שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה הגיגים על מקרה no name ועל השירשור בעקבותיו

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 20 שנים • 2 ביוני 2004

ומהם SSC

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 2 ביוני 2004
Safe, Sane and Consensual

בטוח, שפוי ובהסכמה הדדית.

בטוח - מדבר על בטיחות פיזית ובטיחות נשפית - נקיטת מירב האמצעים למניעה של פגיעה בלתי הפיכה בנשים שאיתם משחקים.

שפוי - משחקים בצורה שפויה, לא מתוך תסכול, זעם, או כדרך לאובדן עצמי.

הסכמה הדדית - הפעילות מתרחשת המסגרת שהוסכמה בצורה מודעת על ידי כל השותפים לה, כשבידיהם היכולת והחופש להגדיר ביחד מהם הגבולות והחוקים שבמסגרתם משחקים.

ציטוט:
אני חושב שדן קאפ מיחס חשיבות עצומה לכללי ה SSC חשיבות שחורגת בהרבה לדעתי ביכולתם של כללים אלו למנוע בעתיד מקרים אלו. אין לי בעיה עם הכללים הנ"ל. יום אחד ניסיתי אפילו לקרוא אותם, ואולם אחרי מספר קטעים שגיליתי שהם בעצם כל מה שמנחה אותי אישית בתחום, מרצוני הטוב, על פי הבנתי האישית, פשוט הפסקתי לקרוא אותם באמצע.

אם כן, שם בדוי יקר, אחרי שראית שהשד של ה-SSC איננו כל כך נורא, לאיזה משלושת אלו לדעתך אני מיחס חשיבות מופרזת?
קליבר​(שולט)

ני קורא וקורא וקורא....

קליבר​(שולט) • 2 ביוני 2004
וממש לא הצלחתי להבין מה הנושא כאן ..

בחייאת .. אולי מישהוא יסביר לי ?

נ.ב. - אולי יש למישהוא עבודה במשוררות ?

וזיג זאג , בקשה קטנה .. אל תכתוב בכחול , קשה לראות את הכתב על הרקע השחור , תודה .
( התוכן של ההודעה שלי קשור לענין כמו התוכן של ההודעות שלכם )
lio1973​(נשלטת)
lio1973​(נשלטת) • 2 ביוני 2004
האינסטינק הראשוני שלי הוא לא להגיב בשירשור שכזה אבל אני חייבת להסב את צומת לבך שם בדוי לתחושה העולה משירשור שכזה - זה בדיוק ולא ליד תגובה ישירה לשירשור של no name וזאת בדיוק התגובה שהיא לא הזדקקה לה איני פוסלת את דבריך רק חושבת שהם לא במקומם בטח לא כשזה כל כך טרי וכואב אם אין ביכולתך להשתתף בכאב לתת כתף ולא לדבר אז עדיף שלא כי זה מה שלו זקוקה בחורה במצב כזה . יתרה מכך טוליפ ביקשה זאת בשירשור שקדם לזה לצערינו ואף חזרה והדגישה את זה בשירשור הנוכחי לאור נסיונה הכואב והמצער ביותר אין לבטל את דבריה או להתעלם מבקשתה אלא ההפך.
אני מקווה שהשירשור הזה יהיה קצר icon_rolleyes.gif