סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עייף כבר

סך הכל רוצה אהבה​(נשלט)
לפני חודשיים • 13 בספט׳ 2024

ההתנסחות מביאה לידי ביטוי את היאוש והעייפות, לא נמאס כבר מהפ

Bluecollar כתב/ה:
בנות 40 הן נהדרות

למצוא חיבור עם בן אדם זה לא פשוט. גם בווניל זה לא פשוט. למצוא חיבור בדסמי עם בן אדם זה לא פשוט.

וזה גם תלוי מה אתה מחפש כדי לבחון איך אתה מחפש.

ולפני שיבואו עם הקילשונים להגיד איזה שולטת רעה מכשפה מבריחת גברים אני, אגיד שההתנסחות לאורך הפוסט, היא חלק מחוסר הניסיון.
סך הכל רוצה אהבה​(נשלט)

לא הייתי כך תמיד, אך את לא טועה. אני מאמין כי התסכול שינה את

ArchAngel כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
@ארכיאיינג'ל קוראים לך 😉😍

האמת שהפעם אני לא אשקיע במענה מפורט, רק אגיד שהגישה של כותב הפוסט היא הסיבה שלא פונים אליו.
שאם הוא רוצה שמשהו ישתנה הוא חייב לשנות את הגישה הלא בוגרת והמרוכזת בעצמי הזו, כאילו הוא ממתין למלצר שיתן לו שירות.
כמו שכתב בפרופיל אחרי פירוט רשימת המכולת של מה שרוצה:
"וכמה עוד אפשר לחכות נו בחיאת"

או כמו שהכריז בפורום רק לפני חודש, בשרשור אחר שפתח:
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=555354#555354
"די נמאס כבר מהדילדו איפה הפגינג שמגיע לי, ולמה האתר הזה מת כל כך ליטרלי בנים מתחילים איתי".
כשמיותר לציין שאקטים מיניים הם לא משהו שמגיע לאף אחד, אלא משהו שאתה יוצר מתוך תקשורת הדדית עם אדם אחר והתעניינות בו לא פחות בעצמך.

כמובן שהוא יכול להיות בחור מורכב יותר במציאות, אבל הוא משדר את ההפך המוחלט עם איך שבוחר להתנסח בכל פעם מחדש.
כשכל התנהלות שלו בכלוב היא גישת "מגיע לי" שמאשימה אחרים שמעיזים לשהות באתר למרות שהם לא בטעם שלו כי הן בנות 40+ או גברים אחרים, זה לא בדיוק מזמין להכיר אותו.

בשביל להפגין בגרות הוא צריך להיות יותר מודע לעצמו, להתבונן פנימה ולא רק להאשים את הסביבה או לחשוב שהסביבה צריכה להתאים את עצמה לרצונות שלו.
אם יתרכז במה הוא יכול לתת ולא רק לקבל, זאת תהיה התחלה טובה.
OR1977

Re: ההתנסחות מביאה לידי ביטוי את היאוש והעייפות, לא נמאס כבר

OR1977 • 13 בספט׳ 2024
סך הכל רוצה אהבה כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
בנות 40 הן נהדרות

למצוא חיבור עם בן אדם זה לא פשוט. גם בווניל זה לא פשוט. למצוא חיבור בדסמי עם בן אדם זה לא פשוט.

ולפני שיבואו עם הקילשונים להגיד איזה שולטת רעה מכשפה מבריחת גברים אני, אגיד שההתנסחות לאורך הפוסט, היא חלק מחוסר הניסיון.

למה אתה כותב חצאי משפטים?
סך הכל רוצה אהבה​(נשלט)

Re: ההתנסחות מביאה לידי ביטוי את היאוש והעייפות, לא נמאס כבר

OR1977 כתב/ה:
סך הכל רוצה אהבה כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
בנות 40 הן נהדרות

למה אתה כותב חצאי משפטים?

לא יודע זה חתך אותם נראה לי
סך הכל רוצה אהבה​(נשלט)
תודה לכולכם על התגובות , הייתי זקוק שמשהו יציב מולי מראה, קצת ריאליטי צ'ק לא הרג אף אחד, ואני אקח הכל למקום טוב.

יאוש ותסכול זו לא הדרך למצוא אהבה , לא שמתי לב כמה חלש נהפכתי אל מול התאוות שלי.

@ארכיאיינג'ל
@Bluecollar
מאלף לגורות
מאלף לגורות • 13 בספט׳ 2024
הצגת את עצם הבעיה בפתיחת הפוסט הזה
מרגיש כאילו לפי הפוסט ולפי הפרופיל שלך שאתה פשוט זורק את עצמך לאוויר, ומי שתתפוס תתפוס
זה לא עובד כאן ככה

במקום להיות נעול על משהו מאוד ספציפי, תפתח שיח, אפילו שיח היכרות שגרתי
לא כל אחת מתחברת לנשלט שישר זורק עליה את הפנטזיות שלו
אתה אומר שהרבה פה רק קוראות בלוגים? במקום לקחת את זה כסיבה למה לא, תהפוך את זה לסיבה למה כן
תפתח בלוג, תכתוב, תשתף, תסקרן
תראה למה אתה שונה מעשרות הגברים ששולחים לאותה שולטת הודעה

ממליץ לך לשנות במעט את הפרופיל
במקום לכתוב רשימת מכולת של דרישות לשולטת
תכתוב פשוט איך אתה רואה את העולם הזה, תתאר את ההשקפה שלך
זה משהו שהרבה יותר שולטות יכולות להתחבר אליו

כמות השולטות פה נמוכה מכמות הנשלטים. כמות השולטות שמחפשות צעירים נמוכה עוד יותר. כמות השולטות הצעירות שמחפשות נשלט צעיר וכמעט חסר נסיון נמוכה בהרבה. דאג שהצפיות שלך יהיו מציאותיות
Mishay​(מתחלף){זוג}
Mishay​(מתחלף){זוג} • 13 בספט׳ 2024
במקום לתרץ ולתת תשובות מתחכמות אומר שזה לא המקום היכרות מהסוג הזה.
הסצינה בארץ פחות מקבלת צעירים באופן כללי (לפחות מהניסיון האישי).
ההצעה הכי טובה שניתן זה ללכת לכמה שיותר מפגשים פיזיים שמעניינים אותך(סדנאות/מסיבות למיניהם וכו), ככה גם אם לא תכיר לפחות תהנה, ואם תכיר יהיה לכם תחביבים משותפים.
מקווים שזה יעזור.
Master Bruce
Master Bruce • 13 בספט׳ 2024
אז תנוח.

זה נשמע כאילו אני סרקסטי או עוקצני, אבל ההיפך הוא הנכון, אני רציני לגמרי.
אם אתה עייף, אז תנוח, כי זה מראה שאתה סתם מבזבז אנרגיה ו "פול גז בניוטרל".
במקום להתעסק כל הזמן בלחפש מישהי, תרגע, תתעסק בעניינים שלך, תתעסק במה שמעניין אותך, תראה שיש לך תחומי עניין, מחשבות, תוכן, וכן הלאה.
ופשוט תפסיק לחפש.

ודווקא אז, כשתפסיק לחפש, תגלה פתאום שאתה מדי פעם מפתח פה תקשורת עם אנשים על סמך תחומי עניין משותפים.
ומדי פעם, חלק מהם, עלולים להיות בחורות שמוצאות חן בעינייך, או א\נשים שירצו להכיר לך כאלו.
ופתאום תגלה שכשאתה לא מתאמץ כל כך למצוא, זה בדיוק מתי שזה מוצא אותך.

אף אחת לא נמשכת לאינסלים שמאשימים את העולם בזה שהם לא "משיגים" אף אחת.
זה הרבה יותר מושך להיות גבר מעניין, שמראה מי ומה הוא, עם תחומי עניין ואופי, ושיש על מה לדבר איתו.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 13 בספט׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
@ארכיאיינג'ל קוראים לך 😉😍

האמת שהפעם אני לא אשקיע במענה מפורט, רק אגיד שהגישה של כותב הפוסט היא הסיבה שלא פונים אליו.
שאם הוא רוצה שמשהו ישתנה הוא חייב לשנות את הגישה הלא בוגרת והמרוכזת בעצמי הזו, כאילו הוא ממתין למלצר שיתן לו שירות.
כמו שכתב בפרופיל אחרי פירוט רשימת המכולת של מה שרוצה:
"וכמה עוד אפשר לחכות נו בחיאת"

או כמו שהכריז בפורום רק לפני חודש, בשרשור אחר שפתח:
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=555354#555354
"די נמאס כבר מהדילדו איפה הפגינג שמגיע לי, ולמה האתר הזה מת כל כך ליטרלי בנים מתחילים איתי".
כשמיותר לציין שאקטים מיניים הם לא משהו שמגיע לאף אחד, אלא משהו שאתה יוצר מתוך תקשורת הדדית עם אדם אחר והתעניינות בו לא פחות בעצמך.

כמובן שהוא יכול להיות בחור מורכב יותר במציאות, אבל הוא משדר את ההפך המוחלט עם איך שבוחר להתנסח בכל פעם מחדש.
כשכל התנהלות שלו בכלוב היא גישת "מגיע לי" שמאשימה אחרים שמעיזים לשהות באתר למרות שהם לא בטעם שלו כי הן בנות 40+ או גברים אחרים, זה לא בדיוק מזמין להכיר אותו.

בשביל להפגין בגרות הוא צריך להיות יותר מודע לעצמו, להתבונן פנימה ולא רק להאשים את הסביבה או לחשוב שהסביבה צריכה להתאים את עצמה לרצונות שלו.
אם יתרכז במה הוא יכול לתת ולא רק לקבל, זאת תהיה התחלה טובה.

זה למה קראתי לך נו 💙