|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
מלישס • 8 ביוני 2025
דווקא אני רואה עלייה בהתעניינות בשליטה נשית.
ואני ותיקה בקהילה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 8 ביוני 2025
שמתי לב לטרנד של יוזרים חדשים יחסית שכותבים בפורומים שאלות מטרילות ומתנהגים כאילו הם מותיקי האתר.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
ComingBackForU(שולט) • 8 ביוני 2025
Master Bruce כתב/ה: שמתי לב לטרנד של יוזרים חדשים יחסית שכותבים בפורומים שאלות מטרילות ומתנהגים כאילו הם מותיקי האתר.
אתה גם ממשטרת הכלוב? מה הדרגה שלך? רב פקד קאק? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
"קאק"? מה אתה, אינסל?
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 8 ביוני 2025
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
ולשאלתך, לא, אני לא ממשטרת הכלוב. אבל שאלת על שינויי מגמה ששמנו לב אליהם.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
פישוטו • 8 ביוני 2025
ComingBackForU כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שמתי לב לטרנד של יוזרים חדשים יחסית שכותבים בפורומים שאלות מטרילות ומתנהגים כאילו הם מותיקי האתר.
אתה גם ממשטרת הכלוב? מה הדרגה שלך? רב פקד קאק? רב פקד קאק הוא שם ליצירה תחת זכויות יוצרים. זה רומן פשע עמוס אקשן ומיניות אפלה ואלטרנטיבית. הוא מספר על בלש קשוח עם סוד רכרוכי מחדר המיטות. ובדיוק כשאשתו השולטת החליטה להכניס גבר מסתורי וחדש אל חיה - הבלש עומד בפני תיק הרצח הכי גדול במדינה ב20 השנים האחרונות. אני מבקש להוריד את התגובה שלך שנושאת את הסמל המסחרי, או להתחיל לשלם תמלוגים ליוצרים האנונימיים. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
devil's baby(נשלטת) • 8 ביוני 2025
Master Bruce כתב/ה: שמתי לב לטרנד של יוזרים חדשים יחסית שכותבים בפורומים שאלות מטרילות ומתנהגים כאילו הם מותיקי האתר.
ממתי נחשבים וותיקים שואלת בשביל חברה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
פישוטו כתב/ה: ComingBackForU כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שמתי לב לטרנד של יוזרים חדשים יחסית שכותבים בפורומים שאלות מטרילות ומתנהגים כאילו הם מותיקי האתר.
אתה גם ממשטרת הכלוב? מה הדרגה שלך? רב פקד קאק? רב פקד קאק הוא שם ליצירה תחת זכויות יוצרים. זה רומן פשע עמוס אקשן ומיניות אפלה ואלטרנטיבית. הוא מספר על בלש קשוח עם סוד רכרוכי מחדר המיטות. ובדיוק כשאשתו השולטת החליטה להכניס גבר מסתורי וחדש אל חיה - הבלש עומד בפני תיק הרצח הכי גדול במדינה ב20 השנים האחרונות. אני מבקש להוריד את התגובה שלך שנושאת את הסמל המסחרי, או להתחיל לשלם תמלוגים ליוצרים האנונימיים. הו, הנה הגיעו עוד פקידים. גברת פקחית, אני רק פורק סחורה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
8 ביוני 2025
Master Bruce כתב/ה: ולשאלתך, לא, אני לא ממשטרת הכלוב. אבל שאלת על שינויי מגמה ששמנו לב אליהם.
לא, תקרא שוב. אני מבין שהעבודה בתור רב פקד קאק קשה בכלוב. אולי תקרא לחברה שלך השוטרת, תעשו משמרות במקום לעבוד במקביל. |
|
|