בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”

קולר לצווארי
לפני 10 חודשים • 18 באפר׳ 2025
קולר לצווארי • 18 באפר׳ 2025
בתשובה ל streetcat , אני ממש מבין מה את אומרת – וזה בדיוק העניין. בסוף, כל מי שבאמת אכפת לו מהעולם הזה ומהדינמיקה הזו, לא רוצה להיתקע בשיח של “מה הכפפה הייתה צריכה להראות” אלא לשאול: איפה הכפפה הזאת בכלל, ומי מוכן להרים אותה בפועל?
והאמת? אולי הגיע הזמן להפסיק לצפות שזה יקרה מעצמו.

חשבתי על זה לא מעט – כמו שיש סלקציה במועדון, או מסיבות סגורות שיש להן וייב איכותי באמת – ככה גם פה, אפשר וצריך להתחיל לבנות קהילות קטנות, סגורות ואיכותיות של אנשים שבאמת חיים את הדינמיקה. לא “משחקים בה”.

נגיד, קבוצות בפייסבוק, טלגרם או אפילו אתר ייעודי – שמבוססות על חבר מביא חבר. מישהו לא נכנס כי בא לו – אלא כי יש עליו מילה טובה.
אם נשלט רוצה להיכנס, שיביא המלצה משולטת שמכירה אותו אישית – לא סתם הכירו בצ׳אט.
בהתחלה בטח יהיו מעט אנשים, אבל לאט לאט זה ייבנה – כי איכות מושכת איכות.

ואם זה יקום ויופעל כמו שצריך – עם ניהול רציני, אפס סובלנות לחארטות, ומיקוד בדינמיקה אמיתית – תוך כמה שנים יכולה לקום קהילה שפשוט תשנה את כללי המשחק .
לא כתחליף לכל השאר, אלא כאלטרנטיבה אמיתית למי שמחפש עומק, תהליך, אנושיות – ולא רק פנטזיה.

אני לא נאיבי, אני יודע שזה לא קל, וזה ממש ידרוש עבודה , אבל גם לדעת לחלום זה חלק מהשינוי.
ואני באמת מאמין שאם כמה אנשים רציניים יתחילו להזיז את זה – הרבה מאוד אחרים יצטרפו.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא
researcher​(שולטת)
researcher​(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
ששואלים איפה כל השולטות הצעירות, אולי בתמימות, אולי מתוך כוונה טובה – אתם בעצם לא שואלים על נשים, אתם שואלים על פנטזיה.

על זה כבר נכתב פה יפה – על ההפיכה של שולטות צעירות למוצר צריכה, על ההפיכה לכלי, לפנזטיה. לדימוי שיש להתאים את עצמן אליו.
אני רוצה לחזור על זה ולחדד את זה.

להיות שולטת – צעירה או לא – זה לא תפקיד שמישהו נכנס אליו כי מחכים לו בקהילה.

זו לא קריירה, זו לא תלבושת, זו לא דמות. זו זהות מינית, רגשית, נפשית. זה מרחב של התפתחות. זה חיבור לעצמי, לגוף, לגבולות, לכוח, לרכות, לאינטואיציה.

וכל זה – לוקח זמן לבנות. במיוחד בסביבה שבה הציפייה מראש היא שתיכנסי מושלמת, יודעת, יציבה, עם שוט.

אז כן, יש שולטות צעירות. היו גם כשאני נכנסתי, ויש גם עכשיו. חלקן שותקות. חלקן מסתכלות מהצד. חלקן כבר ברחו. חלקן בונות את עצמן בשקט, בלי שתרגישו.

ומי שלא רואה אותן – אולי פשוט לא רואה נשים אלא רק שולטות.

ולגבי מה שהלן כתבה – אנחנו מכירות, ודווקא בגלל זה אולי זה אכזב אותי יותר מהרגיל.
כי כשאישה שולטת בעצמה כותבת על אחרות כאילו הן "לא מספיק בוגרות" כי הן צעירות – היא בעצם מעבירה עליהן את אותו שיפוט שהעולם כבר השליך עליה פעם.

וזה מתסכל.

לא כל אחת צריכה לעבור את אותה הדרך, לא כל כוח מגיע עם ותק.

שליטה מגיעה מהרבה מקומות – ולפעמים דווקא צעירה שנכנסת לעולם הזה עם עיניים פקוחות, תשוקה, ואינטואיציה חדה – תביא משהו שונה, מדויק, מעניין.

לא צריך להקטין את זה. בטח לא ממישהי שכביכול אמורה להבין.

מה שאני רואה, שוב ושוב, זה שנשים שמתחילות להתעניין – נכנסות לפה ונפגשות עם קיר. לאו דווקא של חוסר כבוד ישיר, אלא של חוסר הבנה אמיתי למה זה להיות שולטת בתחילת הדרך.

בלי הידע המלא, בלי התמיכה, בלי מודל נשי שאפשר להזדהות איתו. רק רעש, ציפיות, פניות, לחץ.

וזה לא מפתיע שמי שאין לה ביטחון עדיין – תיסוג. זה לא הופך אותה לפחות "אמיתית". זה פשוט אומר שהיא מבינה לשמור על עצמה.

אז אולי הגיע הזמן לא לשאול "למה הן לא כאן", אלא "איך אנחנו נראים מהעיניים שלהן?".

ומה אפשר לשנות כדי שהמבט הזה לא יכביד – אלא יזמין.

לדוגמא ההמלצה משולטת היא רעיון מעניין, אבל צריך לחשוב איך ליישם אותו בצורה הוגנת ולא מפלה. מי קובעת מי "ראויה" להמליץ? איך נמנע מצב שבו מעגל סגור של שולטות ותיקות חוסם כניסה של דם חדש ורעיונות רעננים?

בסופו של דבר, אני מסכימה עם הכיוון הכללי של יצירת מרחבים איכותיים יותר. אבל אני חושבת שהדרך לשם צריכה להיות מחושבת היטב, תוך הקשבה לצרכים של כל הצדדים – גם הוותיקות וגם אלו שעושות את צעדיהן הראשונים. המטרה היא לא רק ליצור "מועדון סגור", אלא לבנות קהילה שתומכת בצמיחה ובגיוון.

בת 27, שולטת. לא צעירה, לא ותיקה – פשוט אישה, שלא מחכה שיראו לה את הדרך, רק שתפסיקו לעמוד באמצע שלה.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
אני רוצה שניה להציע נקודת מבט אחרת על הסיטואציה: פותח השרשור הוא בחור בן 24 שמעיד על עצמו שהוא מחפש קשר אמיתי ועמוק. הגיוני שהוא יחפש מישהי בת גילו ואף צעירה ממנו לקשר כזה.

אני לא רואה בכך ביקורת על השולטות הבוגרות יותר, טרוניה או פנטזיה. פשוט חיפוש התאמה לקשר.

ובכל מקרה - המשורר פה. אפשר לשאול אותו למה הוא התכוון.
אביב נעורים
אביב נעורים • 18 באפר׳ 2025
איפה הן הבחורות ההן עם הקוקו והסרפן עם הטוריה והשבריה
למה כבר לא רואים אותן?
פיל יורם גאון

אני לא יודע איפה השבריה אבל שבוריה זה כאן😂
Hominis
Hominis • 18 באפר׳ 2025
55 שנה פה על הכוכב, מהן כבר כמעט 35 שנה בתחום, ואותו הסיפור שוב ושוב ושוב. אנסה לסכם:
אנחנו מדינה קטנה וסטטיסטית ה״קהילה״ קטנה. תוריד מזה מאונני/ות מקלדת, ביישנים/ות, גברים ולהט״בים ותשאר עם מספר קטן מאוד של שולטות.
אישה שולטת זה זן נדיר, בכל מקום ובכל חברה. גבר כנוע פחות. אישה שולטת מתקבלת אחרת בחברה מגבר כנוע.
בגלל זה מעטים הנחשפים בסגנון חייהם האמיתי לציבור, וגם בתוך הקהילה רבים מאוד הסודות.
יהלום הוא יקר כי הוא נדיר. שולטות הן יקרות המציאות כי הן נדירות - ולכן הן קובעות. קל וברור וטבעי והגיוני.
מצד שני נשלטים רבים מחפשים רק את הפנטזיה - ולא את האדם שיגשים אותה. וגם זה מתיש. בחיי שיום יום הפנטזיה או הנטיה לא מנהלות אותנו - אנחנו רובנו אנשים נורמטיביים, עם משפחות, מקומות עבודה, תחביבים, הנאות וחותנת אחת לפחות.
נשלטות זה הרבה יותר נפוץ. וגם נשלטים. אולי תייסדו איזה מועדון מתחלפים? כי לשנות את העולם לא ממש ילך, להערכתי.
שבת שלום וחג שמח.
קולר לצווארי

ניתוח מאוד מעניין

קולר לצווארי • 18 באפר׳ 2025
Black Lotus כתב/ה:
אני רוצה שניה להציע נקודת מבט אחרת על הסיטואציה: פותח השרשור הוא בחור בן 24 שמעיד על עצמו שהוא מחפש קשר אמיתי ועמוק. הגיוני שהוא יחפש מישהי בת גילו ואף צעירה ממנו לקשר כזה.

אני לא רואה בכך ביקורת על השולטות הבוגרות יותר, טרוניה או פנטזיה. פשוט חיפוש התאמה לקשר.

תודה על הניתוח, Black Lotus. מרשים איך הצלחת לאבחן כוונות נסתרות של זר מוחלט על סמך שורת פתיחה אחת – זה כבר לא פסיכולוגיה, זה מיסטיקה.
אבל אולי במקום לנחש מה עבר לי בראש, אפשר היה – איך לומר – פשוט לקרוא את הפוסט עד הסוף?

כי לא חיפשתי “צעירה למטרת קשר”, חיפשתי תשובות. ניסיתי להאיר תופעה. לשאול למה הקול הנשי הדומיננטי הצעיר כמעט ואיננו, ולמה כשהוא כן מנסה לצאת החוצה – הוא נבלע ברעש, או נמדד בפריזמה של ציפיות שלא שלו.

ובין כל השאלות שהעליתי – לא הייתה אף אחת שכוונה נגד שולטות בוגרות. להפך.
אז מעניין לראות שדווקא את, בתור אחת שמייצגת נוכחות בוגרת ובטוחה, בחרת לצמצם את הפוסט כולו למשפט פתיחה – במקום להתייחס לתוכן, או לשאלות האמיתיות שעלו בו.

אולי זה חלק מהבעיה. לא הגיל – אלא הנטייה לפסול במקום להקשיב, לפרש במקום לשאול.

אבל היי – לפחות עכשיו יש לי עוד פסקה להוסיף לפוסט הבא
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 18 באפר׳ 2025
לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה:
בתשובה ל streetcat , אני ממש מבין מה את אומרת – וזה בדיוק העניין. בסוף, כל מי שבאמת אכפת לו מהעולם הזה ומהדינמיקה הזו, לא רוצה להיתקע בשיח של “מה הכפפה הייתה צריכה להראות” אלא לשאול: איפה הכפפה הזאת בכלל, ומי מוכן להרים אותה בפועל?
והאמת? אולי הגיע הזמן להפסיק לצפות שזה יקרה מעצמו.

חשבתי על זה לא מעט – כמו שיש סלקציה במועדון, או מסיבות סגורות שיש להן וייב איכותי באמת – ככה גם פה, אפשר וצריך להתחיל לבנות קהילות קטנות, סגורות ואיכותיות של אנשים שבאמת חיים את הדינמיקה. לא “משחקים בה”.

נגיד, קבוצות בפייסבוק, טלגרם או אפילו אתר ייעודי – שמבוססות על חבר מביא חבר. מישהו לא נכנס כי בא לו – אלא כי יש עליו מילה טובה.
אם נשלט רוצה להיכנס, שיביא המלצה משולטת שמכירה אותו אישית – לא סתם הכירו בצ׳אט.
בהתחלה בטח יהיו מעט אנשים, אבל לאט לאט זה ייבנה – כי איכות מושכת איכות.

ואם זה יקום ויופעל כמו שצריך – עם ניהול רציני, אפס סובלנות לחארטות, ומיקוד בדינמיקה אמיתית – תוך כמה שנים יכולה לקום קהילה שפשוט תשנה את כללי המשחק .
לא כתחליף לכל השאר, אלא כאלטרנטיבה אמיתית למי שמחפש עומק, תהליך, אנושיות – ולא רק פנטזיה.

אני לא נאיבי, אני יודע שזה לא קל, וזה ממש ידרוש עבודה , אבל גם לדעת לחלום זה חלק מהשינוי.
ואני באמת מאמין שאם כמה אנשים רציניים יתחילו להזיז את זה – הרבה מאוד אחרים יצטרפו.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא

טלגרם יש כמה וכמה קבוצות, תמיד אפשר לפתוח חדשות
יש בשרשור של הצעירים הפניות לאנשים הרלוונטים.
יש קבוצות נשים שונות, גם כאלה שהן רק לשולטות וכאלה לכלל הנשים.
להגביל את האתר פחות אפשרי ופחות רלוונטי בעיני, יש פה קסם בכל הג'יפה שיש פה. (בעיקר כי זה מלא חומר למימז)

אישית, כשפתחתי את הפרופיל הנוכחי בכלוב כתבה לי פה מישהי שאני מוזמנת לכל שאלה וממש הרגיע אותי ההודעה שלה, בין שלל הודעות העתק הדבק גנריות והמטרידים, היא הייתה אור מנחם ומרגיע, ועל זה אני מודה לה.

אז יש דרכים להנגיש ולהרגיע את הכניסה לחדשות, אולי לכתוב משהו במגזין שיהיה נגיש יותר.
אולי יוזמה אקטיבית של שולטות/נשלטות לפנות לשולטות חדשות ולהציע כתף, הקשבה ואולי הדרכה או פשוט קו פתוח. (לצערי כבר היו גברים שהתחזו לנשים וניצלו את השיטה הזו לרעה)

בסוף, זה מסע אישי
וכל אחת צריכה לעבור אותו לבד,
לפעמים נופלים על האנשים הטובים בדרך, לפעמים לא.
אבל זה ככה בחיים בכלל, לא רק פה.
וצריך להיות ערנית לפגיעות שיש ולסיכונים הקיימים באינטרנט.
פישוטו

Re: ניתוח מאוד מעניין

פישוטו • 18 באפר׳ 2025
[תודה על הניתוח, Black Lotus. מרשים איך הצלחת לאבחן כוונות נסתרות של זר מוחלט על סמך שורת פתיחה אחת – זה כבר לא פסיכולוגיה, זה מיסטיקה.
אבל אולי במקום לנחש מה עבר לי בראש, אפשר היה – איך לומר – פשוט לקרוא את הפוסט עד הסוף?

כי לא חיפשתי “צעירה למטרת קשר”, חיפשתי תשובות. ניסיתי להאיר תופעה. לשאול למה הקול הנשי הדומיננטי הצעיר כמעט ואיננו, ולמה כשהוא כן מנסה לצאת החוצה – הוא נבלע ברעש, או נמדד בפריזמה של ציפיות שלא שלו.

אז מעניין לראות שדווקא את, בתור אחת שמייצגת נוכחות בוגרת ובטוחה, בחרת לצמצם את הפוסט כולו למשפט פתיחה – במקום להתייחס לתוכן, או לשאלות האמיתיות שעלו בו.

אבל היי – לפחות עכשיו יש לי עוד פסקה להוסיף לפוסט הבא[/quote]

תוסיף גם את איך שענית לה לניתוח? כי זו בהחלט עוד סיבה שנשים נשארות שקטות במרחבים האלה
Sunna סאנה​(שולטת)

Re: איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”

Sunna סאנה​(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”

יאללה, בוא נפתח את זה כמו שזה – בתור נשלט שחרש לא מעט בפורומים, קהילות, צ’אטים ואתרים של BDSM, יש שאלה שתמיד חוזרת לעצמה: למה יש כל כך מעט שולטות צעירות? למה זה תמיד מרגיש כאילו רק הצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות, בזמן שהרבה נשים צעירות בכלל לא בקטע, או לא נחשפו לעולם הזה כמו שצריך?

אז קודם כל – אני לא אומר שאין. יש שולטות צעירות, ויש כאלה שהן אשכרה עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה. אבל הן נדירות. לא בגלל שאין להן את זה. אלא בגלל שהחברה, התרבות, והחרא שכולנו גדלנו עליו – לימדו נשים לחשוב ששליטה זה לא “נשי”, שזה יותר מדי, שזה מוזר, שזה מסוכן או סתם “לא מושך”.

תחשוב על זה – גברים מגיל קטן מקבלים לגיטימציה לרצות “לשלוט”, ליזום, לדחוף, לקחת מה שבא להם. נשים, לעומת זאת? קיבלו על הראש אם הן רק הרימו את הקול. אז זה לא מפתיע שהמון בנות, גם אם הן מרגישות דומיננטיות מבפנים, לא מרשות לעצמן אפילו לדמיין את עצמן שולטות. מקסימום פלירטוט קטן עם הרעיון, ואז מהר להחזיר את זה למגירה.

אבל יש פה גם עוד פן – התפיסה של מה זה “שולטת” בכלל. הרבה פעמים אנשים חושבים ששולטת צריכה להיות סוג של דמות מסרט פטיש – גבוהה, עם שוט, עור שחור, מגפיים עד הברכיים וצחוק מרושע. אבל שליטה זה לא רק לבוש. זה state of mind. שולטת יכולה להיות סטודנטית בת 22, עם ג’ינס קרוע, פרצוף מתוק – אבל כשהיא פותחת את הפה, אתה מרגיש מי הבוסית בחדר.

גם יש נשים צעירות שמתחילות להבין את זה – שמוצאת את הכוח הזה, שלוקחות מקום, שלומדות ליהנות מהדינמיקה – רק שזה תהליך. ובתוך קהילה שגם ככה רוויה בגברים שמחפשים חוויה אולטימטיבית עכשיו ומיד, בלי סבלנות ובלי להבין מה זה בכלל דינמיקה, קל מאוד לבחורה צעירה להירתע.

וכאן בדיוק מתחילה הבעיה – כי שולטת צעירה שבאה לטעום, לנסות, להבין מי היא ומה עושה לה את זה, לא תמיד תקבל מרחב שמאפשר לה להתגלות. במקום זה, היא מקבלת הצפה של הודעות, הצעות, פנטזיות שלא שלה, בלי שאף אחד ישאל אותה בכלל מה בא לה, מה הקצב שלה, מה היא רוצה לבדוק.

ופתאום, המקום שהיה אמור להעצים אותה, נהיה מתיש. שדה מוקשים. היא עוד לא הספיקה להרגיש שולטת על עצמה – וכבר מצופה ממנה לשלוט על אחרים. וכשהיא לא עומדת בסטנדרט של הדומינה “המושלמת” שהעולם יצר, היא בורחת.

וזה עצוב. כי כל שולטת צעירה שבורחת מהסצנה בגלל חוויה גרועה – זה לא רק הפסד שלה. זה הפסד של כולנו. של הקהילה. של הדינמיקה. של הגיוון. של האמת.

אז אולי במקום לשאול “למה אין שולטות צעירות?”, הגיע הזמן לשאול:

• מה אנחנו עושים כדי שהן יישארו?

• האם אנחנו מקשיבים להן באמת?

• האם אנחנו נותנים להן מרחב ללמוד, לגדול, לטעות?

• או שאנחנו פשוט מחכים שהן יתיישרו לפי הפנטזיות שלנו?

והכי חשוב – שאלה אליכם, הקוראים שלי, בלי פילטרים:

אם הייתם שולטת צעירה שנכנסת לסצנה הזאת – איך הייתם רוצים שיתייחסו אליכם?

תענו לי. תגיבו. בלי מסיכות. בלי דמות. תביאו את האמת שלכם.

כי אם לא נתחיל לדבר על זה עכשיו – מתי כן?

לא ידעתי מה אני אמצא כשאכנס לפוסט הזה, וקיבלתי פוסט מעולה שאני סוף סוף מסכימה איתו מאוד, שזה ממש ממש נחמד.
בתכלס, כדומית צעירה, אבל שכבר לא בת 20-19 (שאלו הגילאים בהם התחלתי ללכת למסיבות בדסם), היה עוזר לי מאוד אם לא ישר היו קוראים לי בכינוי כלשהו, אם לא ישר היו מצפים ממני להיכנס לתפקיד הדומית בפנטזיה, וגם באמת מתקשרים איתי גבולות ורצונות, תוך שאילה מה אני הייתי רוצה לעשות ומה אני לא רוצה. היה עוזר לי אם היו מבקשים רשות לגעת בכל מקום בגוף שלי בנפרד, ולא מתייחסים ל"כן" בתור "כן" כללי, ובתכלס ברמה הבסיסית ביותר, מבינים שאני פגיעה בסיטואציה.
הייתי הולכת למסיבות בהן הייתי אומרת שאני דומית, ובמקרה הרע היו מנסים לשלוט עלי, לתת לי ספאנקים (דבר שלא עושים גם לסאב אקראי אלא אם היא אמרה שהיא רוצה), ומושכים לי בשיער לא משנה כמה פעמים הייתי אומרת "היי, די, אני דומית, זה לא הקטע שלי בכלל". במקרה הטוב (במיעוטו, עדיין רע) אם הייתי מעוניינת להיות עם מישהי, הייתי מובלת למצב מיני בו ציפו ממני לדעת מה אני עושה, לא שאלו אותי מה אני אוהבת, או עם מה אני מרגישה בנוח בעצמי כרגע, וכשאני שאלתי בעצמי את הצד השני היו אומרים לי "אני אגיד לך אם לא טוב לי".
כל המצב הזה הוביל אותי להיות פשוט גוש חרדה באותם רגעים. לא רציתי לעבור גבולות, לא ידעתי מה שתינו נרצה לעשות, ולא זיהיתי שעצם חוסר התקשורת וזה שלא שאלו אותי מה אני רוצה, ומה אני מרגישה בנוח לעשות כרגע עבר אצלי גבול.
פאקינג תשאלו, אל תניחו.

כמו כן, לקח לי שנים.
שנים.
להבין שהדיכאון והריקנות שהרגשתי במשך שנים לאחר רוב האינטראקציות הבדסמיות, ושלפעמים לקח לי ימים לצאת ממנו, היה למעשה דום דרופ. רק ממש בשנה האחרונה הבנתי שכדי להתמודד עם זה אני לא רק צריכה לשמור על הגבולות שלי יותר טוב, אלא שאני צריכה בעצמי גם כן שיגידו לי אחרי סשן שהייתי טובה, שהקשבתי לסאב-ית. בבקשה תשאלו איך הדומ-ית מרגישה לאחר סשן, ומה קורה גם איתן.
מעבר לזה, אם אתם חושבים שמישהי-ו דומים אולי לא מכירים את המושג, בכנות פשוט תספרו להם שזה דבר, ותשאלו אם זה משהו שנשמע להם מוכר. כשאתם מתחילים לשחק ביחד, במיוחד אם זה חד פעמי, אני יודעת שהרבה פעמים יש רצון להיעלם כמו מעין "העלמה של הראיות" להתנהגות הבדסמית. תנו לעצמכן-ם את הצ'אנס לקבל אפטרקייר ותגידו מה אתם צריכים, וגם בבקשה תשאלו את הדומית איך היא מרגישה, ואם יש לה חששות או מחשבות בראש כרגע בנוגע לסשן. אם מישהי היא דומית מתחילה באמת, מאוד יכול להיות שהיא תגיד שהיא לא יודעת, כי היא לא יודעת לזהות מה קורה איתה בהקשר הזה עדיין. זה אומר שאולי אתן בתור סאביות וסאבים, אבל גם פשוט מהיותכם פרטנרים באותו רגע, תצטרכו להגיד שהיה לכם טוב, שראיתם שהיא ניסתה והקשיבה, ששניכם נהניתם מזה אז זה בסדר, ולוודא אם נעברו גם לה גבולות בשלב מסוים. אל תשקרו אם זה לא נכון כן?
ברמה הבסיסית, תשאלו גם איך הדומית מרגישה בסוף סשן, ובאמת תשאלו. אל תצאו ידי חובה ותיעלמו אם היא אומרת "בסדר". יכול להיות שזה יציל את הקשר אם הוא רק בהתחלה שלו בכנות, כי זה אומר שלא יהיה מקום לספירלה וניתוח של כל אי נעימות לגדול בתוך הראש של הדומית, ופחות סביר שהיא מהצד שלה תיעלם.

ולסיכום. לפני שנתיים ככה יצאתי בפעם הראשונה בחיי עם מישהי שבאמת שאלה אותי פעם ראשונה על מה אני אוהבת ומה לא, מאוד מהר. היא לא חיכתה שאני אעלה את זה (היא הייתה מחכה חודשים כנראה), אלא שיתפה באמת מעצמה, מה היא אוהבת, מה הניסיון שלה וכו', וזה היה אחד הדברים הכי מושכים בחיי, כי היא קיבלה כשאני לא ידעתי לענות על משהו, כשאני התביישתי לענות, וחיכתה דקות ארוכות עד שאנסח תשובה בראש שלי למשהו שפשוט לא ידעתי איך להגיד בקול רם, כי מעולם לא ניסיתי קודם. ממליצה להיות האדם הזה אם אתם יכולים. זה לא אומר "אני אספר הכל ישר בלי לבקש את רשותה לספר על הקינקים שלי והפנטזיות", אלא "אני אשאל על כל דבר בנפרד אם זה משהו שסבבה שנדבר עליו עכשיו, אני אשאל עם מה היא מרגישה בנוח שאספר, ואשאל אותה מה היא רוצה לספר מהצד שלה, אני אציע שנדבר על הנושא ואחפש מתי היא מתחילה להרגיש לא בנוח אולי".
לצערי כותב הפוסט צודק, לא מלמדים נשים להתחיל עם א-נשים, לא מלמדים אותנו להיות יוזמות, ואנחנו לומדות בעצמינו, אבל יכול להיות ממש נחמד כשא-נשים שאנחנו מתחילות איתן קשר עושות את זה. מבחינתי השיחות הפתוחות האלו שהיו לנו הן עד עכשיו אחד הדברים הכי כיפיים ומרגשים ושהכי פיתחו אותי בקשר בדסמי ורומנטי.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}

Re: ניתוח מאוד מעניין

Black Lotus כתב/ה:

תודה על הניתוח, Black Lotus. מרשים איך הצלחת לאבחן כוונות נסתרות של זר מוחלט על סמך שורת פתיחה אחת – זה כבר לא פסיכולוגיה, זה מיסטיקה.

אבל היי – לפחות עכשיו יש לי עוד פסקה להוסיף לפוסט הבא

אפשר לצאת מהמקלטים. לא היתה בתגובה שלי שום כוונה לצמצם את הפוסט או לפסול, ובשום מקום לא טענתי שיצאת נגד שולטות בוגרות.

אחד הדברים שלמדו אותי בקריאה של טקסט הוא להבין מיהו הכותב ומאיזו עמדה הוא מגיע, ומה ההסבר הפשוט ביותר (תער אוקהם) [לוגיקה ולא מיסטיקה]. לרוב השילוב ביניהם מניב ניתוח לא רע של הסיטואציה.

בתגובה שלי התייחסתי למה ש-researcher היקרה כתבה ולעוד אזכורים בנושא שנתקלתי בהם היום.

כפי שאני רואה את זה, הבעיה שתיארת חוצת גילאים. כל שולטת חדשה באתר חווה את זה. אני עדות לכך, כמי שהתחילה להתעניין בפמדום רק לפני חצי שנה לערך ובגילי המופלג. ובכל זאת, בחרת לשים את הזרקור על שולטות צעירות.

ובכל זאת, אם טעיתי ולא הבנתי שהתייחסת לצעירות במובן של חסרות ניסיון, אני מתנצלת.