בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

היכרויות און ליין

הוא​(שולט)
לפני יום • 24 בנוב׳ 2024
הוא​(שולט) • 24 בנוב׳ 2024
עברנו לשלב ההתחכמויות והויכוחים תגדירי את ותעשי מה שמתאים לך. הגבתי די ברור גם אם זה ללא ניקוד.
חינוך וענישה​(סדיסט)
לפני יום • 24 בנוב׳ 2024

Re: היכרויות און ליין

שוסי כתב/ה:
היי,
אשה שעברה ניתוח להתאמה מינית,
האם לדעתכם/ן עליה לציין זאת בתחילת השיחה?( או לכתוב זאת ממש בפרופיל ההיכרות?)

צביעות ברמה הגבוהה ביותר.
אין בכלל רלוונטיות להאם הצד השני יגלה או לא, כי עם התנהלות כזו, הצד השני ייצא ממערכת היחסים על נושא הכנות עוד לפני שיגלה.
עיט אדום​(נשלט)
לפני יום • 24 בנוב׳ 2024
עיט אדום​(נשלט) • 24 בנוב׳ 2024
עדיף שכן,

מצד אחד את מי שאת ומותר לך להיות מי שאת.

אבל מצד שני זה דברים שחשובים לצד השני.

בסופו של דבר בן אדם שנמשך לנציגי מגדר מסוים נמשך לא בגלל שנציגי אותו המגדר קוראים לעצמם במילה שרירותית כמו גבר או אישה, ולא לפי מה שרשום בתעודת זהות. אלה דברים שפשוט פחות רלוונטים בנושא המשיכה.

יש לא מעט אנשים שזה לא רק שלא יפריע להם, אבל גם יראו את זה כפלוס, ויש יותר סיכוי שיהיה לך התאמה דווקא עם כאלה אם תצייני זאת בהתחלה.

לא מעדיפה להמנע ממקרים בהם זה כן מפריע לצד השני אבל הוא מגלה את זה מאוחר מדי? זה נראהלי משהו שלא יהיה נעים לא לך ולא לצד השני
תחת כנפיך
לפני יום • 25 בנוב׳ 2024
תחת כנפיך • 25 בנוב׳ 2024
אין לי תשובה ברורה בנושא.

● אבל יש הבדל בתשובות בין אם זה אסור מבחינה מוסרית.

ואז אם הבנתי נכון לדעתם, גבר לא יכול להפוך לאישה גם אם יעשה ניתוח. אלא הוא תמיד ישאר חצי גבר חצי אישה

● לבין שזה לא תועלתי לא לצין זאת.
כי אז אפשר לומר שצריך לציין כל דבר שעלול לגרום לפרידה, כמו משקל וכו'
הוא​(שולט)
לפני 20 שעות • 25 בנוב׳ 2024
הוא​(שולט) • 25 בנוב׳ 2024
ועוף זה ציפור
שרף אורנים​(אחר)
לפני 15 שעות • 25 בנוב׳ 2024
שרף אורנים​(אחר) • 25 בנוב׳ 2024
מינימום של כבוד עצמי וכבוד לצד השני. זה להגיד שאת 1.95 בלונדינית ובמציאות את 1.65 ג'ינג'ית... זה משהו מהותי שראוי לשתף על ההתחלה
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לא חושבת שהיא חייבת, באופן כללי לא חושבת שדייטים זה דבר שחייב בגילוי נאות, מעבר לגיל וסטטוס. אבל אולי כדאי, זה תלוי בנסיבות הספציפיות.

השאלה הראשונה היא, בעיני, היא האם העבר הפיזיולוגי שלה משפיע איכשהו על מערכת היחסים בהווה. אם כן אז יש מקום לשתף.
אבל לא הייתי עושה את זה בשלב השיחה הראשונית אלא בשלב שמתקרבים למגע אינטימי. כי זה מידע שנראה לי פרטי ואינטימי.

מצד שני, אולי הדבר הכי קל זה לציין את זה מראש בפרופיל וכך מלכתחילה לסנן כל אחד שזה אישיו עבורו. אבל זה עניין של תועלת, לא של חובה מוסרית.

בתכלס אני תוהה כמה זה משנה בכלל. אנשים שזה מפריע להם יחתכו כשתגידי וזה לא משנה באיזה שלב. אנשים שזה לא משנה להם, יבינו את החשש לשתף בהתחלה ולא יעשו מזה סיפור.
אז השאלה בעיני היא לא של חובה אלא של כדאיות ונוחות. אולי הדבר הנכון הוא לכוון את השיחה למקום שיגלה לנו את דעתו הכללית על הנושא ולהתקדם משם.

ועדיין עומדת השאלה אם הצד השני מושפע מזה איכשהו ואם הוא היה מרגיש בהבדל אם לא היו מגלים לו.

זו אותה התשובה בדיוק שהייתי נותנת על כל נושא שידוע שעשוי להרתיע אבל הוא גם אישי ופרטי ולא סביר לצפות שנדבר על זה עם כל אחד שהרגע הכרנו. יש לפסוע בעדינות וברגישות.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 25 בנוב׳ 2024
אפילו אני כחובב טראנסיות,
חושב שזה ממש פשע לא לגלות את זה לצד השני על ההתחלה.
תחת כנפיך
לפני 13 שעות • 25 בנוב׳ 2024
תחת כנפיך • 25 בנוב׳ 2024
הוא כתב/ה:
ועוף זה ציפור

אגב, סליחה על החפירה אבל נראלי ש:
כל הציפורים הן עופות
אבל לא כל העופות הן ציפורים.

כשטראנסית אומרת שהיא אישה היא לא משקרת, היא אומרת שהיא נולדה למגדר הנשי.
אבל היא לא מספרת את כל האמת שהדי אן אי שלה הוא גברי. גם אם היא עשתה ניתוח לשינוי מין.
וזו שאלה מוסרית, כי נניח לפי התורה יש איסור "לא תונו איש את אחיו" שזה כנראה גם איסור לחצאי אמיתות.

אבל אם ככה יוצא שכל נשלט אסור לו לפתוח פרופיל בטינדר בלי לכתוב בו במפורש שהוא נשלט.

אז שאלתי את gpt והוא אמר שזה לא כזה מוחלט

"לסיכום, אם טרנסג'נדרית צריכה לחשוף את זהותה או לא תלוי במצבה האישי, בהקשר החברתי ובערכים שהיא בוחרת לנהוג לפיהם. אין תשובה אחת נכונה, וכל אדם צריך להחליט מה נכון לו"