זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
6 ביוני 2004
זאלופון(שולט) • 6 ביוני 2004
למה להכיר דרך האינטרנט זה לא נורמלי? כיום ה-מון אנשים עושים את זה, וזו דרך לא פחות נורמלית מכל דרך אחרת. יש כאלה שנורא טבעי להם להתחיל עם בחורה במועדון אבל הם לא מסוגלים להקליד שורה בצ'אט, ויש כאלה שדווקא מול המחשב הם שופעי קסם ובטחון. זה ממש אבל ממש לא אומר שהסוג הראשון הם "גברים" והשני "חנונים".
לי אישית הדרכים ה"נורמליות" להתחיל עם בחורות תמיד נראו מאולצות. לא שלא השתמשתי בהן פה ושם, אבל אף פעם לא נראה לי טבעי לפנות סתם ככה לבחורה שאני לא מכיר ולפתוח איתה בשיחת היכרות צולעת הנהוגה במקומותינו (שיחות שמתחילות במשפטים כמו: "את באה לכאן הרבה?" או "גם את נוסעת לתל אביב?"). תמיד הרגשתי שמה שאני בעצם צריך לומר זה: "ת'אמת? אנחנו לא מכירים ואין לי ממש על מה לדבר איתך אבל נדלקתי על התחת שלך. בואי נשתגל כמו שפנים ונראה לאן זה יתקדם משם". פה זה יותר טבעי. יש משחקים, אבל פחות. הכל הרבה יותר נגיש ונוח, ולמרות שיש לאינטרנט את חסרונותיו, הוא בהחלט יכול לבוא בנוסף לשיטות האחרות (ולא במקומן). בשבילי זה עבד |
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
6 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
6 ביוני 2004
@buba@(נשלטת) • 6 ביוני 2004
ל-זאלופון !!
אתה איש חכם ואני מצטרפת לכל מילה שלך . ולאדון צעיר ! תלמד קצת ממנו , זה רק יעזור לך לעתיד . (סתם המלצה ) |
|
zytry(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 ביוני 2004
לפני 20 שנים •
6 ביוני 2004
zytry(שולט) • 6 ביוני 2004
לאדן צעיר. BUBA שאלה אותך שאלה פשוטה וענינית ... ואתה ענית בהתנשאות ואפילו במידת חוצפה...
אל תתפלא שקשה לך עם נשים. |
|