|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Re: פוליאמורה מול מונוגמיה
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
LoveBeingAlone(לא בעסק) • 1 ביוני 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. זה נורא מעניין, איך שהגעת לזה ואת במקום שמתאים לך... קשה לי להבין אבל אני נורא מנסה להבין... את החופש קל לי מאוד להבין |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
הוא(שולט) • 1 ביוני 2025
קנאה בכלל ובא מונו בפרט קשורה להערכה עצמית. תפתח את עצמך ככל שתרגיש ערך עצמי גבוה יהיה לך קל להתמודד עם קנאה
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 ביוני 2025
► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. זה נורא מעניין, איך שהגעת לזה ואת במקום שמתאים לך... קשה לי להבין אבל אני נורא מנסה להבין... את החופש קל לי מאוד להבין בגלל זה התשובה שלי עסקה פחות בנושא החופש כי באמת קל יותר להבין את זה אבל אני מניחה שזה באמת שילוב של חופש והיכולת של לאהוב כמה במקביל ביחד עם הנזקקות הזאת שמי שיהיה איתי יהיה כמה שיותר מאושר, כמה שיותר מסופק - גם כשמדובר בדברים שאני לא יכולה לתת לו. כמובן שיש גבולות, למרבית הזוגות הפוליאמורים יש גבולות שמציבים בתוך הקשר, זה שומר על הקשר ועל כל אחד מהצדדים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► הוא כתב/ה: קנאה בכלל ובא מונו בפרט קשורה להערכה עצמית. תפתח את עצמך ככל שתרגיש ערך עצמי גבוה יהיה לך קל להתמודד עם קנאה
הבעיה שערך גבוה זה גם להבין שמגיע לך מישהו שירצה אך ורק אותך, מישהו שלא ירצה להיות עם אחרת לא משנה מה.... זה תלוי בראיית עולם |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. זה נורא מעניין, איך שהגעת לזה ואת במקום שמתאים לך... קשה לי להבין אבל אני נורא מנסה להבין... את החופש קל לי מאוד להבין בגלל זה התשובה שלי עסקה פחות בנושא החופש כי באמת קל יותר להבין את זה אבל אני מניחה שזה באמת שילוב של חופש והיכולת של לאהוב כמה במקביל ביחד עם הנזקקות הזאת שמי שיהיה איתי יהיה כמה שיותר מאושר, כמה שיותר מסופק - גם כשמדובר בדברים שאני לא יכולה לתת לו. כמובן שיש גבולות, למרבית הזוגות הפוליאמורים יש גבולות שמציבים בתוך הקשר, זה שומר על הקשר ועל כל אחד מהצדדים. איך בוחרים גבולות כאלה? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. זה נורא מעניין, איך שהגעת לזה ואת במקום שמתאים לך... קשה לי להבין אבל אני נורא מנסה להבין... את החופש קל לי מאוד להבין בגלל זה התשובה שלי עסקה פחות בנושא החופש כי באמת קל יותר להבין את זה אבל אני מניחה שזה באמת שילוב של חופש והיכולת של לאהוב כמה במקביל ביחד עם הנזקקות הזאת שמי שיהיה איתי יהיה כמה שיותר מאושר, כמה שיותר מסופק - גם כשמדובר בדברים שאני לא יכולה לתת לו. כמובן שיש גבולות, למרבית הזוגות הפוליאמורים יש גבולות שמציבים בתוך הקשר, זה שומר על הקשר ועל כל אחד מהצדדים. איך בוחרים גבולות כאלה? תקשורת, כנות בלתי מתפשרת, שקיפות, הקשבה והכלה. זה לפחות מה שעובד לנו. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
הוא(שולט) • 1 ביוני 2025
אני חושב שאם מונוגמיה היתה פטנט ככ מדהים חדרי הצט היו שוממים ברשת ואני לא מסיונר של א-מונוגמיה.
מה שיותר חשוב שבריא ורצוי לפתוח יחסים כשטוב לא כשרע כתחליף. לגבי ראית עולם זה תלוי ברמת הפתיחות יש אנשים שזקוקים לחופש כמבנה אישיות |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. זה נורא מעניין, איך שהגעת לזה ואת במקום שמתאים לך... קשה לי להבין אבל אני נורא מנסה להבין... את החופש קל לי מאוד להבין בגלל זה התשובה שלי עסקה פחות בנושא החופש כי באמת קל יותר להבין את זה אבל אני מניחה שזה באמת שילוב של חופש והיכולת של לאהוב כמה במקביל ביחד עם הנזקקות הזאת שמי שיהיה איתי יהיה כמה שיותר מאושר, כמה שיותר מסופק - גם כשמדובר בדברים שאני לא יכולה לתת לו. כמובן שיש גבולות, למרבית הזוגות הפוליאמורים יש גבולות שמציבים בתוך הקשר, זה שומר על הקשר ועל כל אחד מהצדדים. איך בוחרים גבולות כאלה? תקשורת, כנות בלתי מתפשרת, שקיפות, הקשבה והכלה. זה לפחות מה שעובד לנו. תודה מכל הלב❤️💜 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► הוא כתב/ה: אני חושב שאם מונוגמיה היתה פטנט ככ מדהים חדרי הצט היו שוממים ברשת ואני לא מסיונר של א-מונוגמיה.
מה שיותר חשוב שבריא ורצוי לפתוח יחסים כשטוב לא כשרע כתחליף. לגבי ראית עולם זה תלוי ברמת הפתיחות יש אנשים שזקוקים לחופש כמבנה אישיות נכון מסכימה איתך, זה תלוי אדם וראיית עולם, זה לא משהו חד משמעי שמתאים לכולם... אני, בתור מישהי שתמיד הייתה רק מונוגמית, מנסה להבין איך אפשר להיות בזוגיות פוליאמורית, כי זה כן נשמע מעניין...החופש,הכנות... |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveBeingAlone כתב/ה: מה אתם חושבים על השוני? למה אחד יותר טוב מהשני? וכן נכון, לכל אחד שלו, אבל מה הייתם עושים אם יש לכם רגש למישהו שחושב אחרת בנושא כזה חשוב?
אני פוליאמורית זה לא עניין של אחד יותר טוב מהשני - בסופו של יום כל אחד.ת ובאמת מה שמתאים לו.ה עבורי פולי יותר מתאים, יש בי יכולת ורצון לאהוב מספר א.נשים ולקיים מספר מערכות יחסים רומנטיות גם כוללות בתוכן יחסי שליטה (וכך גם לשולט הראשי שלי) כמו כל דבר בחיים, זה תלוי כמה הנושא מהותי לי והאם אני מוכנה להתפשר על זה בקשר או לא. התשובה, עבורי, היא פשוטה ואני לא מוכנה להתפשר על זה נקודתית אהבתי את התשובה, מתי ואיך הבנת שזה מתאים לך? רק אם לא אכפת לך לענות! אם זה אישי מדי לפורום אמחק את השאלה ואשאל משהו אחר הכל בסדר בגדול עוד עם בעלי לשעבר הבנתי שאני רוצה סגנון חיים פוליאמורי אבל שם זה נעשה באופן שלא בריא לשנינו היום, עם בעלי הנוכחי (השולט הראשי שלי) זה נעשה ממקום מאוד אוהב ומתוך ידיעה שמערכת היחסים שלנו חזקה ויציבה זה לא תחליף אליו אלא תוספת עם בעלי הנוכחי - פשוט התחלנו ככה את מערכת היחסים (לפני שמונה שנים) היו שנתיים בערך שסגרנו (בגלל בעיות אישיות שלי) ואז בספטמבר 2020 פתחנו שוב (ביוזמתי, אבל שנינו רצינו את זה כמובן) לגבי איך - אני חושבת שהכי הבנתי את זה מתי שדווקא הייתי ממש מאושרת שלבעלי יש בת זוג משנית (הם היו ביחד שנה), אז כבר ממש ידעתי. כי קיים בתוכי רגש של קנאה וזה טבעי אבל גם קיים בתוכי רגש אהבה מאוד חזק - גם לאהוב מספר א.נשים וגם לאהוב בצורה כל כך עוצמתית שזה עושה אותי מאושרת לראות אותו נאהב ואוהב עוד. זה נורא מעניין, איך שהגעת לזה ואת במקום שמתאים לך... קשה לי להבין אבל אני נורא מנסה להבין... את החופש קל לי מאוד להבין בגלל זה התשובה שלי עסקה פחות בנושא החופש כי באמת קל יותר להבין את זה אבל אני מניחה שזה באמת שילוב של חופש והיכולת של לאהוב כמה במקביל ביחד עם הנזקקות הזאת שמי שיהיה איתי יהיה כמה שיותר מאושר, כמה שיותר מסופק - גם כשמדובר בדברים שאני לא יכולה לתת לו. כמובן שיש גבולות, למרבית הזוגות הפוליאמורים יש גבולות שמציבים בתוך הקשר, זה שומר על הקשר ועל כל אחד מהצדדים. איך בוחרים גבולות כאלה? תקשורת, כנות בלתי מתפשרת, שקיפות, הקשבה והכלה. זה לפחות מה שעובד לנו. תודה מכל הלב❤️💜 בשמחה ובאהבה 🖤 |
|
|