צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מנוי במתנה

הוא​(שולט)
לפני 8 חודשים • 19 במאי 2025
הוא​(שולט) • 19 במאי 2025
זו תובנה חשובה , הארה.
לא כל "זהב" שתן
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
יצא לי לפנק כמה א.נשים במנוי מתנה, זה היה משהו מהלב
אני לא נכנסת לכיס של א.נשים (בקטע של אם זה הרבה כסף להוציא או לא, אם יש להם.ן או לא)
אני כן יודעת שאני מרגישה סלידה מרובה כלפי פוסטים של "תקנו לי מנוי"
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 19 במאי 2025
גם זר פרחים, או קפה ועוגה, עולים "כמה עשרות שקלים". ובכל זאת, ואולי דווקא בגלל שלא מדובר במשכנתא, יש משהו מפנק ואדיב במתנה כזו.

אני לא אקנה לעצמי זר פרחים, ולפעמים אני מתלבטת אם אני בכלל צריכה מנוי זהב. זה נעים כשמישהו מפנק אותך בדרך הזו. לפעמים זה כל כך פשוט.

אני מבינה שפוסטים בסגנון של "מסתיים לי מנוי הזהב" הם מעט שונים, ואינם הולמים את רוח חג המולד. אני מודה שהם לא הטעם האישי שלי, אבל גם אינם שונים בהרבה מ"נחוץ נהג" או "נחוץ עבד עם סף כאב גבוה למסיבה הקרובה". יש משהו כמעט מגוחך בגברים שנמנעים מרגשות עמוקים, מתקשים אל מול מחויבות ומתמוגגים על יחסים מנוכרים, אבל כשההחפצה הזו פוגשת את הכיס שלהם, הם מתחילים לילל וצועקים את מילת הביטחון.

לא רוצים אל תקנו, תמשיכו הלאה. אבל אתם מתלוננים שלמישהי בא להחפיץ אתכם?
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 19 במאי 2025
אליפסה כתב/ה:
גם זר פרחים, או קפה ועוגה, עולים "כמה עשרות שקלים". ובכל זאת, ואולי דווקא בגלל שלא מדובר במשכנתא, יש משהו מפנק ואדיב במתנה כזו.

אני לא אקנה לעצמי זר פרחים, ולפעמים אני מתלבטת אם אני בכלל צריכה מנוי זהב. זה נעים כשמישהו מפנק אותך בדרך הזו. לפעמים זה כל כך פשוט.

אני מבינה שפוסטים בסגנון של "מסתיים לי מנוי הזהב" הם מעט שונים, ואינם הולמים את רוח חג המולד. אני מודה שהם לא הטעם האישי שלי, אבל גם אינם שונים בהרבה מ"נחוץ נהג" או "נחוץ עבד עם סף כאב גבוה למסיבה הקרובה". יש משהו כמעט מגוחך בגברים שנמנעים מרגשות עמוקים, מתקשים אל מול מחויבות ומתמוגגים על יחסים מנוכרים, אבל כשההחפצה הזו פוגשת את הכיס שלהם, הם מתחילים לילל וצועקים את מילת הביטחון.

לא רוצים אל תקנו, תמשיכו הלאה. אבל אתם מתלוננים שלמישהי בא להחפיץ אתכם?

כל כך מדויקת
Leaker​(נשלט)
Leaker​(נשלט) • 19 במאי 2025
ואני נכנסתי לדיון עם איזו ציפייה לשמוע על תחרות או הגרלה 😒
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 19 במאי 2025
אנאבל כתב/ה:
זה לא רק עניין של כמה כסף זה עולה, יש כאן לא מעט אנשים שבני/ות הזוג שלהם/ן לא יודעים על הצד הזה בחיים שלהם/ן ולכן זה יותר מורכב להם/ן לשלם על מנוי.
מעבר לזה אני לא באמת מבינה את הקטע הזה, כמו שאני לא מבינה שירות באשר הוא שאינו חלק ממערכת יחסים.

נכון מאוד.
bossdog​(שולט)
bossdog​(שולט) • 19 במאי 2025
אין לי בעיה עם מתנות באופן כללי עד גבול מסויים

זה ספציפית דבר שאני פחות מתחבר אליו
האתר נחמד ומעולה
אבל השאיפה היא לא להישאר פה כשיוצרים קשר אלא להתקדם
אז לקנות מינוי נשמע לי כמו לעשות ההפך

מנקודת המבט שלי בלבד כשאני חושב על זה עכשיו👇

אולי אחרי שכבר בוסס קשר מסויים ואני רוצה לתת לנשלטת שלי מקום להתבטא בו בנוחות והאתר עושה לה טוב
אז זה יכול להיות מתנה נחמדה בשבילה כי זה באמת מאפשר נוחות מאשר להיות ללא מינוי

אבל לא בתחילת קשר כדי לקבל ממנה משהו בתמורה זה סתם מוזר לדעתי
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת • 19 במאי 2025
בתור אחד שעקרונית חשוב לו כאשר הוא מתחיל קשר חדש עם נשלטת מתחילה שתהיה לה פלטפורמה להתבטא, להכיר, לשאול שאלות ולהיחשף לכלל האוכלוסייה הבדסמית בכלוב ומחוצה לו... אני בהחלט שמח לתת לה מנוי כדי שנשתעשע עם תמונות וטקסט מחרמן. לא רק התמונות, אלה הפלטפורמה הזו, היא מבחינתי חלק משמעותי ביותר כדי לתת לה פידבקים ושיקוף, זה מקנה המון מרחב ביטחון. חשוב מאוד לטעמי. וגם- זה כיף 😉 ולשם זה באנו... בדסמ וכיף.
bighandom​(שולט)חשבון מאומת
bighandom​(שולט)חשבון מאומת
לפני 8 חודשים • 20 במאי 2025
bighandom​(שולט)חשבון מאומת • 20 במאי 2025
אז...מי קונה לי מנוי 😂😂
המלך קיין
לפני 7 חודשים • 23 במאי 2025
המלך קיין • 23 במאי 2025
יש מי שכמהה לרכוש עבורי מנוי?