|
|
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
Mazzikin(מתחלפת) • 2 ביוני 2025
► ComingBackForU כתב/ה: ► Mazzikin כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: מה ניהיה עם המעריב לנוער שלום כאן
לא שאלת לפני יומיים מה ההבדל בין להיות עם אישה או גבר ? נראה שאתה גם חלק מהאפידמיה. מה שאני פרסמתי קשור לאתר. מה הקשר אירוע מביך? תכף גם נחליף גם מספרים של מוסכניקים טוב שלא שאלת אם לגבר יש בולבול ולאישה יש פות איך בדיוק השאלה שלה לא קשורה לאתר ? יש המון דברים מביכים שקורים במסגרת הבדסמ והקינק . ואם אנשים רוצים להחליף פה מספרים של מוסכניקים מה הבעיה בזה , אנחנו קהילה מותר לנו להיוועץ ולשמוע נושאים נוספים מלבד "הצלפתי והשפלתי" |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
2 ביוני 2025
shirazbar(שולטת) • 2 ביוני 2025
בושות!
לאאא אין מצב לקבר זה יילך איתי |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
3 ביוני 2025
devil's baby(נשלטת) • 3 ביוני 2025
בתור ילדה - נערה הקאתי בבית של חברה מול כל האורחים (הורים של שאר הילדים)
המסיבה פוצצה בגללי🙈 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
עץ סגול(מתחלף) • 4 ביוני 2025
ואיך את יצאת משם? ספרי לי💜
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
nomii{Ashenn} • 4 ביוני 2025
דווקא סיפור שאני אוהבת לספר. השנה היא 2017 ואני בכיתה י'. המורה לספרות היא מהסוג שהתחביב שלהן זה לצעוק על גברים, והיא מספרת על דיכוי נשים בספרות.
המורה אמרה, "הרבה פעמים כותבות נשים לא זוכות לשם משפחה בכלל, כמו רחל המשוררת." אני רק בחצי קשב ומישהי אומרת, "גם לזמרות זה קורה, כמו ריהאנה" והמורה מוסיפה, "נכון, וגם זלדה". אז אני אמרתי, "אבל גם ללינק אין שם משפחה." מבט מבולבל מהמורה. "נו, לינק, הבן בזלדה, גם לו אין שם משפחה, זה לא רק הבת." הרבה שקט. חבר לידי אומר, "נומי, היא מדברת על זלדה המשוררת, לא המשחק." המורה צוחקת, אני מתה ממבוכה, ואז היא עוד מתחילה להגיד דברים כמו "מסכנה איך את מובכת, אני יודעת איך את מרגישה, את רוצה לקבור את עצמך עכשיו, נכון?" כן, רונית, אני רוצה לקבור את עצמי עד היום. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
bondman(נשלט){FLR} • 4 ביוני 2025
► Seayam כתב/ה: ובנושא: פגשתי אבא של תלמיד במאנץ'
הזכרת לי. פגשתי את המזכירה של המנכ״ל בחברה שעבדתי בה , שהיתה גם סוג של מזכירה שלי בקטנה, במפגש רולפליי של מלכות ועבדים. לדינוזאורים: מפגש מלכות ועבדים של המלכה שרון. אבל יותר ממבוכה זו היתה תחילתה של ידידות נפלאה. |
|
|