![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
Aristotle(נשלט) • 27 בפבר׳ 2025
יש לכם איזשהו leverage על הצד השני?
אם לא, אני לא יודע מה אפשר לעשות. עד כמה החומר שיש לה עליו בעייתי עבורו? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
The Lone Deranger • 27 בפבר׳ 2025
רצוי לחסום ולעשות ריפורט על היוזר הזה שלא יוכל לראות את רשימת החברים שלך. אם זה באמת איום רציני ומדובר בחומר ממש רגיש אפשר להודיע לרשימת החברים שיחסמו את היוזר הזה כי הוא שולח לינקים לוירוס או משהו כזה...
וכמובן תמיד לזכור ולהסביר למכרים ולילדים כמה חשוב להיות אנונימי ברשת, לא לשלוח תמונות פנים, כתובת, גיל, לדאוג שהגדרות הפרטיות יהיו טובות וכו' אני בספק אם אפשר באמת לאתר את האנשים האלה בקלות. כלומר אולי רק השב"כ יכול וצריך ממש להשקיע מאמץ. וגם אם התמונות עולות לרשת קשה להסיר אבל זה אפשרי (יש תמיד באתרים אופציה ל-DMCA) בכל מקרה שווה גם להגיש תלונה במשטרה אם באמת מדובר בחשש משמעותי ובחומר ממש בעייתי |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
MorTea • 27 בפבר׳ 2025
באופן תיאורטי המשטרה אמורה לטפל במקרים כאלו. אמור להיות להם גוף שאחראי להוריד את התכנים מהרשת במידה והם מתפרסמים ולהביא את האחראים לדין.
להגיד לך שאפשר באמת לסמוך על המשטרה בעניין שתפעל במקצועיות ואחראיות, ולא תמרח את הזמן? לא יודע להגיד לך. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 27 בפבר׳ 2025
היום אפשר להגיד לכולם שזה דיפ פייק,
שיחסום. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
The Lone Deranger • 27 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: היום אפשר להגיד לכולם שזה דיפ פייק,
שיחסום. גאוני, לא חשבתי על זה |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
בוגר ונשלט(נשלט) • 27 בפבר׳ 2025
להתעלם, זה עוקץ ששולח מאות אלפי הודעות בהנחה שמישהו יפול לו ברשת
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 במרץ 2025
לפני חודש •
1 במרץ 2025
The Lone Deranger • 1 במרץ 2025
שמעתי עכשיו בשיחת סלון אצלי קרובי משפחה על מקרה מאוד דומה והתעניינתי מה עשו. אמרו לי שכדאי מאוד להתקשר למוקד 105 ולהתלונן. הרבה פעמים היוזר הזה הטריד עוד נשים ואז משקיעים מאמץ לאתר אותו. אז הנה עוד דבר שכדאי לעשות
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 במרץ 2025
לפני חודש •
1 במרץ 2025
טרנסית קרוסית • 1 במרץ 2025
מעלה נקודה כאובה אגב . משוחחת על זה עם מליון גברים.
משהו בעשור האחרון נשבר . אני רואה את זה בטלגרם , לא יודעת באילו עוד פלטפורמות . כל הנשים או (א.נשים) המתחזים הללו , בכל צורה של התחזות , גורמים רק נזק לכולם. אנשים פוחדים לבוא, להגיע, לעלות לדירות , לשלוח תמונות אמיתיות שלהם . לשלוח וואטצאפ. זה פוגע ב 90 אחוז הנורמטיבים שרק מחפשים להיפגש . בתכלס אם אתה לא חושש וכו' , אפשר להגיש תלונה , לא רואה שזה יזיק . אותם אנשים פליליים לא מחפשים להתעסק עם כלום , הם רק מתעסקים עם אלו שמשלמים להם, הם לא יתחילו להילחם בך משפטית . זה באמת או לחסום וסביר שיתעלמו ממך , ואם ההצקה ממשיכה אז לדווח הלאה ,ממילא לא תהיה לך ברירה. |
0
|
anyzeany |
![]()
לפני חודש •
1 במרץ 2025
לפני חודש •
1 במרץ 2025
anyzeany • 1 במרץ 2025
זה לא רק סחיטה מינית.
בזמן האחרון מגיעים לא מעט אימיילים מ"כביש 6", שמזהירים שאם לא אשלם סכום מסוים, על נסיעה בתאריך מסוים (קבלו ספוילר, לא נסעתי בכביש 6 באותו יום מדובר), ינקטו תהליכים וכולי. אותו דבר מ"נטפליקס". שימו לב לפני שנבהלים וישר נותנים פרטים לתשלום. |
0
|