|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 19 ביוני 2025
כן ולא.
אני חושבת שזה עניין של איך מציגים את זה. עצם זה שלבנאדם יש פנטזיות - סבבה, אחלה, הכל בסדר. אבל ברגע שבנאדם לוקח את הפנטזיה הפרטית שלו ומנסה להביא אותה לפתחם של אנשים אחרים - שם כבר אי אפשר להיות רק אני והפנטזיה שלי. אם רוצים אינטרקציה עם אנשים אחרים אז צריך גם להתעניין ברגשות הזולת. אם רוצים לעשות ביד לבד ולא לדבר אז אין אישיו הרבה פעמים הצורה שבה אנחנו שומעות על פנטזיות של נשלטים היא לא בסיטואציה של שיח פתוח ושיתוף, אלא שמישהו בא בקטע של "זו הפנטזיה שלי, אני מחפש שולטת שתגשים לי את הפנטזיה" ואצלי כקוראת זה מייצר תחושה מאד מוזרה, כאילו שהבנאדם חושב ששולטות הן נותנות שירות ולא אנשים עם פנטזיות משלהם. או - לפעמים התיאור של הפנטזיה נשמע כאילו הבנאדם חושב שאשכרה קיימות במציאות נשים שתואמות בדיוק את הדמות שבפנטזיה שלו. ואז זה מייצר רתיעה ודחיה. אני חושבת שכשאנחנו מפנטזים עם עצמנו אז מן הסתם נהיה במרכז ומן הסתם רק הרצון שלנו יבוא לידי ביטוי. ואם כותבים על זה רק בשביל לשתף ולקבל אמפתיה ולא לחתור למגע - אז יש מצב טוב שיהיות תגובות סבבה. אבל כשמשתמע מהדברים שיש איזה רצון לאינטרקציה, אז הכל נשפט דרך הפריזמה הזאת. כי כשמישהו מדבר על עצמו סתם כדי לדבר על עצמו אז לפעמים זה מעניין ולפעמים זה נחמד. אבל כשמישהו פונה אל אנשים אחרים ואומר להם שהוא מחפש יחס וקרבה, אז נהיה מאד משמעותי איך הוא מתייחס *אליהם*. זה הניואנס, בעיני. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
שוסי • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה: bondman כתב/ה: אתה צודק.
למה אתה חושב שלא. איפה הבעיה ? הבעיה שאני מרגיש שיש שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטים ואני נשלט בעצמי וזה מפריע לי יש את אותה שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטות ושולטים. זה פורום. שופטים כאן. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Re: בעיה בפנטזיות של נשלטים
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה: א. להערכתי זה קורה כי זה נעים לכן לשמוע שיש מישהו שרוצה נטו לשרת אותכן או מה שזה לא יהיה מבלי שאתן תצטרכו למלא לו את הצרכים, כמו שזה הכי קל בצד ההפוך, שנשלט ימצא איזה שולטת שתתן לו כאפות כל היום מבלי לדאוג לצרכים שלה, זה לא באמת קורה, אז אותם נשלטים מנסים לתפוס את צומת ליבכן ככה, זה לא הכי מדליק כנראה אבל הם מנסים האמת היא שגם לי יצא לכתוב את זה למישהי פה שממש היה לי קראש רציני עליה ורציתי באמת מהלב לתת לה מעצמי, וללמד את עצמי לוותר על הפטישים שלי בשביל שאתמקד נטו במה שעושה לה טוב, אז בסוף אולי יש לחלקם כוונות טובות באמת לרצות אותכן אבל אני מבין שזאת לא הדרך ב. את צודקת זה לא מנומס ומעצבן ג ו- ד לא נראלי קשורות כלכך למה שכתבתי, אם בנאדם רוצה לכתוב את הפנטזיות שלו בפורום שיכתוב, איזה ביקורת כבר את יכולה לתת לו כל עוד הפנטזיה שלו לא יוצאת מגדר 3 החוקים האלו באנגלית שאומרים בבסדמ א. לא, כשגבר מפנטז לרדת לאישה - הוא מפנטז על הצורך שלו. לא על הצורך שלה. אין פה עניין בכלל של "לתת או לקבל" או הדדיות. יש פה צורך מיני של גבר, שזה כמו הצורך לדחוף זין לכוס. הצורך לדחוף לשון לכוס או לכף רגל. ואתם מוכרים לעצמכם שזה הצורך שלנו, אבל זה לא. אולי לפעמים זה כן, אבל כשזה בא ממך - זה הצורך שלך. אתה רוצה להיות שימוש לצורך שלי? אחלה. הפנטזיה היא אחרת לגמרי כמו שהגיבו פה. היא לא על אקט מסוים, אלא על המקום המתמסר והמרצה. וזה דברים מהותית שונים בעיני. הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות. אם אדם כותב בפורום *ציבורי* - הוא יקבל כל מיני תגובות וביקורת, בדיוק כמו שאתה לא מקבל את התגובה בכיוון שרצית אלא את התגובה *שאני* רואה לנכון לכתוב. ולא רק לפי שפוי בטוח והסכמה. אלא לפי הדעה האישית של הקורא והמגיב. למה? ככה. זה האינטרנט. הסיבות המהותיות לכך לא באמת משנות בעיני. ואני יכולה לתת שלל של ביקורת מכל מיני כיוונים מי שלא רוצה ביקורת - עבור זה יש בלוג, או עמוד פרטי בפייסבוק. אם בחרת לשתף עם הקבוצה - הקבוצה יכולה להגיב איך שהיא רוצה. כולל הטרלות, שיפוטיות, חוסר הכלה, כעס, האשמות וכו' וכו' |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
variation(נשלט) • 19 ביוני 2025
Funshine כתב/ה: הבעיה עם פנטזיות של נשלטים זה שהם כותבים אותם בהודעה כשהצד השני לא הראה נכונות לשום שיחה מהסוג הזה.
נ.ב. אתה צודק. הבנתי, כן כמו שכתבתי למעלה זה לא מנומס בכלל וסבבה אפסיק לשלוח לך הודעות כאלו, תראי מה "אתה צודק" יכול לעשות לגבר (אנשים לא באמת שלחתי למקרה ולא יצא סרקטסי מספיק) |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 19 ביוני 2025
אם מישהי שאני לא מכיר בכלל היתה מספרת לי על הדברים שהיא רוצה שיעשו לה, הייתי מרגיש דומה למדי למה ששולטות מתארות כאן לא פעם.
העניין הוא לא שהפנטזיה של הנשלט היא אנוכית. זה דווקא אחלה. העניין הוא שיש בכלוב הרבה אנשים שמתייחסים לאנשים אחרי כאילו כל הקיום שלהם הוא הגשמת הפנטזיות שלהם. אין תקשורת אנושית, אין רומנטיקה, אין אינטימיות, אין כלום... יש רק "תדרכי עלי ותעיפי לי סטירה". אפילו הבחורה שהכי אוהבה לדרוך על ולהעיף סטירות לבני זוג שלה, בסבירות גבוהה תרגיש מפניות בסגנון הזה תחושה מאד לא נעימה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Re: בעיה בפנטזיות של נשלטים
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Seayam כתב/ה: ברור שאנחנו מתמקדים בפנטזיות שלנו. אנחנו מוגדרים לפי הפנטזיות שלנו. הפנטזיה לקבל סטירה הופכת אותך אולי למזוכיסט, אבל לא לנשלט. הפנטזיה של נשלט היא להישלט. להתמסר, לאבד שליטה על מה שיקרה בהמשך, שעול באחריות יילקח ממך ויינתן למישהו שחושב עליך, שרואה אותך ושומר עליך. לשרת, לרצות, לצמצם את עצמך למהות שהמטרה שלה היא להיות מה שהשולט שלך צריך באותו רגע, ואך ורק הדבר הזה. להעריץ אותו. לעבוד אותו. זה מדהים וממכר ועמוק ומענג - אם אתה נשלט.
זה משהו שיש לך או אין לך. פנטזיה של שליטה מבויימת מראש או התגרות מסטירות לא הופכת אותך לנשלט, הרבה אנשים לא מבינים את זה, וזה גורם לטונות של כאב מיותר. [ וואלה, האמת לא חשבתי בחיים על "נשלט" ככה, הייתי בטוח שזה טייטל גורף של אחד שאוהב להישלט וחלק משליטה נשית זה סטירות ועוד מלא דברים, (סתם נתפסתי על סטירות בשביל הדיון). אם מה שתיארת אכן מה שזה ולא רק פירוש עצמי, אז חידשת לי פה ממש לא ראיתי את זה ככה אף פעם, תודה אבל עדיין כמו שכתבת בהתחלה פנטזיה היא הפנטזיה שלך וממוקדתך בך |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
שוסי כתב/ה: אעתיק לך תגובה שכתבתי כרגע( כי נדמה לי שכל הפוסט הזה הוא בהשראת תגובה שלי לפוסט אחר).
כל הפנטזיות אנוכיות. גם המזוכיסט אנוכי. אבל מזוכיזם שמתחרמן יותר מלעשות מאשר לקבל, הוא הרבה יותר מזוכך ( בעייני)ולכן יותר מדליק אותי באופן אישי. אין דבר פחות מחרמן מפאסיביות. סושייי זה היה בהשראתך, אבל אני מרגיש ככה כבר תקופה בלי קשר לתגובה שלך שם כן אני חושב בדיוק כמוך, המילה אנוכי קצת קשה אבל היא חלק מהאמת |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
המשחק הזה אמור היה להיות כיף
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 19 ביוני 2025
פוסטים שכאלו תמיד מוציאים לי את החשק מלהיות נשלט.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה: bondman כתב/ה: אתה צודק.
למה אתה חושב שלא. איפה הבעיה ? הבעיה שאני מרגיש שיש שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטים ואני נשלט בעצמי וזה מפריע לי בזה לא בטוח שאתה צודק. תקפיד לפנות בצורה מכבדת לשולטות מבלי לזרוק עליהן את הפנטזיות שלך ללא הקשר ואישור מראש. ולקוות שאולי יקרה לך נס ותמצא שולטת. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 19 ביוני 2025
לכולם יש צרכים. לשולטים, לשולטות, לנשלטות וגם לנשלטים. אבל היחידים שאין לפנטזיות שלהם לגיטימיות הם נשלטים.
אני חושבת שהמצב הוא תוצאה של תיקון יתר. נשלטים לא מוצאים את המקום לבטא את הפנטזיות והרצונות שלהם אז הם דוחפים אותם בכל מקום אפשרי לרבות הודעות חיזור ופרופילים, ותגובת הנגד של שולטות היא לייצר דה-לגיטימציה לפנטזיות של נשלטים. לטעמי, במצב הזה כל הצדדים מפסידים. לי אישית יצא להכיר דרך הפנטזיות וההעדפות של אנשים ששוחחתי איתם פטישים מגניבים ממש, לייצר תרחישים מדליקים שניעורו על סמך דברים שהם סיפרו לי או חלקו איתו ולגלות מרחבים חדשים. |
|
|