|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
DyingEmber(נשלט) • 1 ביולי 2025
ArchAngel כתב/ה: דווקא לבוש פטיש של עור ולטקס מוריד לי, לי אישית זה מרגיש מצועצע מדי (כמובן כל אחד והעדפותיו). מעדיפה את הלבוש יותר טבעי, כי אני רואה את הבדס"מ שלי כחלק מהיומיום ולא איזו סצנה שמוגבלת לפנטזיה מנותקת לגמרי ממי שאנחנו. ולכן צריך מישהי שלובשת שחור בטבעי שלה |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 1 ביולי 2025
מאד. אני דיווה. אני מאד מקפידה על הלבוש שלי ביומיום ועל אחת כמה וכמה בסשן.
אם מישהו יטרח להופיע מולי בקרוקס או בסנדלי שורש אין לו סיכוי איתי מלכתחילה. אני מכוונת לסאבים מזן אלפא שנוטים להקפיד על הנראות שלהם, אבל מי שלא אכפת לו בכלל מאיך שהוא נראה ומתלבש יתבזבז עליי, וחבל. אני משאב נדיר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
1 ביולי 2025
unknownme • 1 ביולי 2025
זה יכול ממש להרים לקטע אחר. אבל גם אם היא לובשת בגדים הכי יומיום שיש עדיין סשן זה סשן
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
Antimatter(נשלט) • 2 ביולי 2025
העין מתעניינת קודם ואין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני. אני מכבד את הסביבה ואת עצמי בלבוש ראוי כל הזמן ולסשן dress to kill.
אני רוצה עניין ואני רוצה לסמן את עצמי בתור משהו שכדאי להתעניין בו. אני חושב שראוי להקדיש זמן לאופן שבו אתה מציג את עצמך לדומית שלך. כנ״ל לגבי הריח שלך. לגביה: מה שעושה לה טוב, יעשה לי טוב. חד וחלק. קרוקס, זה לא בתחום הטוב של אף אחד. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
itchyqouteg(שולט) • 2 ביולי 2025
נתחיל בכמה תגובות
א יותר מידי שולטות ונשלטים פה זה הבנים על הבנות ב אל חשש מהקרוקס כבר סיכמנו אני אדרוך לה על הכוס עם סנדלים ג זה לא בדיוק עניין של ביגוד ספציפי או משיכה חיצונית אלה יותר תחושת ההשקעה כשאדם מתלבש כמו שמצופה ממנו ודי מרגיש לי שפוספס הדיון פה ברובו אני עדיין בעמדה שלא אבל הייתי שמח לשמוע עוד אנשים עם הדאה המנוגדת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 ביולי 2025
אני אוהבת ביגוד פטיש אבל לא בסשן. זה מוזר?
בסשן לא אכפת לי בכלל, לא מזיז לי איך דברים נראים אלא רק הפונקציונליות שלהם. לא צריך בגדים כלל אלא אם יש להם תפקיד פרקטי. ולהתלבש יפה זה תכלית לעצמו, אוהבת ללבוש את כל הסקסי סטאף בשביל להסתכל על עצמי במראה ולהתמוגג. או בשביל שמישהו אחר יסתכל עלי ויתמוגג. אבל גם כמעט ולא עושה את זה כי אני עצלנית וחסרת סבלנות. ובכל מקרה זה ממש דברים נפרדים אצלי שלא הכי הולכים ביחד. בסשן רק רוצה שיהיה לי נוח והדבר היחיד שמסתכלת עליו זה הבעות פנים. וביגוד "סקסי" על גברים משעמם אותי. מעדיפה מחוייט, או ג'ינס וגופיית סבא. מה שבטוח - ממש לא הייתי רוצה שידרכו עלי עם קרוקס. אבל זה כי מגעיל אותי שידרכו עלי עם נעליים שהיו בחוץ וגם זה נראה לי כל כך קשקוש בלבוש, להגיד לאנשים מה הם צריכים ומה הנעל שלהם אומרת עליהם, וזה בדיוק ברמה של "בחן את עצמך, איזו עוגה אתה". לא נעים לך קרוקס? מוריד לך? אחלה, תגידי שמוריד לך. במקום לבלבל את המוח עם איזו תיאוריה שיפוטית שהמצאת כי קשה לך להביע את עצמך בגוף ראשון. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
יש לה פטיש לבגדי פטיש?
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
teacher(שולט) • 2 ביולי 2025
ומה זה בעצם בגד פטיש? כזה שיש לו קליינטורה שמתגרה ממנו?
זו הגדרה חברתית? יש כמות קליינטורה מינימלית? ברור שעם כל האינטרנט הזה נצליח בוודאי לגרד כמה מתגרים מינית למראה שקפכפים בגוון מדוזה. זה מכניס אותם לקטגוריה של "סנדלי פטיש"? אני מקווה שלא. מצד שני כל הפיקסציה הזו שיש לאנשים חסרי דמיון עם שחור ועור וניטים ממש מביכה, במיוחד במסיבות. כאילו האנשים הכי נונקונפורמיסטים סגרו לעצמם תלבושת אחידה לבית הספר, על דעת עצמם, בלי שהכריחו אותם. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
(ושיהיה ברור, אני האחרון פה להתלונן על תלבושת אחידה בטיולים שלי)
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
Re: יש לה פטיש לבגדי פטיש?
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 2 ביולי 2025
teacher כתב/ה: ומה זה בעצם בגד פטיש? כזה שיש לו קליינטורה שמתגרה ממנו?
זו הגדרה חברתית? יש כמות קליינטורה מינימלית? ברור שעם כל האינטרנט הזה נצליח בוודאי לגרד כמה מתגרים מינית למראה שקפכפים בגוון מדוזה. זה מכניס אותם לקטגוריה של "סנדלי פטיש"? אני מקווה שלא. מצד שני כל הפיקסציה הזו שיש לאנשים חסרי דמיון עם שחור ועור וניטים ממש מביכה, במיוחד במסיבות. כאילו האנשים הכי נונקונפורמיסטים סגרו לעצמם תלבושת אחידה לבית הספר, על דעת עצמם, בלי שהכריחו אותם. קצת שיפוטי מצדך הייתי אומר מה אכפת לך אם אני מתחרמן מעור או לייטקס מה זה השיפוטיות הזאת ? אני לא שייך לשום סצנות והלוק הזה מחרמן אותי אש מי אתה שתקרא לי קונפורמיסט כמה יהירות... |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
Re: יש לה פטיש לבגדי פטיש?
לפני 6 חודשים •
2 ביולי 2025
KINKI OZZY כתב/ה: teacher כתב/ה: ומה זה בעצם בגד פטיש? כזה שיש לו קליינטורה שמתגרה ממנו?
זו הגדרה חברתית? יש כמות קליינטורה מינימלית? ברור שעם כל האינטרנט הזה נצליח בוודאי לגרד כמה מתגרים מינית למראה שקפכפים בגוון מדוזה. זה מכניס אותם לקטגוריה של "סנדלי פטיש"? אני מקווה שלא. מצד שני כל הפיקסציה הזו שיש לאנשים חסרי דמיון עם שחור ועור וניטים ממש מביכה, במיוחד במסיבות. כאילו האנשים הכי נונקונפורמיסטים סגרו לעצמם תלבושת אחידה לבית הספר, על דעת עצמם, בלי שהכריחו אותם. קצת שיפוטי מצדך הייתי אומר מה אכפת לך אם אני מתחרמן מעור או לייטקס מה זה השיפוטיות הזאת ? אני לא שייך לשום סצנות והלוק הזה מחרמן אותי אש מי אתה שתקרא לי קונפורמיסט כמה יהירות... כפרה, אנחנו לא מכירים. זו אמירה עקרונית. עשיתי יותר מדי מסיבות ופגשתי יותר מדיי בליינים מתלבטים בנושא "בגדי פטיש". ואני אומר לך, שאין שום דבר סקסי במיוחד, במישהו שקנה ג'ינס וטי שחורים ונכנס למסיבה כדרישת מינימום. חד וחלק |
|
|