נימרייה(שולטת) |
לפני חודש •
15 בספט׳ 2024
לפני חודש •
15 בספט׳ 2024
נימרייה(שולטת) • 15 בספט׳ 2024
אומנם אני לא גבר. אבל אני יוצאת עם גברים, ובנוסף אני שמנה/ עם עודף משקל/ מלאה תקראי לזה איך שתרצי.
האם יש גברים שיאבדו עניין בגלל זה? בוודאות כן, קרה לי יותר מפעם. האם יש גברים שהם מעדיפים את המראה הזה על פני מראה רזה? ושוב כן קרה לי יותר מפעם. התשובה הכי טובה לזה היא שזה לא משנה, אם מישהו לא נמשך אלי אני לא מבררת את הסיבה כי למה שארצה במי שאינו חושק בי? אגב לדרבן מישהו לרדת במשקל זה רעיון מאוד מאוד טריקי וההמלצה שלי (כמי שמאובחנת עם הפרעת אכילה) אם האדם לא ביקש במפורש שיתערבו לו באוכל והמשקל לא לעשות את זה |
|
BlackRose1(מתחלפת) |
לפני חודש •
15 בספט׳ 2024
לפני חודש •
15 בספט׳ 2024
BlackRose1(מתחלפת) • 15 בספט׳ 2024
Good Boy At Heart כתב/ה: אני אישית נמשך הרבה יותר לנשים לא שמנות אבל לא רזות, כלומר ממש לא אידיאל היופי שרגילים להראות לנו בפרסמות אלא אישה מלאה או עם קצת בטן, או איך שתרצו לקרוא לזה.
לגבי ההמשך של השאלה - ממש לא הייתי מפסיק את ההיכרות, אבל זה שאלה של טעם אישי. יותר חשוב שתעבדי על הדימוי העצמי שלך ולקבל את עצמך כמו שאת, אבל חשוב גם שתהיי חכמה מספיק לא לשים את עצמך בסיטואציה שיכולה לגרום למישהו להיות מופתע ולגרום לך להיעלב. עדיף שזה יהיה משהו שידוע לצד השני לפני שנפגשים. לגבי לדרבן להוריד במשקל, אם זה מתוך אהבה וכוונה טובה זה יכול להיות נהדר ללכת להתאמן ביחד, ורק אם הבחור מוכן לקבל לא כתשובה. אם זה נשמע כמו אולטימטום בשביל להיות בקשר זה דגל אדום מאוד. אם זה למטרת זוגיות, לא הייתי רוצה להתחיל קשר עם מישהי ששליטה הייתה חלק משמעותי מהחיים שלה וניסתה כבר הכל. הייתי מעדיף מישהי שיש לה לפחות קצת ניסיון, שתהיה מספיק בטוחה בעצמה ושיהיה מעניין לגלות דברים ביחד. ללא ניסיון כלל - אי אפשר לדעת אם תהיה דינמיקה, אם הפרטנרית באמת תאהב את מה שהיה עד עכשיו פנטזיה וכו'. אבל מודה שיש משהו מחרמן במחשבה על להיות שפן נסיונות של מישהי שאין לה ניסיון (: ללא מין או אפילו עירום זה לא משהו שיכול לעבוד בשבילי. בכללי הפוסט שלך נשמע כאילו שאת מנסה להבין מה אנשים רוצים כדי שתוכלי להתאים את עצמך אליהם וזה לא אמור להיות ככה. קחי את הזמן שלך לחקור את העולם הזה בקצב שלך עם אנשים שאת סומכת עליהם, ואל תעשי שום דבר שאת לא שלמה איתו, גם אם חשבת שזאת פנטזיה שלך וברגע האמת את מבינה שלא. את לא צריכה לתת לאף אחד להחליט בשבילך (אלא אם את מנוסה מספיק כדי לדעת שזה קינק שלך). בהצלחה (: אוקיי, ותודה שהגבת. השאלה שלי הייתה כללית בכוונה לא אישית כדי שהשאלה שלי תהיה רלוונטית גם לשאר הנשים כאן שאולי רוצות לדעת. במובן האישי יש לי מודעות עצמית ואני לגמרי מקבלת את עצמי איך שאני ולא מדובר בדימוי עצמי נמוך. ואני תמיד מציינת שאני מלאה גם כתוב לי בפרופיל תיאור שלי כדי לא ליצור את אפקט ההפתעה שהוא לא ידע לאן הוא נכנס. לגבי הייזום אימונים משותפים יחד זה נשמע ממש חמוד וכיף לא רואה גם סיבה שלא, אבל כמובן שזה הדדי ולא בקטע של להוריד מערך האישה בגלל הקימורים בגוף שלה. אוקיי, מכבדת את התשובה שלך, בסופו של דבר מדובר בהעדפה האישית שלך. וכל אחד/ת והעדיפויות שלו/ה. ולהפך, אני ממש לא מנסה להתאים את עצמי לאחרים, אלא רק רציתי לקבל חוות דעת מנקודת מבט של גברים כאן. ואני מסכימה שאף אחד לא צריך להחליט בשבילי, אני מספיק יודעת מה אני מוכנה ולא מוכנה לנסות בקשר בדסם. ותודה, בהצלחה גם לך (: |
|
BlackRose1(מתחלפת) |
לפני חודש •
15 בספט׳ 2024
לפני חודש •
15 בספט׳ 2024
BlackRose1(מתחלפת) • 15 בספט׳ 2024
Beurre Noir כתב/ה: 1. אני מרגיש שהמשיכה הפיזית שלי לא משתנה אם זה קשור לבדסמ או לא. אני כן מרגיש שכשיש חיבור בדסמי המשיכה הפיזית מקבלת חשיבות קטנה יותר.
2. מעניין ומתגמל להיות עם פרטנרים לא מנוסים כמעט באותה מידה כמו להיות עם פרטנרים מנוסים. מכל אחד יש מה ללמוד. עם פרטנר או פרטנרית לא מנוסה, עם זאת, יהיה לי מאוד חשוב שתהיה בהם מספיק ענווה כדי לדעת שהם עוד לא יודעים וכדי להיות פתוחים לפידבק. 3. יש בהחלט אנשים שמתאים להם קשר שליטה לא מיני. אני אישית לא אחד מהם. אוקיי, בהחלט אפשר ללמוד וללמד בשני המינים, ותודה שהגבת. |
|
nishlatbekef |
לפני חודש •
17 בספט׳ 2024
לפני חודש •
17 בספט׳ 2024
nishlatbekef • 17 בספט׳ 2024
מחפש שולטת שיכולה להכניס אותי לעולם הזה, מעולם לא ניסיתי דבר דומה, אבל הייתי שמח לקבל פקודות ביום יום שלי, להיות מאותגר בכל זמן ושעה ולנסות להיות נשלט, אם יש פה מישהי שמוכנה אשמח להתחלף בפרטים ולנסות, מבטיח להשאר דיסקרטי ❤️
|
|
LoveSick(שולטת) |
לפני חודש •
17 בספט׳ 2024
לפני חודש •
17 בספט׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 17 בספט׳ 2024
מה אכפת לך? למה שתתאימי את עצמך למישהו?
שגברים יפסיקו לזרוק עליך את השיט שלהם |
|
הסוויץ' |
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
הסוויץ' • 9 בנוב׳ 2024
לי אין בעיה שהיא תהיה מלאה/שמנה, אני נמשך לזה
גם אין לי בעיה אם זה עם מישהי ללא ניסיון וללא מין |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 9 בנוב׳ 2024
אני חושב שלכל אדם יש אנשים שמושכים אותו במיידי,
אנשים שהוא יכול להמשך אליהם עם הזמן ואנשים שדוחים אותו. לא תמיד זה חופף למבנה גוף. זה יותר משהו באנרגיה. אם כי רזות כנראה בגלל עודף ביטחון עשויות לקבל יתרון אנרגטי. אבל תכלס יכולה להיות גם בחורה מלאה שתמשוך אותי במיידי. אם היא נשית ובעלת אנרגיה מתאימה לא אעמוד בזה. מניסיוני אפשר גם לתת כלל אצבע לא מבוסס מדעית, ששולטים בדרך כלל יותר נמשכים לרזות ונשלטים בדרך כלל יותר נמשכים לממוצעות ומלאות. אבל כמו שאמרתי מתוך התרשמות ולא ממש מדעי. |
|
Vanila princess |
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
Re: שאלה לשולטים ונשלטים וגם למתחלפים
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 9 בנוב׳ 2024
BlackRose1 כתב/ה: אני סקרנית לדעת מה דעתכם על אישה נשלטת או שולטת שהיא לא רזה אבל גם לא שמנה?.. מלאה.
זה Deal Breaker בשבילכם Turn Off? , או שלהפך אתם נמשכים ורוצים מישהי מלאה/שמנה?. ואם קרה שיצא לכם לדבר כאן עם מישהי והייתה התאמה ביניכם מצאה חן בעיניכם ואתם רציתם לראות אותה ובום מגלים שהיא מלאה/שמנה, הייתם מוותרים עליה ומפסיקים את ההיכרות איתה? או שלהפך אתם הייתם ממשיכים להכיר ואפילו מנסים לדרבן אותה לרדת במשקל? והאם זה מפריע לכם אם האישה שהכרתם נשלטת או שולטת או מתחלפת היא ללא ניסיון מיני/בדסמי בכללי כאן? הייתם מעדיפים אחת שעם ניסיון ויודעת מה היא רוצה או שהייתם מוכנים ללמד אותה או להיות שפן ניסיונות שלה? ומה הסיכוי שהייתם ממשיכים בהיכרות עם נשלטת/שולטת/מתחלפת ללא מין/עירום וסקס? נטו שליטה האם זה קיים? או שחייב עירום/מין וסקס בבדסם ומבחינתכם זה משהו שלא הייתם מוותרים עליו בשום מצב בקשר איתה? שאלת גברים ובכל זאת אשמח לשתף מהנסיון שלי אולי זה יעזור. בנוגע לאשה מלאה, בתור אחת כזו נכון לא שמנה אבל בהחלט מלאה יש גברים שמאוד אוהבים ויש שלא זה עניין של משיכה ואין מה לעשות . תחשבי האם את נמשכת לכל אחד? בטוח שלא וכן האישיות מאוד חשובה זה לא סותר גם מראה צריך להיות לטעמנו. אני גם מאוד גבוהה אז מבחינתי לא אמשך לגבר נמוך או אפילו בגובה שלי וזו בעיה חח אבל זה המצב. זה כמובן לא שווה כלום בלי אישיות. זה אנושי שכל אחד נמשך למשהו אחר וזה בעייתי שיש אנשים שגם לא שמים שום תמונה או לפחות מתארים את המראה מתחילים לדבר שעה בסוף רואים שאין משיכה בגלל ניסיתי לפרט כמה שיותר בפרופיל שלי כדי לנסות להתכוונן כמה שיותר לאנשים שמתאימים לי. שהיה בהצלחה❤️ |
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
לפני יום •
9 בנוב׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 9 בנוב׳ 2024
קודם כל נמשך לאופי
אח"כ טיפוח מבנה גוף זה הדבר האחרון שמעניין אותי |
|