whisperoz |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
whisperoz • 13 באוג׳ 2024
Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" בהחלט דיון מעניין. לדעתי אני לא חושב שיש קשר בין נשלט ומספר השולטים כמו שאין קשר בין שולט למספר נשלטים. הכול תלוי ביכולת של השולט או הנשלט "למקבל" ולהישאר ביכולת וכנות עם כולם/ן. אני חושב שקראתי כאן שיח מתישהו על מה קורה אם לנשלט יש שני שולטים והם אומרים דברים מנוגדים, או שולטים לא מתואמים. האם צריך להפגיש וליצור שיח כ-נשלט עם השולטים שלו? דיון מעניין ומיוחד אני יכולה לומר איך זה עובד אצלי: הפוליאמוריה שלי היררכית וזה אומר שיש קשר ראשי וקשר משני ככה גם הבדס"מי - שולט ראשי ושולט משני כיום אני בלי בן זוג משני אז אין לי דוגמה עכשווית, אבל אני יכולה לומר שהייתי בשנים האחרונות כבר במצב שבו היה לי את השולט הראשי שהוא גם בן הזוג הראשי (בעלי) והיה לי שולט משני שהוא גם היה בן הזוג המשני והיה לי קולר מכל אחד מהם ברור שזה לא קל (באופן כללי, מערכות יחסים זה לא דבר קל) אבל עבורי (ועבור בעלי והשולט הראשי שלי) זה משהו שהוא מתגמל וזאת דרך חיים שבחרנו בה (ובוחרים בה כל יום מחדש) זה מצריך כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה (של כל הצדדים המעורבים) ומהניסיון שלי, כאשר כל הפרמטרים במשפט הקודם שלי מתקיימים (פלוס אהבה כמובן) אז אין התנגשות בין שני השולטים ברור. כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה אלו דברים שכול מערכת יחסים צריכה בטח ובטח מערכת בדסמית, ובוודאי מערכות יחסים מרובות. מובן מאוד. תודה על השיתוף, זה לא היה מובן מאליו. בטוח שזה ייתן לאחרים לראות שאפשר לעשות את זה, ולעשות את זה טוב! אני חושב שהתכוונתי לראיה וגישה שמסתכלים בפייסבוק, על זה שאם נשלט רוצה יותר משולט אחד, זה "נראה מוזר". ועל ההתארגנות של השליטה עצמה, כאשר שני אנשים או יותר אומרים לך משהו אחר כול אחד, ואתה כנשלט/ת צריך להתכוונן וכנראה שאי אפשר לעשות זאת כאשר שני אנשים שונים אומרים לך לעשות משהו שונה באותו מצב. |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 13 באוג׳ 2024
whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" בהחלט דיון מעניין. לדעתי אני לא חושב שיש קשר בין נשלט ומספר השולטים כמו שאין קשר בין שולט למספר נשלטים. הכול תלוי ביכולת של השולט או הנשלט "למקבל" ולהישאר ביכולת וכנות עם כולם/ן. אני חושב שקראתי כאן שיח מתישהו על מה קורה אם לנשלט יש שני שולטים והם אומרים דברים מנוגדים, או שולטים לא מתואמים. האם צריך להפגיש וליצור שיח כ-נשלט עם השולטים שלו? דיון מעניין ומיוחד אני יכולה לומר איך זה עובד אצלי: הפוליאמוריה שלי היררכית וזה אומר שיש קשר ראשי וקשר משני ככה גם הבדס"מי - שולט ראשי ושולט משני כיום אני בלי בן זוג משני אז אין לי דוגמה עכשווית, אבל אני יכולה לומר שהייתי בשנים האחרונות כבר במצב שבו היה לי את השולט הראשי שהוא גם בן הזוג הראשי (בעלי) והיה לי שולט משני שהוא גם היה בן הזוג המשני והיה לי קולר מכל אחד מהם ברור שזה לא קל (באופן כללי, מערכות יחסים זה לא דבר קל) אבל עבורי (ועבור בעלי והשולט הראשי שלי) זה משהו שהוא מתגמל וזאת דרך חיים שבחרנו בה (ובוחרים בה כל יום מחדש) זה מצריך כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה (של כל הצדדים המעורבים) ומהניסיון שלי, כאשר כל הפרמטרים במשפט הקודם שלי מתקיימים (פלוס אהבה כמובן) אז אין התנגשות בין שני השולטים ברור. כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה אלו דברים שכול מערכת יחסים צריכה בטח ובטח מערכת בדסמית, ובוודאי מערכות יחסים מרובות. מובן מאוד. תודה על השיתוף, זה לא היה מובן מאליו. בטוח שזה ייתן לאחרים לראות שאפשר לעשות את זה, ולעשות את זה טוב! אני חושב שהתכוונתי לראיה וגישה שמסתכלים בפייסבוק, על זה שאם נשלט רוצה יותר משולט אחד, זה "נראה מוזר". ועל ההתארגנות של השליטה עצמה, כאשר שני אנשים או יותר אומרים לך משהו אחר כול אחד, ואתה כנשלט/ת צריך להתכוונן וכנראה שאי אפשר לעשות זאת כאשר שני אנשים שונים אומרים לך לעשות משהו שונה באותו מצב. קודם כל, בשמחה אני דווקא אוהבת להביא דוגמאות מהמקום שלי בגלל שאני מרגישה שקצת חסר שיח בריא על זה. הבעיה שלי עם הגישה הרווחת זה שהיא קיימת גם בקבוצות שכל הקטע שלהן זה שהן בדס"מיות וא-מונוגמיות בהגדרתן ואני מודה ששם קשה לי להכיל גישה כזאת כי מבחינתי דווקא בקבוצות האלו הייתי רוצה (ומצפה) חופש משיפוטיות וביטול ראייה אחרת בנושא. יצא לי לקבל (יחסית הרבה) הערות שאני "לא נשלטת אמיתית" (זה בעיקר מתסכל להיתקל בזה מספר רב של פעמים) גם בקבוצות כאלו שאמורות להכיל את זה. |
|
whisperoz |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
whisperoz • 13 באוג׳ 2024
Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" בהחלט דיון מעניין. לדעתי אני לא חושב שיש קשר בין נשלט ומספר השולטים כמו שאין קשר בין שולט למספר נשלטים. הכול תלוי ביכולת של השולט או הנשלט "למקבל" ולהישאר ביכולת וכנות עם כולם/ן. אני חושב שקראתי כאן שיח מתישהו על מה קורה אם לנשלט יש שני שולטים והם אומרים דברים מנוגדים, או שולטים לא מתואמים. האם צריך להפגיש וליצור שיח כ-נשלט עם השולטים שלו? דיון מעניין ומיוחד אני יכולה לומר איך זה עובד אצלי: הפוליאמוריה שלי היררכית וזה אומר שיש קשר ראשי וקשר משני ככה גם הבדס"מי - שולט ראשי ושולט משני כיום אני בלי בן זוג משני אז אין לי דוגמה עכשווית, אבל אני יכולה לומר שהייתי בשנים האחרונות כבר במצב שבו היה לי את השולט הראשי שהוא גם בן הזוג הראשי (בעלי) והיה לי שולט משני שהוא גם היה בן הזוג המשני והיה לי קולר מכל אחד מהם ברור שזה לא קל (באופן כללי, מערכות יחסים זה לא דבר קל) אבל עבורי (ועבור בעלי והשולט הראשי שלי) זה משהו שהוא מתגמל וזאת דרך חיים שבחרנו בה (ובוחרים בה כל יום מחדש) זה מצריך כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה (של כל הצדדים המעורבים) ומהניסיון שלי, כאשר כל הפרמטרים במשפט הקודם שלי מתקיימים (פלוס אהבה כמובן) אז אין התנגשות בין שני השולטים ברור. כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה אלו דברים שכול מערכת יחסים צריכה בטח ובטח מערכת בדסמית, ובוודאי מערכות יחסים מרובות. מובן מאוד. תודה על השיתוף, זה לא היה מובן מאליו. בטוח שזה ייתן לאחרים לראות שאפשר לעשות את זה, ולעשות את זה טוב! אני חושב שהתכוונתי לראיה וגישה שמסתכלים בפייסבוק, על זה שאם נשלט רוצה יותר משולט אחד, זה "נראה מוזר". ועל ההתארגנות של השליטה עצמה, כאשר שני אנשים או יותר אומרים לך משהו אחר כול אחד, ואתה כנשלט/ת צריך להתכוונן וכנראה שאי אפשר לעשות זאת כאשר שני אנשים שונים אומרים לך לעשות משהו שונה באותו מצב. קודם כל, בשמחה אני דווקא אוהבת להביא דוגמאות מהמקום שלי בגלל שאני מרגישה שקצת חסר שיח בריא על זה. הבעיה שלי עם הגישה הרווחת זה שהיא קיימת גם בקבוצות שכל הקטע שלהן זה שהן בדס"מיות וא-מונוגמיות בהגדרתן ואני מודה ששם קשה לי להכיל גישה כזאת כי מבחינתי דווקא בקבוצות האלו הייתי רוצה (ומצפה) חופש משיפוטיות וביטול ראייה אחרת בנושא. יצא לי לקבל (יחסית הרבה) הערות שאני "לא נשלטת אמיתית" (זה בעיקר מתסכל להיתקל בזה מספר רב של פעמים) גם בקבוצות כאלו שאמורות להכיל את זה. חסר שיח בריא כאן נקודה . חחחחח אני לא נמצא בקבוצות בפייסבוק, אבל אני יכול לראות את זה שבקבוצה חברתית יש שיפוטיות וקאנסלינג. אני רואה ומרגיש את זה גם כאן. מצטער לשמוע שאמרו לך את הדברים הללו, בטח בקבוצות שאמורות לקבל את זה. בהחלט לא נעים לשמוע את הדברים האלו... אולי את צריכה לעשות פינה בכלוב להביא רוח חדשה, וגם להסביר את הדברים כמו שצריך. |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 13 באוג׳ 2024
whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" בהחלט דיון מעניין. לדעתי אני לא חושב שיש קשר בין נשלט ומספר השולטים כמו שאין קשר בין שולט למספר נשלטים. הכול תלוי ביכולת של השולט או הנשלט "למקבל" ולהישאר ביכולת וכנות עם כולם/ן. אני חושב שקראתי כאן שיח מתישהו על מה קורה אם לנשלט יש שני שולטים והם אומרים דברים מנוגדים, או שולטים לא מתואמים. האם צריך להפגיש וליצור שיח כ-נשלט עם השולטים שלו? דיון מעניין ומיוחד אני יכולה לומר איך זה עובד אצלי: הפוליאמוריה שלי היררכית וזה אומר שיש קשר ראשי וקשר משני ככה גם הבדס"מי - שולט ראשי ושולט משני כיום אני בלי בן זוג משני אז אין לי דוגמה עכשווית, אבל אני יכולה לומר שהייתי בשנים האחרונות כבר במצב שבו היה לי את השולט הראשי שהוא גם בן הזוג הראשי (בעלי) והיה לי שולט משני שהוא גם היה בן הזוג המשני והיה לי קולר מכל אחד מהם ברור שזה לא קל (באופן כללי, מערכות יחסים זה לא דבר קל) אבל עבורי (ועבור בעלי והשולט הראשי שלי) זה משהו שהוא מתגמל וזאת דרך חיים שבחרנו בה (ובוחרים בה כל יום מחדש) זה מצריך כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה (של כל הצדדים המעורבים) ומהניסיון שלי, כאשר כל הפרמטרים במשפט הקודם שלי מתקיימים (פלוס אהבה כמובן) אז אין התנגשות בין שני השולטים ברור. כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה אלו דברים שכול מערכת יחסים צריכה בטח ובטח מערכת בדסמית, ובוודאי מערכות יחסים מרובות. מובן מאוד. תודה על השיתוף, זה לא היה מובן מאליו. בטוח שזה ייתן לאחרים לראות שאפשר לעשות את זה, ולעשות את זה טוב! אני חושב שהתכוונתי לראיה וגישה שמסתכלים בפייסבוק, על זה שאם נשלט רוצה יותר משולט אחד, זה "נראה מוזר". ועל ההתארגנות של השליטה עצמה, כאשר שני אנשים או יותר אומרים לך משהו אחר כול אחד, ואתה כנשלט/ת צריך להתכוונן וכנראה שאי אפשר לעשות זאת כאשר שני אנשים שונים אומרים לך לעשות משהו שונה באותו מצב. קודם כל, בשמחה אני דווקא אוהבת להביא דוגמאות מהמקום שלי בגלל שאני מרגישה שקצת חסר שיח בריא על זה. הבעיה שלי עם הגישה הרווחת זה שהיא קיימת גם בקבוצות שכל הקטע שלהן זה שהן בדס"מיות וא-מונוגמיות בהגדרתן ואני מודה ששם קשה לי להכיל גישה כזאת כי מבחינתי דווקא בקבוצות האלו הייתי רוצה (ומצפה) חופש משיפוטיות וביטול ראייה אחרת בנושא. יצא לי לקבל (יחסית הרבה) הערות שאני "לא נשלטת אמיתית" (זה בעיקר מתסכל להיתקל בזה מספר רב של פעמים) גם בקבוצות כאלו שאמורות להכיל את זה. חסר שיח בריא כאן נקודה . חחחחח אני לא נמצא בקבוצות בפייסבוק, אבל אני יכול לראות את זה שבקבוצה חברתית יש שיפוטיות וקאנסלינג. אני רואה ומרגיש את זה גם כאן. מצטער לשמוע שאמרו לך את הדברים הללו, בטח בקבוצות שאמורות לקבל את זה. בהחלט לא נעים לשמוע את הדברים האלו... אולי את צריכה לעשות פינה בכלוב להביא רוח חדשה, וגם להסביר את הדברים כמו שצריך. טוב, גם זה נכון יש לי את הבלוג שלי, אני נוטה לכתוב שם את הדברים שבהם אני מאמינה ושאותם אני חווה + אני מגיבה בשרשורים בכלוב בדיוק מהסיבה הזאת |
|