זאלופון(שולט) |
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
Re: תדירות הסקס אצל זוגות בדסמים
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
זאלופון(שולט) • 1 בדצמ׳ 2024
נח השישי כתב/ה: זאלופון כתב/ה: נח השישי כתב/ה: שואל בשביל סתומה: אם אתם זוג בדסמי, אמיתי אבל, שזו הזוגיות העיקרית שלכם (לא בוגדים, יחסים פתוחים וכן הלאה שזו זוגיות מישנית), כל כמה זמן אתם עושים סקס?
פעם ביום? פעם בשבוע? היא תשמח לדעת. אם יש פה מישהו שמאמין לזוגות לא טריים שטוענים שהם עושים סקס כל יום, לחבר שלי מניגריה יש הזדמנות עסקית מדהימה עבורך. פרטים בפרטי. תודה! אגב, מה זה לא טרי? חודש? שנתיים? איפה עובר הקו? תלוי בתדירות המפגשים, אבל ככלל אצבע הייתי אומר בסביבות 3 חודשים. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 1 בדצמ׳ 2024
פעם בשבוע ביום שישי 😁.
בערב אין לנו כוח כי למרות כל הבדסמ הזה שמפעפע בעורקים שלנו, אנחנו זקנים ועם שלושה ילדים וחתולה בלתי נסבלת. חוץ מזה שאין כניסה למיטה לפחות משעה וחצי וזה כן כי בדסמ וסשן לוקח זמן. שזה טוב, כי סקס טוב צריך זמן ורע, כי אז נכשלים בשאלות בפורום. |
|
נח השישי |
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
נח השישי • 1 בדצמ׳ 2024
פרלין כתב/ה: פעם בשבוע ביום שישי 😁.
בערב אין לנו כוח כי למרות כל הבדסמ הזה שמפעפע בעורקים שלנו, אנחנו זקנים ועם שלושה ילדים וחתולה בלתי נסבלת. חוץ מזה שאין כניסה למיטה לפחות משעה וחצי וזה כן כי בדסמ וסשן לוקח זמן. שזה טוב, כי סקס טוב צריך זמן ורע, כי אז נכשלים בשאלות בפורום. בשאלות שלי אי אפשר להצליח. תמיד נכשלים. אז זה לא רע. 😘 |
|
כותב לך |
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
כותב לך • 1 בדצמ׳ 2024
פרלין כתב/ה: פעם בשבוע ביום שישי 😁.
בערב אין לנו כוח כי למרות כל הבדסמ הזה שמפעפע בעורקים שלנו, אנחנו זקנים ועם שלושה ילדים וחתולה בלתי נסבלת.. אצל זוגות רגילים זה שלושה ילדים בלתי נסבלים וחתולה.... |
|
- VOLK -(שולט) |
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
- VOLK -(שולט) • 1 בדצמ׳ 2024
כנשוי בדס"מי 9 שנים ובזוגיות 17 שנים (עם אותה אישה):
בגיל 21, כשהכרנו, השיא שלנו היה 7 פעמים בלילה. היום, בגיל 38, עם שני ילדים ובלאי, פעם בשבוע "סקס" ופעם בשבוע "סשן". "סקס" מבחינתי יכול להיות גם רק מציצה 😀 לרוב כל מפגש לא מעל חצי שעה. אין זמן ואין באמת כוח. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
1 בדצמ׳ 2024
טלי35(שולטת) • 1 בדצמ׳ 2024
נח השישי כתב/ה: זוג פלוס כתב/ה: אז תגיד לה שדבר ידוע הוא כי זוגות בדסמים לא יוצאים מהמיטה.
הם לא חולים, אין מחזור, אין ילדים, אין עבודה, אין חברים, אין חיים. רק סקס סביב השעון 24/7. הם עושים הפסקות רק לאכול ולשירותים. אני עושה הפסקות גם בשביל להגיב בפורום 😃 נו באמת... אין חוק לזה, יש כל כך הרבה דברים שמשפיעים וסוג הזוגיות שבה אתה נמצא לא נראה לי שמשפיע בכלל. אני לא בזוגיות חלילה. פשוט יש לנו ויכוח, לו היינו זוג אם היינו עושים יותר או פחות מעכשיו. הייתם עושים פחות. |
|
Story |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
Story • 2 בדצמ׳ 2024
למה לדכא ככה אנשים צעירים?
|
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 2 בדצמ׳ 2024
צריך להגדיר קודם כל מה נחשב סקס.
ובטח מה נחשב סקס בידיאסאמי….. לא? כי אם סשן של פוט מסג׳ לדוגמא נחשב, אז זה כמעט פעם ביום…. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 2 בדצמ׳ 2024
bondman כתב/ה: צריך להגדיר קודם כל מה נחשב סקס.
ובטח מה נחשב סקס בידיאסאמי….. לא? כי אם סשן של פוט מסג׳ לדוגמא נחשב, אז זה כמעט פעם ביום…. מתי נתחתןןןןןןן |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2024
בתיאוריה זה יפחת כמו בכל זוגיות שגרה הרגל. נסיבות כגון ילדים עבודה תובענית וכד'
לא חוויתי זוגיות בדסמית מלאה. אני משערת שיש לזוגיות כזאת יתרון על ונילית. בוניל בהכללה ככל שעובר הזמן הסקס פוחת. ירידה בריגוש. ונדרשת יותר השקעה לתחזק את זה. לכאורה, בזוגיות בדסמית (כשיש הסכמה) זה תלוי במי שמוביל. אם הוא מיני ויש לו צורך חזק אז התדירות תקבע בהתאם לצורך שלו. |
|