פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 31 ביולי 2024
Master Bruce כתב/ה: Into כתב/ה: על מה לעזאזל אתם מדברים
לפי השם, הם מדברים על נוזל השפיכה הנשית, אבל אז הם גם מדברים על זה כעל סם, וזה פתאום מאד מבלבל... לא שתן? |
|
Into(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
Into(נשלטת) • 31 ביולי 2024
פרלין כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Into כתב/ה: על מה לעזאזל אתם מדברים
לפי השם, הם מדברים על נוזל השפיכה הנשית, אבל אז הם גם מדברים על זה כעל סם, וזה פתאום מאד מבלבל... לא שתן? |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
Master Bruce • 31 ביולי 2024
Into כתב/ה: פרלין כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Into כתב/ה: על מה לעזאזל אתם מדברים
לפי השם, הם מדברים על נוזל השפיכה הנשית, אבל אז הם גם מדברים על זה כעל סם, וזה פתאום מאד מבלבל... לא שתן? החלק הכי בעייתי כאן זה שהודעת הפתיחה בשרשור מתחילה עם "או שמא". כאילו, פעם אחרונה שבדקתי, בעברית כשיש "או" אז קודם צריכות להיות שתי אופציות: זה או סם, או... משהו אחר? מה זה המשהו האחר הזה? לא ברור. זה על משקל "מה ההבדל בין קיפוד?" |
|
בונבו |
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
בונבו • 31 ביולי 2024
ראשית מאסטר ברוס אני מתנצל אם תגובתי נשמעה יהירה זו לא הייתה כוונתי. סליחה!
ועכשיו לנושא..: עומק של שליטה/into/המכשפה בגינס שלושתכן מבחינתי סוחרות סמים ואין הבדל בינכן לבין פאבלו אסקובר. השולטת הנשלטת(שכנראה שולטת מלמטה) והמתחלפת בגינס שלושתכן ידעתן מהו הנקטר ולמעשה רבות הנשים שיודעות ומעטים הגברים שמבינים את הסכנה שבתענוג הצרוף הזה. וכן אני מדבר לא רק מניסיון אישי אלא ממחקר רציני. בתור גבר שמחזיק מעצמו גבר וחווה פוזיציות מגוונות במערכת מבוססת שליטה תמיד העניין האוראלי היה אישו שלא לומר חולשה בתחפושת. בין אם היא יושבת או דוהרת לי על הפה ובין אם אני מלקק כמו ילד בין רגליה הפשוקות תמיד הייתה נקודה ממש גבול דק כחוט שערה שאם הייתי שותה/לוגם/בולע עוד טיפה מהנקטר הייתי בסכנת התמכרות (וזה לאחר שחוויתי התמכרות שלא הייתה מביישת מכור להרואין) בקיצור בתשוקה המטורפת הזאת לכוס בפה ולאינטימיות הנוזלים ישנה סכנה פיזיולוגית ופסיכולוגית להתמכרות שלנו הגברים לdna הספציפי שהחדרנו לגופנו וזה בהחלט דבר שחייב לעלות לסדר היום לחסרי הניסיון שבינינו (אגב ניסיתי את העניין בהפוך כשאני משקה שפיך באופן קבוע את אחת הזונות שהיו לי וחייב לציין שבשלב כלשהו האפקט עבד גם הפוך היא התחילה לבקש לעיתים להתחנן שאגמור לה בפה..אבל זה נושא לדיון אחר) אז איך אומרים באנגלית מי שואהב כוס שלא יתפלא אם יום אחד הוא יתעורר ויגלה שזה שהוא קורא לעצמו מאסטר או דום או זין שלי עושה אותו שולט. בולשיט הכוס חזק מהזין ואם לא תציב לו גדרות הוא ישלוט בך מלמטה. שלא לומר יהפוך אותך לנרקומן. When nothing is sure everything is possible |
|
בונבו |
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
31 ביולי 2024
בונבו • 31 ביולי 2024
פרלין אני מתנצל שרמת הדיקדוק שלי לא עומדת ברף הנדרש.. בתור אחד שהבריז משיעורי לשון כדי לזיין את המורה לשל״ח במקלט אני די בסדר זוכר בגד כפת בראש מילה ואחרי שווא נח..
במילים אחרות העדפתי לדחוף את הלשון מאשר שיעורי לשון ודיקדוק עמכם הסליחה |
|
כמהת-יער{גיקית שמנה} |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
כמהת-יער{גיקית שמנה} • 1 באוג׳ 2024
בונבו כתב/ה: ראשית מאסטר ברוס אני מתנצל אם תגובתי נשמעה יהירה זו לא הייתה כוונתי. סליחה!
ועכשיו לנושא..: עומק של שליטה/into/המכשפה בגינס שלושתכן מבחינתי סוחרות סמים ואין הבדל בינכן לבין פאבלו אסקובר. השולטת הנשלטת(שכנראה שולטת מלמטה) והמתחלפת בגינס שלושתכן ידעתן מהו הנקטר ולמעשה רבות הנשים שיודעות ומעטים הגברים שמבינים את הסכנה שבתענוג הצרוף הזה. וכן אני מדבר לא רק מניסיון אישי אלא ממחקר רציני. בתור גבר שמחזיק מעצמו גבר וחווה פוזיציות מגוונות במערכת מבוססת שליטה תמיד העניין האוראלי היה אישו שלא לומר חולשה בתחפושת. בין אם היא יושבת או דוהרת לי על הפה ובין אם אני מלקק כמו ילד בין רגליה הפשוקות תמיד הייתה נקודה ממש גבול דק כחוט שערה שאם הייתי שותה/לוגם/בולע עוד טיפה מהנקטר הייתי בסכנת התמכרות (וזה לאחר שחוויתי התמכרות שלא הייתה מביישת מכור להרואין) בקיצור בתשוקה המטורפת הזאת לכוס בפה ולאינטימיות הנוזלים ישנה סכנה פיזיולוגית ופסיכולוגית להתמכרות שלנו הגברים לdna הספציפי שהחדרנו לגופנו וזה בהחלט דבר שחייב לעלות לסדר היום לחסרי הניסיון שבינינו (אגב ניסיתי את העניין בהפוך כשאני משקה שפיך באופן קבוע את אחת הזונות שהיו לי וחייב לציין שבשלב כלשהו האפקט עבד גם הפוך היא התחילה לבקש לעיתים להתחנן שאגמור לה בפה..אבל זה נושא לדיון אחר) אז איך אומרים באנגלית מי שואהב כוס שלא יתפלא אם יום אחד הוא יתעורר ויגלה שזה שהוא קורא לעצמו מאסטר או דום או זין שלי עושה אותו שולט. בולשיט הכוס חזק מהזין ואם לא תציב לו גדרות הוא ישלוט בך מלמטה. שלא לומר יהפוך אותך לנרקומן. When nothing is sure everything is possible איפה אנחנו? מה זו המחילה הזו? ככה נראית הרשת האפלה? פה זה רדיט? 4צ'אן? #בומרית |
|
Into(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
Into(נשלטת) • 1 באוג׳ 2024
אוקיי הוא טמבל אבל נראלי הוא מתכוון לברטולין
|
|
Adonai Elah Elahin |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 1 באוג׳ 2024
כמהת-יער כתב/ה: איפה אנחנו? מה זו המחילה הזו? ככה נראית הרשת האפלה? פה זה רדיט? 4צ'אן? #בומרית מודה שהצחקת אותי. בכל תגובה ותגובה שלו זה נראה כאילו הוא מנסה לצאת בכוח גבר-גבר כדי לפצות על רגשי הנחיתות שיש לו כשהוא מודה שהוא נהנה להיות גם נשלט. מי שבאמת גבר, לא יחווה מזה תסביך נחיתות. |
|
LUNA and DADDY |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
LUNA and DADDY • 1 באוג׳ 2024
זה ממכר גם לצד הנשי. אין על השפרצות. כל מהות קיומי
|
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •