סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עד כמה בטעות זה היה?

LUNA and DADDY
לפני 6 חודשים • 29 באפר׳ 2024
LUNA and DADDY • 29 באפר׳ 2024
חחח אלופה.
אגמון אתה משהו 🤣
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 29 באפר׳ 2024
Into כתב/ה:
בתור נקבה יחסית, זה קרה לי, ולהלן התנאים הספציפיים ביותר שהיו כדי לאפשר את הסיטואציה המקוללת הזו:

1. מקלחת- רטיבות יחסית בכל האיזור, למרות שמים הם לא מסכך, לכו תבינו.
2. תחת מובלט אחורה- אני נמוכה, זה היה בעמידה, התחת היה מאוד מובלט לכן איפשר גישה.
3. תנופה- ניסינו כמה פעמים והחליק לכיוונים שונים, אז לאחר שמיקם את הזין ידנית ופקד עליו !stay, הנוף הניף תנופתו כדי להצליח כבר.
4. ביש מזל- כאמור זה מאוד מאוד מאוד נדיר וצריך להיות חתיכת דביל ובעלת מזל נאחס.

נקודה חשובה: לא יודעת מה הולך בפורנו, במציאות זה כואב ברמה שקשה לי להסביר, זה מאוד טראומתי (קצת על גבול האונס), והוא יצא באותה מהירות שנכנס אז לא "הספיק להינות".
אני מיד צנחתי לרצפה בבכי ונשארתי שם חצי שעה בערך עד שיכולתי לקום. גבר נורמטיבי כנראה גם היה נכנס לטראומה מהכאב שגרם לי והתגובה שלי, אבל היה מדובר בדביל.
למזלי לא היה דימום icon_smile.gif

בקיצור- אל.

עורכת לאור תגובתו של אגמון- התחת שלי לא רפוי 😡😡😡

.מצטערת שחווית את זה
את לא הראשונה שמתארת את זה ככה - דושים שנכנסים לתחת ואז מתרצים את זה בלבול בחור.
הם תחת בעצמם!
Story​(נשלטת)
Story​(נשלטת) • 29 באפר׳ 2024
לא קרה לי, אבל כן זכורה לי סיטואציה מבדרת של מישהו שהיה בטוח שהוא בתחת שלי כשזה בעצם היה בכוס. הייתי מאוד מרוצה מעצמי על ההתחמקות הממזרית הזאת 😄
La Joker​(שולט)
La Joker​(שולט) • 29 באפר׳ 2024
Into כתב/ה:
בתור נקבה יחסית, זה קרה לי, ולהלן התנאים הספציפיים ביותר שהיו כדי לאפשר את הסיטואציה המקוללת הזו:

1. מקלחת- רטיבות יחסית בכל האיזור, למרות שמים הם לא מסכך, לכו תבינו.
2. תחת מובלט אחורה- אני נמוכה, זה היה בעמידה, התחת היה מאוד מובלט לכן איפשר גישה.
3. תנופה- ניסינו כמה פעמים והחליק לכיוונים שונים, אז לאחר שמיקם את הזין ידנית ופקד עליו !stay, הנוף הניף תנופתו כדי להצליח כבר.
4. ביש מזל- כאמור זה מאוד מאוד מאוד נדיר וצריך להיות חתיכת דביל ובעלת מזל נאחס.

נקודה חשובה: לא יודעת מה הולך בפורנו, במציאות זה כואב ברמה שקשה לי להסביר, זה מאוד טראומתי (קצת על גבול האונס), והוא יצא באותה מהירות שנכנס אז לא "הספיק להינות".
אני מיד צנחתי לרצפה בבכי ונשארתי שם חצי שעה בערך עד שיכולתי לקום. גבר נורמטיבי כנראה גם היה נכנס לטראומה מהכאב שגרם לי והתגובה שלי, אבל היה מדובר בדביל.
למזלי לא היה דימום icon_smile.gif

בקיצור- אל.

עורכת לאור תגובתו של אגמון- התחת שלי לא רפוי 😡😡😡

גם מקלחת מרטיבה את הבחוץ ולא את האזור הפנימי אז זה לא יחליק וכגבר לא משנה כמה פעמים זה קרה אתה מרגיש שאתה לא במקום הנכון..
בכל מקרה גם "כשמתבלבלים כי הכל רטוב" אין אפשרות באמת להכנס ואם נכנסים אז זה ממש בהתחלה ובטח לא מצליחים להכניס את כל הזין כמו שהיא תיארה (או שהיא הייתה עם כאלה שיש להם 2 סנטימטר)

backgammon כתב/ה:

עם זאת, חדירה מלאה בהקשר של פספוס, עם כל הזין, לעומק הישבן, תהיה סבירה רק בתנאים של רטיבות גבוהה וישבן נשי משוחרר ונינוח למדי.

אחרת, סביר להניח שהתוצאה תהיה חדירה שנעצרת בספינקטר הפנימי של הישבן ובאישה מאוד מאוד לא מרוצה.

במישור המעשי, לעומת זאת.- סביר יותר להניח שמדובר במעשה מכוון, זדוני, כנסיון לכפות מין אנאלי שלא בהסכמה (כלומר, אונס ).

בדיוק, רק שמשוחרר ברמה שהיא לא מצליחה גם להחזיק צואה.
מפציע
מפציע • 29 באפר׳ 2024
מחזק את ידי קודמי ומצטער לכל מי שזה קרה לה.
אני רק נהניתי לרגע מהבחירה לדבר על איברי מין בפורום ציוד והשימוש בו..
אין ספק - מתואר פה שימוש מאוד לא נכון בציוד..
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 29 באפר׳ 2024
La Joker כתב/ה:
גם מקלחת מרטיבה את הבחוץ ולא את האזור הפנימי אז זה לא יחליק וכגבר לא משנה כמה פעמים זה קרה אתה מרגיש שאתה לא במקום הנכון..
בכל מקרה גם "כשמתבלבלים כי הכל רטוב" אין אפשרות באמת להכנס ואם נכנסים אז זה ממש בהתחלה ובטח לא מצליחים להכניס את כל הזין כמו שהיא תיארה (או שהיא הייתה עם כאלה שיש להם 2 סנטימטר)

תתפלא, עם מספיק תנופה וחלקלקות זה אפשרי. אתה חושב על זה שאי אפשר להיכנס בתנאי התחשבות ווידוי שזה לא כואב לאף אחד, אני מדברת על תאונה עם הרבה תנופה (ללא התחשבות או וידוי כאב). לכן זה כלכך כואב, כאמור. בסוף זה שריר, לא חומה- אפשר לפרוץ אותו בכוח.
כמו כן, מוסיפה לקו"ח: מצליחה להחזיק צואה!
La Joker​(שולט)
Into כתב/ה:
La Joker כתב/ה:

תתפלא, עם מספיק תנופה וחלקלקות זה אפשרי. אתה חושב על זה שאי אפשר להיכנס בתנאי התחשבות ווידוי שזה לא כואב לאף אחד, אני מדברת על תאונה עם הרבה תנופה (ללא התחשבות או וידוי כאב). לכן זה כלכך כואב, כאמור. בסוף זה שריר, לא חומה- אפשר לפרוץ אותו בכוח.

בתנאים שאת כותבת את זה זה מרגיש לי כמו לעבור עם רכב באור אדום עם כיסוי עיניים על מהירות של 150 קמ"ש ולצפות לא להתנגש באף אחד.
ברגע שהוא יצא החוצה תמיד החזרתי אותו בעשירית כוח ואפילו פחות בגלל המחשבה שיכולים לקרות דברים(או לפרטנרית או לי), מעבר לזה זה נשמע כמו התאבדות ואי אפשר להחשיב את זה כ"טעות" כי זה משהו שהוא צפוי שאם תפעיל כוח בלתי סביר כשהוא יוצא אז תגרום נזק או לה או לך..

ופעם ראשונה שאני רואה שאת עונה תגובה רצינית ולא בציניות D:
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 29 באפר׳ 2024
La Joker כתב/ה:
Into כתב/ה:
La Joker כתב/ה:

בתנאים שאת כותבת את זה זה מרגיש לי כמו לעבור עם רכב באור אדום עם כיסוי עיניים על מהירות של 150 קמ"ש ולצפות לא להתנגש באף אחד.
ברגע שהוא יצא החוצה תמיד החזרתי אותו בעשירית כוח ואפילו פחות בגלל המחשבה שיכולים לקרות דברים(או לפרטנרית או לי), מעבר לזה זה נשמע כמו התאבדות ואי אפשר להחשיב את זה כ"טעות" כי זה משהו שהוא צפוי שאם תפעיל כוח בלתי סביר כשהוא יוצא אז תגרום נזק או לה או לך..

כמו שציינתי מדובר היה בדביל (תחשוב הנהג של בנגביר רק בזיון מקלחת).

לטובת שימור המיתוג הלא רציני: 🥒🧦🏆🦬 והמבין יבין
La Joker​(שולט)
Into כתב/ה:
La Joker כתב/ה:
Into כתב/ה:
La Joker כתב/ה:

כמו שציינתי מדובר היה בדביל (תחשוב הנהג של בנגביר רק בזיון מקלחת).

לטובת שימור המיתוג הלא רציני: 🥒🧦🏆🦬 והמבין יבין

הנהג שלו הוא בסה"כ נשלט בלי גבולות שעושה מה שאומרים לו.
אם זה ככה אז ההוא שהיה איתך במקלחת עשה מה שאמרת לו? :O
Holden​(אחר)
Holden​(אחר) • 29 באפר׳ 2024
רק לומר שהמילה למי שחודר אנאלית בלי לקבל הסכמה היא לא "דוש" או "חסר התחשבות" אלא אנס.

כן, זו המילה.

זו חוויה מינית שונה לחלוטין, שמצריכה הסכמה ברורה.