![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
Re: נראה לי אני יכול לחשוב על לפחות אחד שאת לא מכירה
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 1 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: איתר כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מכירה את הפטיש הזה.
אני תוהה מתי יעלה שרשור עם פטיש שאני לא מכירה או לא נתקלתי בו (במציאות או באינטרנט) 🤔🤔 והוא? אני לא זוכר את השם המדיוק של הפטיש אבל יש אחד שכולל להכניס קרח בצורות שונות לתחת ולתת לזה לימוס בפנים (לא צריך לדעת מאיפה אני יודע על זה) |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
מכירה, יודעת, עשיתי (מאוד אוהבת) ואפילו מודעות לסיכונים שיש בדבר.
|
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: מכירה, יודעת, עשיתי (מאוד אוהבת) ואפילו מודעות לסיכונים שיש בדבר.
באמת עשית?!?! אף פעם לא דיברתי עם מישהו או מישהי שהכירו את זה באמת שהבן אדם היחיד שאני מכיר שמעוניין בזה זה אני... |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
מכירה לא מעט שעושים את זה, משחקי קרח זה לא כזה נדיר.
יש נטייה לחשוב שאנחנו היחיד עם כל קינק, אבל הם הרבה יותר נפוצים ממה שנדמה לנו. למשל - תלייה בעזרת וו שמחובר לעור, או פטיש לאיברים כרותים, או פטיש לכריתת איברים, פטיש לדם, משחקי גילאים לצד המבוגר ולאו דווקא לצד הצעיר, כאלה שמשתכרים מהתחת (באופן המילולי), כאלה שמתחברים להאבסה של אוכל, משחקי אש שונים, בקיצור לא חסר סטיות... |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: מכירה לא מעט שעושים את זה, משחקי קרח זה לא כזה נדיר.
יש נטייה לחשוב שאנחנו היחיד עם כל קינק, אבל הם הרבה יותר נפוצים ממה שנדמה לנו. למשל - תלייה בעזרת וו שמחובר לעור, או פטיש לאיברים כרותים, או פטיש לכריתת איברים, פטיש לדם, משחקי גילאים לצד המבוגר ולאו דווקא לצד הצעיר, כאלה שמשתכרים מהתחת (באופן המילולי), כאלה שמתחברים להאבסה של אוכל, משחקי אש שונים, בקיצור לא חסר סטיות... אני יגיד את האמת אני כרגע מאוד מתקשה להתחבר לקהילת הקינק הישראלית אז קשה לי לדעת כמה זה נפוץ פה |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
Master Bruce • 1 בפבר׳ 2025
אני אנצלש בשביל תהיה לגבי תחום ה Forced וה CNC באופן כללי
אתם לא מרגישים שזה גורם לכם לחוסר סיפוק מסויים באופן אינהרנטי? הרי, מצד אחד אנחנו לא רוצים לעשות משהו שהוא *באמת* forced, בסופו של דבר הכל צריך להעשות ממקום של רצון והסכמה הדדיים. אבל מצד שני, אם אנחנו רק עושים משחק תפקידים של זה, וזה לא "אמיתי", זה מרגיש מזוייף ולא טוטאלי. בעיני מדובר על תחום שהוא נורא פרדוקסלי. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: מכירה, יודעת, עשיתי (מאוד אוהבת) ואפילו מודעות לסיכונים שיש בדבר.
איזה סיכונים יש לזה? כולה מים, לא? |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 בפבר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אני אנצלש בשביל תהיה לגבי תחום ה Forced וה CNC באופן כללי
אתם לא מרגישים שזה גורם לכם לחוסר סיפוק מסויים באופן אינהרנטי? הרי, מצד אחד אנחנו לא רוצים לעשות משהו שהוא *באמת* forced, בסופו של דבר הכל צריך להעשות ממקום של רצון והסכמה הדדיים. אבל מצד שני, אם אנחנו רק עושים משחק תפקידים של זה, וזה לא "אמיתי", זה מרגיש מזוייף ולא טוטאלי. בעיני מדובר על תחום שהוא נורא פרדוקסלי. יש בזה משהו. אבל פרדוקסלי לא סותר מחרמן ![]() CNC דורש קצת פעלול מחשבתי, אני מסכימה שיש פרדוקס אבל כשעושים את זה זה מהנה אז מה לעשות ![]() עוד הגיג - משחק בכפיה יכול להיות דרך לחוות משהו שמביך אותנו וקשה לנו פשוט לעשות. אז בוא נשחק שאתה מכריח אותי וכך אוכל לעשות את הדבר מבלי להביע במילים או בשפת גוף את הרצון שלי. אעמיד פנים שאני לא רוצה וכך אעקוף את המבוכה. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מכירה, יודעת, עשיתי (מאוד אוהבת) ואפילו מודעות לסיכונים שיש בדבר.
איזה סיכונים יש לזה? כולה מים, לא? זה לא מים, זה קרח. קרח בצורות ובגדלים שונים יכול לגרום לכווית קור, במיוחד באזורים רגישים של הגוף ואם הוא נשאר באותה הנקודה. ככל שהוא גדול יותר הסיכוי לכך גבוה יותר, אם מדובר בקרח קטן של התבנית הרגילה מהמקפיא הסיכון קטן יחסית. בנוסף, זה אזור עם המון קצות עצבים ובמקרים נדירים יכול להכניס את הגוף לשוק. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אני אנצלש בשביל תהיה לגבי תחום ה Forced וה CNC באופן כללי
אתם לא מרגישים שזה גורם לכם לחוסר סיפוק מסויים באופן אינהרנטי? הרי, מצד אחד אנחנו לא רוצים לעשות משהו שהוא *באמת* forced, בסופו של דבר הכל צריך להעשות ממקום של רצון והסכמה הדדיים. אבל מצד שני, אם אנחנו רק עושים משחק תפקידים של זה, וזה לא "אמיתי", זה מרגיש מזוייף ולא טוטאלי. בעיני מדובר על תחום שהוא נורא פרדוקסלי. בגלל זה (אצלי לפחות) זה ממש נדיר זה לוקח זמן לפתח מערכת יחסים מתמסרת אחת. ופה צריכים להיות שני נשלטים, שלא בהכרח נמשכים לגברים (או בהרכח לא נמשכים לגברים) אבל כן מתמסרים אליך ומוכנים לעשות הכל שתחייכי ואז לאט ובקצב מתחשב ודואג להפגיש אותם שמע, קרה לי פעמיים כמו שצריך (כלומר כמו שאני מפנטזת וברור שהיה אפשר לקחת את זה לעוד רמות) בכל העשר שנים שאני עושה בדסמ - וזה היה וואוו של הביוקר (!!!!). זה לא משהו שאני חושבת שאפשר לעשות בקלות ראש או קלות בכלל. ברור שאפשר להעלות מודעה ולקחת שני גברים לעשות אחד לשני מה שאת אומרת להם. אבל צריך שם משהו שמחובר אליך. אישית מקווה שהסברתי טוב |
6
|