Boy Toy |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Boy Toy • 9 באוג׳ 2024
בודדים..אפשר לספור על יד (וחצי).
אבל 48 בלוגים מוסתרים |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
26 חסומים
40 הבלוגים מוסתרים החסומים לרוב אלו כאלה שנמאס לי להתעלם מההודעות שלהם אחרי שסירבתי בנימוס כמה פעמים. יש כאלה שאני חוסמת בגלל הדרך והצורה בה הם מגיבים/כותבים בבלוג/ פרופיל, כי אני לא רוצה שום קשר איתם ובטח יש לי עוד סיבות שאני לא זוכרת . |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 9 באוג׳ 2024
2
אחת כי חסמה אותי, וזה מעליב. אחת כי תקפה אותי בצורה מגעילה על לא עוול בכפי. וזה מעליב. |
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 9 באוג׳ 2024
14
2 על חפירות 2 על ביטוי שנאה על רקע עדתי בבלוג 3 על תגובות מתנשאות/מגעילות כל השאר אני לא זוכר אבל כנראה היתה סיבה טובה. |
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Fuck You • 9 באוג׳ 2024
Softcontrol כתב/ה: מעל 300. אני חוסמת גם אם לא קרה שום דבר חריג. נגיד דיברנו/נפגשנו והבנו שלא מתאים. אז כדי לחסוך זמן לשניינו חוסמת, כי קרה לא פעם שהיו פונים אליי אחרי שנים ואני שחכתי והוא שכח שכבר הינו בסרט הזה ושוב מתחילים מחדש ומגיעיים לאותה נקודה...חבל על הזמן פשוט.
מאוד מזדהה אני עם 299 |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 9 באוג׳ 2024
2
אבל חסומה אצל יותר, כולל אצלך 🤪 |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
53 חסומים. כולם גברים למעט אחת.
כאשר הפונה ממש מטריד, שולח הודעות ללא הפסקה באופן אובססיבי או סתם משתמש במילים פוגעניות. כשמישהו מגיב בצורה חצופה בבלוג שלי. אחד שהגיב לבלוג שלי בבלוג שלו בעקיצות וזלזול והתנשאות( איכס). מעדיפה שיכתבו לי באופן אישי, אני כן פתוחה לביקורת. כאשר אני מזהה שאדם בעד משהו שאני ממש לא מתחברת או מתרחקת, הבנה שאני לא רוצה אינטרקציה איתו. חסמתי גם כשכאב לי ונפרדתי ממישהו והעדפתי לסיים תקשורת באופן מוחלט. ולבסוף, חסימה כאשר אני שמה לב שאני תמיד מגיבה, מילה טובה, תומכת אבל זה חד צדדי. הייתי שמחה שאפשרויות החסימה יתרחבו, שאני אבחר מי יקרא את התכנים שלי בבלוג. |
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Fuck You • 9 באוג׳ 2024
shirazbar כתב/ה: 53 חסומים. כולם גברים למעט אחת.
כאשר הפונה ממש מטריד, שולח הודעות ללא הפסקה באופן אובססיבי או סתם משתמש במילים פוגעניות. כשמישהו מגיב בצורה חצופה בבלוג שלי. אחד שהגיב לבלוג שלי בבלוג שלו בעקיצות וזלזול והתנשאות( איכס). מעדיפה שיכתבו לי באופן אישי, אני כן פתוחה לביקורת. כאשר אני מזהה שאדם בעד משהו שאני ממש לא מתחברת או מתרחקת, הבנה שאני לא רוצה אינטרקציה איתו. חסמתי גם כשכאב לי ונפרדתי ממישהו והעדפתי לסיים תקשורת באופן מוחלט. ולבסוף, חסימה כאשר אני שמה לב שאני תמיד מגיבה, מילה טובה, תומכת אבל זה חד צדדי. הייתי שמחה שאפשרויות החסימה יתרחבו, שאני אבחר מי יקרא את התכנים שלי בבלוג. מסכימה, קצת הזוי שמי שחסום אצלי, יכול לקרוא את הבלוג וגם להגיב בפורום |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 9 באוג׳ 2024
אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
פרלין כתב/ה: אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. מדוע להיעלב אם לא הייתה כל אינטרקציה? |
|