נח השישי |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
נח השישי • 28 ביולי 2024
אני זוכר שבעיקר פחדתי וחששתי מזה. מלהודות בצרכים שלי, מלהיות כמו אלו שפה. שמחתי מצד שני שאני לא לבד.
אבל זה היה מזמן. |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
Adonai Elah Elahin • 28 ביולי 2024
בתכלס, בפעם הראשונה שנכנסתי לכאן הייתי פשוט חרמנית (עם הזמן זה התפתח לעוד רבדים אצלי והם דווקא נהיו העיקר) ומה שעבר לי בראש זה "איזה קטע, לא רק אני מתחרמנת מדברים משונים ויש למשיכה הזאת שלי שם וקהילה שלמה!"
|
|
deepThinker(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
קצת חוטא לשאלה
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
deepThinker(נשלט) • 28 ביולי 2024
הייתי בכיתה ה', קראתי כל מיני שרשורים בפורום שהיה עם פונטים וצבעים, אני לא זוכר משהו מיוחד, ואז נכנסתי לדומדומינה וקראתי פוסטים של מלכות בתשלום ותיאורי סשנים וחשבתי שזו הדרך היחידה לחוות שליטה כי כנראה נשים לא באמת אוהבות לשלוט או לא אוהבות גברים שאוהבים להישלט. מחשבה שליוותה אותי הרבה שנים בצעירותי.
את רוב הפורנו צרכתי מסוכנות אירוטיקה כי הרגשתי שזה הכי פחות משחית כשזה במילים, כילד קטן וסקרן. |
|
שרף אורנים(אחר) |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
שרף אורנים(אחר) • 28 ביולי 2024
נכנסתי בעקבות מישהי שהייתי מאוהב בה, מישהי שגם אחרי שני כמעט שני עשורים, יש לה מקום של כבוד בלב שלי. נכנסתי כדי לנסות להבין ולא בטוח שמצאתי אז תשובות.
לפני חמש שנים התחלתי לכתוב את הבלוג, בתקופה מאוד קשה וזה המקום היחיד שהרגשתי, שאני יכול לשתף בו ומאז הרגשתי כאן מאוד בבית ועברתי תהליך מאוד עמוק. בשבועות האחרונים, אני לא כלכך מוצא את עצמי, כאן ובכל מקום אחר, אז אני כמעט ולא פעיל |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 28 ביולי 2024
הגעתי לפה בגיל 19 אחרי שחיפשתי בגוגל על בדס"מ בישראל
אני חושבת שאז הייתי בעיקר ילדה מפוחדת שלא מבינה מהחיים שלה נמשכתי כל כך לנושא השליטה וגם הגעתי אליו ממקום מאוד לא בריא בזמנו, אקס מיתולוגי (ומדהים, בלי ציניות) הראה לי את הסרט "המזכירה" וזה מה שגרם לי לעשות את החיפוש בגוגל מלכתחילה אחר כך התחלתי לכתוב בלוג (היום זה הסיבוב השני שלו, אין את כל ההיסטוריה משנות העשרים שלי לצערי) כאן וזה פשוט עזר לי ובמובן מסויים יצר עבורי תחליף יותר טוב לישראבלוג הרגשתי שכאן אני יכולה להיות אמיתית וחשופה ושגם יבינו אותי והיום? היום יש תובנות אחרות שהגיעו עם השנים אבל הדבר שלא השתנה מבחינתי - הבלוג שלי נותן לי את המענה שהוא נתן לי גם בגיל 20 |
|
דתי אמיץ |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
Re: היום הראשון בכלוב
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
דתי אמיץ • 28 ביולי 2024
Fuck You כתב/ה: תספרו על הפעם ראשונה שנכנסתם לכלוב?
תזכרו ביום הראשון שלכם כאן,מה עבר לכם בראש ? האם הרגשתם שאתם סוף סוף נמצאים במקום הנכון? אצלי זה היה שילוב של התרגשות, חשש, ותקוות שהתחדשו, יחד עם רצון כנה לעשות טוב, כשברקע מחשבות על משמעות החיים-הקצרים- והעתיד האישי שלוט בערפל, בשלהי השרות הסדיר. ממש במקרה קראתי עכשיו את דפי היומן שלי מהימים האלו, (כן, כתיבת יומן זה רעיון טוב גם אם אתה גבר, ואני לא מתבייש בזה אפילו בעולם האמיתי). וואו, עברו לי הרבה דברים בראש. כנראה הדבר המשמעותי הייתה התפילה שזה הדבר הנכון, להירשם ולפעול באתר כזה. |
|