StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2024
כאב לי בעבר, אחרי שראיתי שהם מתעלמים לחלוטין ומבטלים את העזרה שמוצעת להם, טוענים שאני ואחרות פשוט טועות(!!) בגישה, בהצעות וברעיונות שלנו לאיך להכיר ולהיפגש איתנו עבר לי הכאב
אז לא, לא כואב לי. מבחינתי הם אוויר שאפשר להתעלם ממנו וככה יותר קל לי לסנן. יש פה אינסוף מידע לאיך כן לפנות ולחפש, ומה לא לעשות, ברמה של האכלה בכפית. אם אדם לא רוצה להשתפר או לשנות - זה מעיד עליו, לא על המצב, ובטח לא על הנשים באתר/בארץ. |
|
fit slut(נשלט) |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
fit slut(נשלט) • 2 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה: כאב לי בעבר, אחרי שראיתי שהם מתעלמים לחלוטין ומבטלים את העזרה שמוצעת להם, טוענים שאני ואחרות פשוט טועות(!!) בגישה, בהצעות וברעיונות שלנו לאיך להכיר ולהיפגש איתנו עבר לי הכאב
אז לא, לא כואב לי. מבחינתי הם אוויר שאפשר להתעלם ממנו וככה יותר קל לי לסנן. יש פה אינסוף מידע לאיך כן לפנות ולחפש, ומה לא לעשות, ברמה של האכלה בכפית. אם אדם לא רוצה להשתפר או לשנות - זה מעיד עליו, לא על המצב, ובטח לא על הנשים באתר/בארץ. מסכים איתך לגמרי זה חס וחלילה לא מעיד שום דבר על הנשים פה ובכלל. |
|
פישוטו |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
פישוטו • 2 בדצמ׳ 2024
כשעשיתי פוסטים על יחס מזלזל לנשלטים היו עשרות תגובות.
שולטות בעיקר הסתכלו פנימה וניסו לבדוק אם הן עושות משהו לא בסדר והייתה שם הרבה ביקורת עצמית. הרבה נשלטים הגיבו שם ובפרטי על הקשיים למצוא, ועל הזלזול שמרגישים. אחר כך הכנתי את הפוסט ההופכי - על אשמת הנשלטים במצב, על הצעדים השגויים שאנחנו עושים ואיך אפשר לשנות. שם קיבלתי חוסר עניין, תגובות בעיקר משולטות ונשים שהסכימו עם הנקודות שלי ו-0 ביקורת עצמית של נשלטים. הראה לי שאנשים פה הרבה יותר בקלות יבכו על מר גורלם מאשר יפעילו חשיבה בסיסית וביקורת עצמית. נוח לפנות באופן שרירותי ולא רלוונטי ולהיכשל פעם אחר פעם. מאשר להשקיע מחשבה ועבודה בכיוון נכון. נוח לצאת על שולטות שנותנות טיפים ולאמר להן שהן מנותקות בגלל "מבחר", מאשר להתייחס כבן אדם למושא הפנטזיות שהלוא הן נקראות שולטות. ובעיקר נוח להתחבא מאחורי ניק אנונימי גנרי ופרופיל ריק בשביל שלא יקשרו בין הזלזול והזילות בהודעות שאתה משגר לבין החיים האמיתיים שלך. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2024
יאיי שוב פוסט על איך למצוא שולטת.
פשוט מרגש כל פעם מחדש. במקרה שלך מביקור קטן ב"בלוג" שלך, גם אילו היית גר במרכז, יותר מזה גם אילו היית גר מעל מלון שלם של שולטות, יותר מזה גם אילו היית גר בדירת שותפות של שולטות באותו החדר, לא היית נבחר. |
|
Master Bruce |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
Master Bruce • 2 בדצמ׳ 2024
שולחים הודעת קופי פייסט מעפנה לכל הבחורות (ואפילו לחלק מהגברים) בכלוב ואז נורא מתפלאים למה אף אחת לא זורמת איתך
רצוי גם לשלוח כמה דקות אחר כך הודעות מלאות קללות עסיסיות לכל מי שלא ענו תאמין לי, השיטה הכי טובה |
|
jerryM |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
jerryM • 2 בדצמ׳ 2024
shirazbar כתב/ה: יאיי שוב פוסט על איך למצוא שולטת.
פשוט מרגש כל פעם מחדש. במקרה שלך מביקור קטן ב"בלוג" שלך, גם אילו היית גר במרכז, יותר מזה גם אילו היית גר מעל מלון שלם של שולטות, יותר מזה גם אילו היית גר בדירת שותפות של שולטות באותו החדר, לא היית נבחר. דירת שותפות של שולטות זה רעיון מעולה לסיטקום, אני חושב על זה והפרקים פשוט כותבים את עצמם. |
|
TinyBoy |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
TinyBoy • 2 בדצמ׳ 2024
מזת'ומרת? - מתחתנים!
|
|
MRH(נשלט) |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
למה התגובה הזאת?
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
MRH(נשלט) • 4 בדצמ׳ 2024
Black Lotus כתב/ה: 1. שומרים את הפרופיל ריק מפרטים. שחלילה אף אחת לא תדע בטעות בן כמה אתה, מאיפה, או מה המצב המשפחתי שלך, שלא לדבר על משהו שיבדל אותך מההמון.
2. מתבכיינים בבלוג ובפורום כדי למקסם סקס אפיל. 3. מחכים שמלכות יפנו אלייך בהמוניהן. מתכונים נוספים וטיפים להתעשרות באינטרנט תוכלו למצוא בערוץ היוטיוב שלי. ולמה אנשים אוהבים את התגובה הזו במקום לעזור. בן אדם שואל שאלה. למה לענות בציניות ולנסות לפגוע? ערכים ... |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Re: למה התגובה הזאת?
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 4 בדצמ׳ 2024
MrRedhead כתב/ה: ולמה אנשים אוהבים את התגובה הזו במקום לעזור. בן אדם שואל שאלה. למה לענות בציניות ולנסות לפגוע? ערכים ... כי ערכים זה קודם להפעיל שכל ישר, להתנהג כמו בנאדם ולא כמו בוט מערוץ פורנו גרוע, לקרוא מידע שכבר קיים בשרשורים חדשים וישנים (בלי סוף!), בבלוגים, בפרסומים שונים. אם תתנהג בצורה טרולית - פרופיל ריק ועם גישת מגיע לי, תקבל תגובות מטרילות. כשהיו פה שאלות ממקום אנושי של ללמוד ולנסות לשנות - התגובות היו אחרות לחלוטין. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Re: למה התגובה הזאת?
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 4 בדצמ׳ 2024
MrRedhead כתב/ה: Black Lotus כתב/ה: 1. שומרים את הפרופיל ריק מפרטים. שחלילה אף אחת לא תדע בטעות בן כמה אתה, מאיפה, או מה המצב המשפחתי שלך, שלא לדבר על משהו שיבדל אותך מההמון.
2. מתבכיינים בבלוג ובפורום כדי למקסם סקס אפיל. 3. מחכים שמלכות יפנו אלייך בהמוניהן. מתכונים נוספים וטיפים להתעשרות באינטרנט תוכלו למצוא בערוץ היוטיוב שלי. ולמה אנשים אוהבים את התגובה הזו במקום לעזור. בן אדם שואל שאלה. למה לענות בציניות ולנסות לפגוע? ערכים ... כי יש המון דרכים לשאול. יש כאלו שמצביעות על רצון לקבל מידע ולהשתפר, בעוד שאחרות מראות שהשואל מרגיש שחייבים לו משהו ובא לקטר. שואל השאלה נמצא באתר מאפריל, לא משקיע כהוא זה בפרופיל שלו; שהפוסט שהיחיד שלו בבלוג הוא טרוניה, ושהשאלה היחידה שלו בפורום מנוסחת גם כן כתלונה, ומגדיר מפגשים עם שולטות בתור העברת ערב עם "בנות סנטר". באמת לא ברור לך למה במקרה הזה התשובה שלי צינית, ולמה אחרים התחברו לאופן שבו היא נענתה? אל תנסה לחנך אותי לערכים. טוב לי עם סל הערכים הנוכחי שלי, שאומר שלא משקיעים תגובה חומלת על מי שבא להשתין לך בסלון. |
|