ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פטיש לדגדוגים- איך זה כזה פחות מבוקש

shirazbar​(שולטת)
לפני 6 ימים • 1 בינו׳ 2025
shirazbar​(שולטת) • 1 בינו׳ 2025
גם אילו היה בך מעבר לפטיש שלך שכאמור אין. מי תרצה להגיב להודעות ההזויות שאתה שולח.

"מה לגבי פטיש דגדוגים?"

באמת?
זה נע בין חוצפה לטפשות
אפילו שלום לא טורח לכתוב

למה נראה לך שכך מתחילים שיח עם אדם אחר? בלציין את הפטיש שלך כאילו זה מעניין מישהי. תלמד לכבד נשים.

ברגע שתבין שאף שולטת לא נמצאת כאן בשביל לממש לך איזה פטיש אלא שאתה צריך לשאוף לשרת אותה ואם היא תתחבר אליך וזה יעניין אותה, אולי זה יקרה. עד אז תמשיך כך ולא תמצא לא פטיש דגדודים ולא יחס.

או שתשלם למישהי שתדגדג אותך

בחיי לפעמים נדמה לי שאנשים נכנסים לאתר כאן כאילו באים לרכוש מוצר או שירות.
זוג פלוס​(שולטת)
לפני 5 ימים • 2 בינו׳ 2025
זוג פלוס​(שולטת) • 2 בינו׳ 2025
shirazbar כתב/ה:
בחיי לפעמים נדמה לי שאנשים נכנסים לאתר כאן כאילו באים לרכוש מוצר או שירות.

משפט אחד שמתמצת הכל 👍🏻
Drizztpool​(שולט){קושקה שלי}
לפני 5 ימים • 2 בינו׳ 2025
בתור מי שיש לו את הפטיש הזה, ומחפש מישהי שרוצה/אוהבת שידגדגו אותה למוות, אני חושב שאני יכול לענות לך בצורה די טובה.

העניין הוא, שכמו שציינו לפני - אתה ככל הנראה מגיע עם דרישה מאד מאד ספציפית, מה שמצמצם אותך לכדי מה שפישוטו (נראה לי, אל תצלבו אותי) כינה "איש הדיגדוגים". כשאתה מגיע עם רשימת מכולת מראש זה מוציא אותך, איך נאמר, לא ממש נשלט אלא סתם מי שמחפש שיגרדו לו עיקצוץ. אתה לא רק מגיע עם רשימת מכולת, אתה מגיע עם רשימה של מוצר אחד מאד מאד ספציפי, מה גם שהמוצר הזה הוא לא כוס התה של הרבה.

עצתי לך היא שתבין שאנשים בפורום הזה מנסים לעזור לך על ידי עצות טובות, אז שים לב אליהן, קרא אותן, תפנים אותן, ותנסה להגיע ממקום של היכרות. כנשלט אתה צריך אפילו יותר סבלנות, כי הצד השולט לא מצפה שיתנו רשימת דרישות, אלא שיקבלו ממנו רשימת דרישות, לכן לבוא עם פטיש ספציפי לא יניב לך יותר מדי בתחום הזוגי.

אם תחליט להגיד לעצמך "אני לא מוכן להתפשר, ואני לא רוצה להתחיל היכרות עם מישהי שלא רוצה מלכתחילה לדגדג" זה בסדר, מותר לך. אבל אל תצפה שמעט השולטות האיכותיות שמסתובבות פה יתייחסו אליך כמו שאתה רוצה, כי זה ככל הנראה לא יקרה.