LoveSick(שולטת) |
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 25 בספט׳ 2024
Ofan כתב/ה: נימרייה כתב/ה: חושבת מה הייתי עושה אם היה לי נשלט שהייתי נועלת...
הוא היה מחוייב לצפות בפורנו לפחות 20 דקות ביום. הייתי שולחת לו יום יום תמונות סקסיות גם מרחבי האינטרנט וגם שלי. זה דורש השקעה אבל ממש שווה את זה - מקליטה לו אודיו שלי אומרת לו דברים שלוחצים על הנקודות הרגישות שלו, והוא צריך להאזין לזה במקום למוזיקה, בכל הזדמנות שהוא בדרך כלל היה שומע מוזיקה שישמע את זה. כמובן בלי הגירויים הרגישים של שליחוצ ידיים וגירוי בכל דרך אפשרית שלו כשהוא נמצא בהשג יד שלי. בקיצור, איפה נרשמים לקבוצה הזו? לדעתי, אם תפתחי קבוצה כזאת בטלגרם, תוכלי להזמין קונטיינר של מנעולים לארץ. כי חסר לה מה לעשות בחיים? |
|
QueenGali(שולטת) |
לפני חודש •
26 בספט׳ 2024
לפני חודש •
26 בספט׳ 2024
QueenGali(שולטת) • 26 בספט׳ 2024
אני ממש אוהבת, במיוחד אם יש מוזיקה טובה, להצמיד את התחת העגול שלי לזין הנעול ולרקוד - אני לא יודעת איך לעשות twerking אבל משהו כזה ולהרגיש איך הוא סובל
|
|
beka |
לפני חודש •
26 בספט׳ 2024
לפני חודש •
26 בספט׳ 2024
beka • 26 בספט׳ 2024
לרכוש יומן עם מנעול כמו של הילדות ולתעד בו את התחושות
|
|
Leaker(נשלט) |
לפני שבועיים •
1 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בנוב׳ 2024
Leaker(נשלט) • 1 בנוב׳ 2024
רק רציתי לפרגן לכל מי שעמד בהצלחה בלוקטובר (ראיתם מה עשיתי פה?...).
ראשון בנובמבר שמח לכם. חג חירות ופורקן שמח. שתזכו לגמירה מלאה ולא תדרשו לבליעה. מצדיע לכם. |
|
בשלול |
לפני שבועיים •
1 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בנוב׳ 2024
בשלול • 1 בנוב׳ 2024
StreetCat כתב/ה: כמו פרויקט שוברים את יאיא, רק בכללי.
אז אצלי זה מילים, מלא מילים ומשימות, כאלה קטנות וגדולות, שיזכירו להם כל יום - שהם נעולים, שהמיניות שלהם שייכת למישהי אחרת, וכמה קטנים ויפים הם בתוך הכלובון. לאונן, בלי לגמור, בשלל דרכים מגוונות ושונות לגלות את העולם האנאלי, על שלל הגוונים שבו ועל הגירוי שניתן להשיג ממנו. ועוד קצת מילים, ואקסלים. כי כל תחרות צריכה אקסל. מחמם לי את הלב שעדיין זוכרים את מבצע יאיא. נותן לי תחושה שהשגתי משהו גדול בחיים שלי.😆 |
|