אתה חושב שבחורה רצינית שוכבת עם 100 גברים סתם כי "ח מה הבעיה, היא יודעת למצוא פרטנרים" אז אתה דביל בלי אופי, כי רק דבילים בלי אופי מתאהבים בקלות ונפרדים בקלות. להתאהב ולאהוב באמת זה לא בא ברגל, רוב הדייטים שלי בכלל לא המשיכו לדייט שני.

אני רואה בפרופיל שלך שאתה מצהיר בגאווה מסויימת שאת נרקיסיסט, אז התגובה שלך (פה ובכל התגובות האחרות שראיתי ממך בפורומים) נשמעת הגיונית בשביל מישהו שסובל מההפרעה הנפשית הזה. המירמור, הצורך בתשומת לב, הנואשות לאישור מאחרים והזעם עליהם כי אתה בז לכולם אבל כל כך זקוק לאישור שלהם. אני בטוח שזה קשה לחיות כקליפה ריקה שהדבר היחידי שממלא אותה זה אישורים חיצוניים, והייתי מרחם עליך אם לא הייתי יודע שנרקיסיסטים הם רעל לכל הסובבים אותם. כן משמח אותי שאתה לא מספיק מתוחכם להסתיר את הפגם הנוראי הזה שיש בך. זה יאפשר לאנשים לא להתקרב אליך. אז מעז יצא מתוק כמו שאומרים, ואני יכול רק לקוות שזה לא רוחני מדי לטעמך חביבי.

בוא אתן לך עוד עצה "רוחנית": לא כל חבל שאתה רואה הוא הזמנה בשבילך לנסות ולתלות את עצמך איתו.

שמחתי לעזור.
WitchFuneral​(שולט)
WitchFuneral​(שולט) • 23 ביולי 2022
TradeMark כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:

די כבר עם דחיפת הזין הוונאבי רוחנית הזאת. יש עוד סיבות, כמו העובדה שסטטיסטית נשים עם body count גבוה יותר נוטות יותר להתגרש ולהיפרד, זאת לא "סתם תפיסה", זה מבוסס. בכללי, אני תמיד אומר שהאינדיקציה הכי טובה לעתיד של בן אדם זה העבר שלו, כי העתיד עוד לא הגיע וההיסטוריה נכתבה עד כה.
ובלי קשר, סתם שתדע, יצא לי לצאת עם כולן. יצא לי לצאת אפילו עם דנית, קנדית ומנגד גם עם בחורות שנוטות יותר לשמרנות, אפילו עם בת של מתנחלים יצאתי לדייט. מהניסיון האישי שלי (שגם עולה בקנה אחד עם הרבה סטטיסטיקות אחרות), אלה פשוט בנות איכותיות יותר ורציניות יותר שלא יקבלו זין בכל פעם שהן מוצאות מישהו. אם אתה חושב שבחורה רצינית שוכבת עם 100 גברים סתם כי "ח מה הבעיה, היא יודעת למצוא פרטנרים" אז אתה דביל בלי אופי, כי רק דבילים בלי אופי מתאהבים בקלות ונפרדים בקלות. להתאהב ולאהוב באמת זה לא בא ברגל, רוב הדייטים שלי בכלל לא המשיכו לדייט שני.

אני רואה בפרופיל שלך שאתה מצהיר בגאווה מסויימת שאת נרקיסיסט, אז התגובה שלך (פה ובכל התגובות האחרות שראיתי ממך בפורומים) נשמעת הגיונית בשביל מישהו שסובל מההפרעה הנפשית הזה. המירמור, הצורך בתשומת לב, הנואשות לאישור מאחרים והזעם עליהם כי אתה בז לכולם אבל כל כך זקוק לאישור שלהם. אני בטוח שזה קשה לחיות כקליפה ריקה שהדבר היחידי שממלא אותה זה אישורים חיצוניים, והייתי מרחם עליך אם לא הייתי יודע שנרקיסיסטים הם רעל לכל הסובבים אותם. כן משמח אותי שאתה לא מספיק מתוחכם להסתיר את הפגם הנוראי הזה שיש בך. זה יאפשר לאנשים לא להתקרב אליך. אז מעז יצא מתוק כמו שאומרים, ואני יכול רק לקוות שזה לא רוחני מדי לטעמך חביבי.

בוא אתן לך עוד עצה "רוחנית": לא כל חבל שאתה רואה הוא הזמנה בשבילך לנסות ולתלות את עצמך איתו.

שמחתי לעזור.

אז אני מניח שאתה לא מודע להבדלים בין הפרעת אישיות נרקיסיסטית לנרקיסיזם בריא. האמת שיצאתי די מתוחכם, כי ממה שנראה כרגע - זה מנפנף אנשים שאינם מתוחכמים במיוחד ועל הדרך העברתי מסר.
עוד משהו?
7bum​(שולט)

Re: "ניסיון רב בתחום" הוא יתרון או חיסרון?

7bum​(שולט) • 23 ביולי 2022
gilsherr כתב/ה:
האם לשולט וותיק(שם אחר לזקן כמוני) יש יתרון בעיני הנשלטות פה? האם לשולטת עם ניסיון עשיר יש יתרון בעיני הנשלט הפוטנציאלי?
רק לי "נשלטת עם ניסיון עשיר" נשמע נורא? רק לי הנסיון העשיר בתחום גורם לטרן-אוף מיידי?

לכל מטבע יש 2 צדדים,
כמו שאני מכיר את זה, בעיניים של הנשלטת יש ערך לשולט עם ניסיון כדי שידע לאן הוא מוביל ומה הוא עושה
אבל בהרבה סיטואציות זה לא המצב, שולט עם ניסיון יכול לדחוף גבוהה מידי ולייצר נזק של שליטה לא נכונה/בריאה.
שולט ללא ניסיון ועם אחריות לעומת זאת חוקר את העולם הזה יחד עם הנשלטת והם מתקדמים מנקודה נמוכה יותר למעלה.

לגבי נשלטות עם ניסיון? זה מאוד תלוי באופי יחד עם הקבלה שהיא לא התחילה ב"להיות שלך"

** בפוסט האחרון שלי בבלוג רשמתי על שליטה לא נכונה, זה מתחבר לי לשרשור הזה וממליץ מאוד(!!) להציץ כנקודה למחשבה
בעיקר לשולטים וגם לנשלטות (מכוון לכל המינים באשר הם כמובן) **

https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=78650
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 23 ביולי 2022
נסיון בבדסמ הוא טוב. גיליתי כמה חוסר נסיון יכול להרוס קשר, אחרי שהושקעו מאמצים לאורך זמן. כשיש לך נסיון אתה מגובש, כבר הבנת מה אתה אוהב, רוצה, מהן הגבולות שלך..
על חוסר הנסיון שלי אני מכפה בלהיות קשובה וללמוד מכל מי שאני רואה בו דמות חיובית.
WitchFuneral​(שולט)
WitchFuneral​(שולט) • 23 ביולי 2022
shirazbar כתב/ה:
נסיון בבדסמ הוא טוב. גיליתי כמה חוסר נסיון יכול להרוס קשר, אחרי שהושקעו מאמצים לאורך זמן. כשיש לך נסיון אתה מגובש, כבר הבנת מה אתה אוהב, רוצה, מהן הגבולות שלך..
על חוסר הנסיון שלי אני מכפה בלהיות קשובה וללמוד מכל מי שאני רואה בו דמות חיובית.

לדעתי זה תלוי בסוג הניסיון ובמה שאת מחפשת.
אני ארצה מישהי שכבר התנסתה בקשר שליטה ארוך טווח לפחות עם שולט אחד. אם זאת סתם מישהי שעוברת מסשן לסשן בשביל הכיף שלה, גם אם אתן לזה צ'אנס אני אבוא סקפטי לחלוטין, במיוחד כשאני יודע שלא מצאתי יותר מדי נשלטות שמצליחות לספק את הצרכים הסדיסטיים שלי (זה לא פשוט כשזה ארוך טווח).
ScatNerd
ScatNerd • 23 ביולי 2022
כמו שאמרו כאן זה כנראה תלוי מה מחפשים.
למשל לסשן מחטים או CBT, קשירות וכו' רצוי שיהיה ניסיון וגם הרבה הבנה כדי למנוע נזקים.
אבל לדברים פשוטים כמו השפלות, ביזאר וכו' ניסיון לא כזה קריטי.
morningdew​(שולט)
morningdew​(שולט) • 23 ביולי 2022
BizarreMind כתב/ה:
למשל לסשן מחטים או CBT, קשירות וכו' רצוי שיהיה ניסיון וגם הרבה הבנה כדי למנוע נזקים.

אין שום דבר פשוט בביזאר או בהשפלות.

בן-אדם יכול לצאת עם נזק נפשי ארוך טווח מסשן השפלות.

ביזאר יכול לגרום למחלות קשות אם עושים לא נכון.

ניסיון מועיל, אבל הרבה יותר חשובים אחריות, נכונות ללמידה, הבנה, קצב התנסות בהתאם ליכולת , התקדמות שיטתית, תוך תקשורת כנה, מדוייקת ואכפתית.

כולם היו חסרי-נסיון פעם. ופרקטיקות בדס'מ הן לא איזה סוד שעובר מפה לאוזן. הן משהו שצריך ללמוד ביסודיות וליישם באחריות ואכפתיות.

פרטנר/ית אחראי/ת, אכפתי/ת, שיודע/ת מה יודע/ת ומה לא יודע/ת והכי חשוב - שיש איתו/איתה כימיה - יהיה תמיד הרבה יותר נכון מהפרטנר/ית הכי מנוסה בעולם ...
ScatNerd
ScatNerd • 23 ביולי 2022
morningdew כתב/ה:
BizarreMind כתב/ה:

אין שום דבר פשוט בביזאר או בהשפלות.

בן-אדם יכול לצאת עם נזק נפשי ארוך טווח מסשן השפלות.

ביזאר יכול לגרום למחלות קשות אם עושים לא נכון.

.

ביזאר זה ביזאר, אין דרך "נכונה" לעשות את זה. הסכנה האפשרית שכרוכה בזה היא בלתי נמנעת וזה על אחריותו של המשתמש.
לגבי השפלות.. לרוב מי שרוצה שישפילו אותו לא כזה אכפת לו מהביטחון העצמי שלו וככל הנראה הוא כבר עם נזקים נפשיים ברמה מסויימת.
ואלו כן דברים פשוטים בגלל שהם לא דורשים ידע מקדים כדי לעשות אותם בניגוד לסשן מחטים או Ballbusting וכו'. כל אחת שיש לה טיפה יצר סדיסטי יכולה להשפיל (ואפילו כאלו שאין להן). כנ"ל לגבי ביזאר.

אני באופן אישי לא הייתי נותן לאף אחת שהיא לא אחות מוסמכת להתעסק לי בביצים..או לקחת לי דם. אבל זה אני.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת יול' 23, 2022 5:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Average
Average • 23 ביולי 2022
השאלה שלך מצביעה על חוסר ניסיון.
gilsherr
gilsherr • 23 ביולי 2022
Average כתב/ה:
השאלה שלך מצביעה על חוסר ניסיון.

לא טענתי להיותי מנוסה...