|
|
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 2 ביוני 2025
אני לא מצליח להבין מה יש לך לעשות עם תמונה של מישהי שאמרה שהיא לא מעוניינת
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 2 ביוני 2025
זה לא עניין של מה שיש לעשות כמו עניין של מקבילות ואמון הדדי. נחשפת, אתה מצפה שגם יחשפו, גם אם הצד השני לא בקטע. אחרת זה מרגיש כמו סוג של תרמית.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 2 ביוני 2025
► ArasakaTopFloor כתב/ה: זה לא עניין של מה שיש לעשות כמו עניין של מקבילות ואמון הדדי. נחשפת, אתה מצפה שגם יחשפו, גם אם הצד השני לא בקטע. אחרת זה מרגיש כמו סוג של תרמית.
נחמד לדמיין, אבל במציאות אין ולא היתה מקבילות שכזו מעולם באינטרנט. כבר מאז 1995 וימי ה mIRC העליזים, כשהיית שולח תמונה ממש לא היה בטוח שהיו עונים לך אחרי זה, שלא לדבר על לשלוח תמונה חזרה. שום דבר לא השתנה בהקשר הזה ב 30 שנה האחרונות. אם כבר, זה ממש מתחשב ומנומס שטורחים להגיד שלא מעוניינים ולא "סתם" עושים גוסטינג. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
צירוס • 3 ביוני 2025
אולי זה רמז מהיקום להתחיל לעבוד על עצמך כדי שתראה יותר טוב?
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
זוג פלוס(שולטת) • 3 ביוני 2025
► Master Bruce כתב/ה: ► ArasakaTopFloor כתב/ה: זה לא עניין של מה שיש לעשות כמו עניין של מקבילות ואמון הדדי. נחשפת, אתה מצפה שגם יחשפו, גם אם הצד השני לא בקטע. אחרת זה מרגיש כמו סוג של תרמית.
נחמד לדמיין, אבל במציאות אין ולא היתה מקבילות שכזו מעולם באינטרנט. כבר מאז 1995 וימי ה mIRC העליזים, כשהיית שולח תמונה ממש לא היה בטוח שהיו עונים לך אחרי זה, שלא לדבר על לשלוח תמונה חזרה. שום דבר לא השתנה בהקשר הזה ב 30 שנה האחרונות. אם כבר, זה ממש מתחשב ומנומס שטורחים להגיד שלא מעוניינים ולא "סתם" עושים גוסטינג. אתה מניח שאנשים יודעים על מה אתה מדבר. זורק פה מילים גבוהות כמו mirc הלו...יש פה כמה שב 1995 עוד היו בשק. 😃 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 3 ביוני 2025
היי! אני יודע מה זה מירק ואני 1995 (אפילו השתמשתי)
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 3 ביוני 2025
► זוג פלוס כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► ArasakaTopFloor כתב/ה: זה לא עניין של מה שיש לעשות כמו עניין של מקבילות ואמון הדדי. נחשפת, אתה מצפה שגם יחשפו, גם אם הצד השני לא בקטע. אחרת זה מרגיש כמו סוג של תרמית.
נחמד לדמיין, אבל במציאות אין ולא היתה מקבילות שכזו מעולם באינטרנט. כבר מאז 1995 וימי ה mIRC העליזים, כשהיית שולח תמונה ממש לא היה בטוח שהיו עונים לך אחרי זה, שלא לדבר על לשלוח תמונה חזרה. שום דבר לא השתנה בהקשר הזה ב 30 שנה האחרונות. אם כבר, זה ממש מתחשב ומנומס שטורחים להגיד שלא מעוניינים ולא "סתם" עושים גוסטינג. אתה מניח שאנשים יודעים על מה אתה מדבר. זורק פה מילים גבוהות כמו mirc הלו...יש פה כמה שב 1995 עוד היו בשק. 😃 בסך הכל 30 שנה. יש פה כאלה שב 1995 כבר היו הורים |
|
|
| מפונקת אחת |
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
מפונקת אחת • 3 ביוני 2025
בתור אישה
אם אני לא בעניין שלך לא אשלח לך תמונה שלי זו המציאות. אל תיקח אישית לא כולם טעמם של כולם. תעבור הלאה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
חבר קרוב(שולט) • 3 ביוני 2025
לכל מי שחושב שהבעיה במראה שלי - אני נראה מעולה ושלם מאוד עם המראה שלי. אין לי קוביות בבטן וגם לא יהיו וביטחון לא חסר לי 😉
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 3 ביוני 2025
► חבר קרוב כתב/ה: לכל מי שחושב שהבעיה במראה שלי - אני נראה מעולה ושלם מאוד עם המראה שלי. אין לי קוביות בבטן וגם לא יהיו וביטחון לא חסר לי 😉
אני מסכים, זו הייתה תגובה ממש גרועה. אין קשר בין הדברים וזה די רעיל מה שכתב לך. |
|
|