bondman(נשלט){FLR} |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
Re: האם אתם מסכימים/ת?
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 25 בדצמ׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: האם אתם מסכימים/ת ש*רוב הגברים תופסים נשים בדסמיות רק לסטוץ/סשן או קשר מיני בלבד?
אני מאמין דווקא שהגברים הללו הם אחוז יותר קטן מאשר בעולם הונילי. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2024
dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי בראבו לך. אנשים לא פגעו בך. יש מי שמחפשת את החד פעמי וזה נהדר ומדהים. אבל אם יש מי שפוגע באחרת, זה הוא ולא היא. היא לא הזמינה את זה שמישהו יתנהג אליה דפוק יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה, באמת. איך הגעת מהכתוב ל״אנשים לא פגעו בך״ תמוה ביותר. אני גם לא העניין פה אגב. ויפה שהסקת מהשאלה של הכותבת מה היא מחפשת ושהתנהגו אליה דפוק ואיזו מסכנה היא וכל הגברים שמחפשים סטוצים זבל! מוזמנת להמשיך עם עצמך (: את בחרת לענות על השאלה לא בהתייחסות אל הגברים שלשם כוונה שאלה. אלא בהתייחסות לנשים. כלומר, אפשר להגיד "לא. זה סתם הכללה. יש ויש" אולי אמרת את זה במשפט הראשון. אבל במשפט השני הוספת סלאט שיימינג. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2024
התשובה היא כן. אך לא מדויק.
גם בהיכרויות באופן ונילי הנטיה הכללית של גברים היא לא להתחייב. נניח אצל גרושים זה אף יותר משום שיצאו מקשר שבסוף נכשל. וכעת החופש והשקט ולפעמים ההרגל מביא אותם לבחור לא להתחייב. בבדסמ האלמנט המיני יותר מהיר ומשמעותי ולכן זה מגדיל את כמות הגברים שמוצאים בקשרים האלה פשוט סקס בעטיפה יפה. ועדיין לדעתי הרוב לא מחפשים סטוץ אבל כן מיני/ בדסמי לא מחייב. רוב המוחלט של הנשלטים באתר מהחוויה שלי הגיעו להגשים פנטזיה קצרה או רק סשנים ולא מעבר לזה. באופן כללי ככל שגבר/אשה יותר אטרקטיביים כך יש יותר אפשרויות fomo ונדרש קשר ממש מיוחד/מספק שיגרום להם לוותר על כל השאר. וכן הרבה גברים משקרים ואומרים שמחפשים קשר זוגי ואחרי זמן קצר האמת מתגלה. אציין שאם מראש גברים אלו יהיו כנים ושקופים כנראה ייפסלו על ידי רוב הנשים שמחפשות עומק. לכן הם משקרים. רוב הנשים שכותבות שהן לא מחפשות קשר רגשי משקרות. או לגבר או לעצמן. יעידו גברים שהתחילו קשר עם אחת כזאת ועם הזמן התפתחו רגשות וזה רק טבעי. בהמשך לדיון כאן למעלה לא חושבת שמישהי מזמנת אנרגטית אנשים מסוג מסוים אלא שברוב המקרים מתעלמת מכל הסימנים שמול עיניה, היא בוחרת לא לראות. כבר קראתי כאן נשלטים שכתבו במפורש שלא יבחרו שולטת כבת זוג. וגם בכיף יכנסו לסשן עם אשה שאפילו לא נמשכים אליה. אז כן התשובה היא כן. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
dominica(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי בראבו לך. אנשים לא פגעו בך. יש מי שמחפשת את החד פעמי וזה נהדר ומדהים. אבל אם יש מי שפוגע באחרת, זה הוא ולא היא. היא לא הזמינה את זה שמישהו יתנהג אליה דפוק יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה, באמת. איך הגעת מהכתוב ל״אנשים לא פגעו בך״ תמוה ביותר. אני גם לא העניין פה אגב. ויפה שהסקת מהשאלה של הכותבת מה היא מחפשת ושהתנהגו אליה דפוק ואיזו מסכנה היא וכל הגברים שמחפשים סטוצים זבל! מוזמנת להמשיך עם עצמך (: את בחרת לענות על השאלה לא בהתייחסות אל הגברים שלשם כוונה שאלה. אלא בהתייחסות לנשים. כלומר, אפשר להגיד "לא. זה סתם הכללה. יש ויש" אולי אמרת את זה במשפט הראשון. אבל במשפט השני הוספת סלאט שיימינג. טפלי בבעיות הבנת הנקרא שלך בדחיפות ותשליכי את רגשי הנחיתות שלך במקום אחר |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2024
dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי בראבו לך. אנשים לא פגעו בך. יש מי שמחפשת את החד פעמי וזה נהדר ומדהים. אבל אם יש מי שפוגע באחרת, זה הוא ולא היא. היא לא הזמינה את זה שמישהו יתנהג אליה דפוק יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה, באמת. איך הגעת מהכתוב ל״אנשים לא פגעו בך״ תמוה ביותר. אני גם לא העניין פה אגב. ויפה שהסקת מהשאלה של הכותבת מה היא מחפשת ושהתנהגו אליה דפוק ואיזו מסכנה היא וכל הגברים שמחפשים סטוצים זבל! מוזמנת להמשיך עם עצמך (: את בחרת לענות על השאלה לא בהתייחסות אל הגברים שלשם כוונה שאלה. אלא בהתייחסות לנשים. כלומר, אפשר להגיד "לא. זה סתם הכללה. יש ויש" אולי אמרת את זה במשפט הראשון. אבל במשפט השני הוספת סלאט שיימינג. טפלי בבעיות הבנת הנקרא שלך בדחיפות ותשליכי את רגשי הנחיתות שלך במקום אחר תסתכלי פנימה למה את לא מובנת 🤷♀️ |
|
dominica(נשלטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
dominica(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי בראבו לך. אנשים לא פגעו בך. יש מי שמחפשת את החד פעמי וזה נהדר ומדהים. אבל אם יש מי שפוגע באחרת, זה הוא ולא היא. היא לא הזמינה את זה שמישהו יתנהג אליה דפוק יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה, באמת. איך הגעת מהכתוב ל״אנשים לא פגעו בך״ תמוה ביותר. אני גם לא העניין פה אגב. ויפה שהסקת מהשאלה של הכותבת מה היא מחפשת ושהתנהגו אליה דפוק ואיזו מסכנה היא וכל הגברים שמחפשים סטוצים זבל! מוזמנת להמשיך עם עצמך (: את בחרת לענות על השאלה לא בהתייחסות אל הגברים שלשם כוונה שאלה. אלא בהתייחסות לנשים. כלומר, אפשר להגיד "לא. זה סתם הכללה. יש ויש" אולי אמרת את זה במשפט הראשון. אבל במשפט השני הוספת סלאט שיימינג. טפלי בבעיות הבנת הנקרא שלך בדחיפות ותשליכי את רגשי הנחיתות שלך במקום אחר תסתכלי פנימה למה את לא מובנת 🤷♀️ לא מובנת *לך*. כרגיל, לא מדייקת [במקרה הטוב] |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
Re: האם אתם מסכימים/ת?
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: האם אתם מסכימים/ת ש*רוב הגברים תופסים נשים בדסמיות רק לסטוץ/סשן או קשר מיני בלבד?
כל עוד אין מחקר רוחבי מסודר - אי אפשר באמת לדעת. כל אחת תפגוש בגברים שונים, ואני בספק שמישהי ממש מנהלת מעקב מסודר אחד אחד מה הם מחפשים ורוצים. ומה עם כאלה שרוצים קשר בדסמי סשנים בלבד? זה גם נפסל? והאם יש בהכרח רע בקשר מיני בדסמי בלבד? אישית, נתקלתי פה בלא מעט כאלה שדווקא חיפשו את החיבור הקבוע, הזוגי, היציב. וכן, היו פתוחים לקשרים של סשנים או דברים מזדמנים, וכל עוד עושים זאת בצורה מכבדת אני לא רואה בכך משהו שלילי. גם אנחנו כנשים המון פעמים מחפשות משהו נקודתי למלא צורך מיני או צורך אחר שלנו.. האם יש כאלה שכל מה שמעניין אותם זה חור לדחוף אליו לשון/זין? בטח. חלקם אפילו יעטפו את זה במילים יפות ובכמה הם נותנים שירות/שולטים מענגים. כמו שיש נשים שכל מה שמעניין אותן זה ארנק/נהג/מנקה. האם יש רוב לכאן או לכאן? לא בהכרח. (יכולה להגיד שאלו שנמצאים ברשימה שלי רובם מחפשים קשר יציב ולא משהו חד"פ) |
|
teacher(שולט) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
teacher(שולט) • 25 בדצמ׳ 2024
shirazbar כתב/ה: התשובה היא כן. אך לא מדויק.
גם בהיכרויות באופן ונילי הנטיה הכללית של גברים היא לא להתחייב. נניח אצל גרושים זה אף יותר משום שיצאו מקשר שבסוף נכשל. וכעת החופש והשקט ולפעמים ההרגל מביא אותם לבחור לא להתחייב. בבדסמ האלמנט המיני יותר מהיר ומשמעותי ולכן זה מגדיל את כמות הגברים שמוצאים בקשרים האלה פשוט סקס בעטיפה יפה. ועדיין לדעתי הרוב לא מחפשים סטוץ אבל כן מיני/ בדסמי לא מחייב. רוב המוחלט של הנשלטים באתר מהחוויה שלי הגיעו להגשים פנטזיה קצרה או רק סשנים ולא מעבר לזה. באופן כללי ככל שגבר/אשה יותר אטרקטיביים כך יש יותר אפשרויות fomo ונדרש קשר ממש מיוחד/מספק שיגרום להם לוותר על כל השאר. וכן הרבה גברים משקרים ואומרים שמחפשים קשר זוגי ואחרי זמן קצר האמת מתגלה. אציין שאם מראש גברים אלו יהיו כנים ושקופים כנראה ייפסלו על ידי רוב הנשים שמחפשות עומק. לכן הם משקרים. רוב הנשים שכותבות שהן לא מחפשות קשר רגשי משקרות. או לגבר או לעצמן. יעידו גברים שהתחילו קשר עם אחת כזאת ועם הזמן התפתחו רגשות וזה רק טבעי. בהמשך לדיון כאן למעלה לא חושבת שמישהי מזמנת אנרגטית אנשים מסוג מסוים אלא שברוב המקרים מתעלמת מכל הסימנים שמול עיניה, היא בוחרת לא לראות. כבר קראתי כאן נשלטים שכתבו במפורש שלא יבחרו שולטת כבת זוג. וגם בכיף יכנסו לסשן עם אשה שאפילו לא נמשכים אליה. אז כן התשובה היא כן. לא כל כך מסכים עם הלוגיקה והמסקנות המכלילות. גברים שיצאו מקשר, הם לא בהכרח אלה שרצו לצאת ממנו. יכול להיות שהחוויה הזוגית שלהם היא דווקא סבבה. וגם אלה שנכוו, סה"כ רגילים לחיי זוגיות יותר מאשר לבד. אז אני לא יודע כל כך על איזה הרגל אנחנו מדברים. אנשים אטרקטיביים סובלים יותר מ-FOMO ולכן צריכים קשר יותר מספק? זה משפט עם הרבה ספק אני חושב שהוא לא נכון מתחילתו ועד סופו, כי FOMO הוא פחד לא רציונלי. לא נראה לי שהוא מחובר למידת האטרקטיביות של האדם, הגם שזו מידה מדומיינת ומבוססת על התפיסה של העצמי. אותו דבר לגבי הקשר שמספק יותר. יותר ממה? מהקשרים של אנשים אחרים? איך בדיוק משווים? לא ברור.. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2024
teacher כתב/ה: shirazbar כתב/ה: התשובה היא כן. אך לא מדויק.
גם בהיכרויות באופן ונילי הנטיה הכללית של גברים היא לא להתחייב. נניח אצל גרושים זה אף יותר משום שיצאו מקשר שבסוף נכשל. וכעת החופש והשקט ולפעמים ההרגל מביא אותם לבחור לא להתחייב. בבדסמ האלמנט המיני יותר מהיר ומשמעותי ולכן זה מגדיל את כמות הגברים שמוצאים בקשרים האלה פשוט סקס בעטיפה יפה. ועדיין לדעתי הרוב לא מחפשים סטוץ אבל כן מיני/ בדסמי לא מחייב. רוב המוחלט של הנשלטים באתר מהחוויה שלי הגיעו להגשים פנטזיה קצרה או רק סשנים ולא מעבר לזה. באופן כללי ככל שגבר/אשה יותר אטרקטיביים כך יש יותר אפשרויות fomo ונדרש קשר ממש מיוחד/מספק שיגרום להם לוותר על כל השאר. וכן הרבה גברים משקרים ואומרים שמחפשים קשר זוגי ואחרי זמן קצר האמת מתגלה. אציין שאם מראש גברים אלו יהיו כנים ושקופים כנראה ייפסלו על ידי רוב הנשים שמחפשות עומק. לכן הם משקרים. רוב הנשים שכותבות שהן לא מחפשות קשר רגשי משקרות. או לגבר או לעצמן. יעידו גברים שהתחילו קשר עם אחת כזאת ועם הזמן התפתחו רגשות וזה רק טבעי. בהמשך לדיון כאן למעלה לא חושבת שמישהי מזמנת אנרגטית אנשים מסוג מסוים אלא שברוב המקרים מתעלמת מכל הסימנים שמול עיניה, היא בוחרת לא לראות. כבר קראתי כאן נשלטים שכתבו במפורש שלא יבחרו שולטת כבת זוג. וגם בכיף יכנסו לסשן עם אשה שאפילו לא נמשכים אליה. אז כן התשובה היא כן. לא כל כך מסכים עם הלוגיקה והמסקנות המכלילות. גברים שיצאו מקשר, הם לא בהכרח אלה שרצו לצאת ממנו. יכול להיות שהחוויה הזוגית שלהם היא דווקא סבבה. וגם אלה שנכוו, סה"כ רגילים לחיי זוגיות יותר מאשר לבד. אז אני לא יודע כל כך על איזה הרגל אנחנו מדברים. אנשים אטרקטיביים סובלים יותר מ-FOMO ולכן צריכים קשר יותר מספק? זה משפט עם הרבה ספק אני חושב שהוא לא נכון מתחילתו ועד סופו, כי FOMO הוא פחד לא רציונלי. לא נראה לי שהוא מחובר למידת האטרקטיביות של האדם, הגם שזו מידה מדומיינת ומבוססת על התפיסה של העצמי. אותו דבר לגבי הקשר שמספק יותר. יותר ממה? מהקשרים של אנשים אחרים? איך בדיוק משווים? לא ברור.. בעיקרון דיברתי על גרושים. אם גברים בין אם לא רצו לצאת מקשר ונותקו ממנו ובין אם רצו לצאת בשני המקרים זאת אכזבה. אני נמצאת בקבוצות גרושים גרושות ורואה את הצורך של גברים במיוחד לשמור על החופש שלהם. אם הם גרושים טריים אז הם חוגגים מכל הבופה, אם הם הרבה זמן גרושים הם התרגלו לחופש שלהם. להכניס פרטנרית חדשה לחיים כשיש ילדים ושבת כן שבת לא. זה הרבה יותר מסובך מבחינתם זה נחשב תיק. * "חופש" הכוונה שאין אשה לתת לה דין וחשבון 🙂 גם לאחרונה יש תנועה של נשים לאותו כיוון שכותבות: אני אוהבת וצריכה את הלבד שלי. יש סופשבוע בלי הילדים רוצה זמן לעצמה בלי "מחמם ספות" 😉 לגבי אנשים אטרקטיביים, כוונתי למראה פלוס הישגים בחיים. אחוז קטן של גברים כאלה מאוד מחוזרים על ידי נשים. ולרוב מעדיפים להשאיר לעצמם את כל האופציות פתוחות. * שוב, הכללות כמובן.. מניחה שיש הרבה הסברים נוספים מכל הצדדים ועובדה שהקבוצות והאפליקציות מלאות באלפי אנשים שלא מתחברים. אבל חרגתי מהנושא הנשאל |
|
Donnie(נשלט) |
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
25 בדצמ׳ 2024
Donnie(נשלט) • 25 בדצמ׳ 2024
אני לא חושב שזה נכון, לא נשמע לי הגיוני בכלל.
הרבה אנשים שמתקשים למצוא את הקשר הזוגי שהם מחפשים מתפתים להאמין באמירות המכלילות האלה: "רוב הגברים רוצים רק סטוצים" "רוב הגברים מאוימים ע"י אישה חזקה ועצמאית" "רוב הנשים לא נמשכות לגברים נחמדים ומעדיפות מניאקים" אי אפשר באמת להוכיח או להפריך אותן, לרוב הן לא מועילות ואפילו מזיקות כי גורמות לאנשים להתייאש או לכעוס על המגדר השני. |
|