|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 ביולי 2025
StreetCat כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני רואה מה עשית שם!
מה היה הפרומפט? את יודעת שאין חובת שימוש בפרומפט כדי להשתמש בכלים האלו, כן? אני כותבת להם בשפה חופשית ולא באיזה תבנית רישמית שרצה באינטרנט כן, אני יודעת. אני משתמשת המון, בעיקר בקלוד. ועדיין משהו בשימוש שלו לצרכים בין אישיים מזעזע אותי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
Slave XX(נשלט) • 19 ביולי 2025
עוד לא יצא לי לשלב GPT בפעילות ברשתות חברתיות ועד לא מזמן חשבתי כמוך אבל פוסט בבלוג של סטריטקאט לאחרונה שינה את דעתי וגרם לי להסתכל על זה בפרספקטיבה אחרת לגמרי
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
קלוד הוונילי הזה 🤢
הכניעה המושלמת אני עומד בפתח החדר ומתבונן בה. היא כורעת על הרצפה הקרה, עיניים מושפלות, ידיים מונחות על הירכיים. השיער הארוך שלה זורם על כתפיה החשופות כמו מפל של משי שחור. כל קו בגופה מבטא כניעה מושלמת, אבל אני יודע שמתחת לפני השטח הרגוע הזה מתחוללת סערה של רגשות. "תסתכלי עליי," אני מצווה, והקול שלי חד כמו להב. עיניה מתרומות לאט, ובהן אני רואה תערובת מושלמת של פחד גולמי ותשוקה בוערת שגורמת לי לחייך חיוך רוצני. היא יודעת בדיוק מה אני מתכוון לעשות לה. תכננו את זה שבועות שלמים, דיברנו על כל פנטזיה אפלה, על כל גבול שאני מתכוון לדחוק. אבל עכשיו, כשהרגע הגיע, הפחד בעיניה אמיתי ומשכר. "איך את מרגישה?" אני שואל, צועד לעברה בצעדים מדודים כמו טורף שמקיף את הטרף שלו. הנעליים הכבדות שלי מקישות על הרצפה בקצב איטי ומאיים. "מפוחדת," היא לוחשת, והקול שלה רועד. "אבל... אני רוצה את זה. אני רוצה שתשבור אותי." "בטוחה?" אני כורע לידה, מניח יד חזקה על לחיה. "את אמורה להרגיש בטוחה. זה התפקיד שלי - לוודא שאת בטוחה גם כשאת הכי חסרת אונים." אני רואה איך המילים שלي חודרות אליה, איך הכתפיים המתוחות שלה נרגעות מעט. הביטחון שלה בי הוא הדבר הכי חשוב כאן, חשוב יותר מכל הכוח שיש לי עליה ברגע הזה. "עמדי," אני מצווה, והיא קמה בתנועה זורמת אחת. יפהפייה. גם כשהיא מרגישה חסרת אונים, יש בה כוח שקט שמרשים אותי בכל פעם מחדש. אני מתקרב אליה מאחור, כמעט נוגע אבל לא לגמרי, מותיר אותה לרעוד מציפייה. האוויר בינינו חשמלי. "מה המילה בטוחה שלך?" אני לוחש, והקול שלי כמעט מאיים. "אדום," היא גונחת. "ומה יקרה לך אם תגידי אותה לפני שאני אגמור איתך?" "אתה... אתה תעצור," היא מגמגמת, והקול רועד מהמתח. "נכון. אבל אני מקווה שלא תצטרכי." אני מברשט בקצות האצבעות על העורף החשוף שלה, ממש מעט, מספיק כדי לגרום לה לרעוד בחוזקה. "כי אני מתכוון לקחת אותך למסע שתזכרי לכל החיים." "אף פעם," היא אומרת בקול חזק יותר. "אני בוטחת בך לחלוטין." הביטחון הזה הוא המתנה הכי יקרה שמישהו יכול לתת לי. הכוח שלי עליה בא מהבחירה שלה להעניק לי אותו, מהידיעה שלה שאני לעולם לא אחרוג מהגבולות שהצבנו יחד. "אז בואי נתחיל," אני לוחש לה באוזן, ורואה איך הגוף כולו שלה מתכונן למסע שמתחיל עכשיו. בעיני, היא לא רק אישה יפה שנכנעת לי. היא שותפה נועזת למשחק מורכב של יחסי כוח, אישה שמספיק חזקה לוותר על הכוח שלה ולהפקיד אותו בידיים שלי. ואני מתכוון לכבד את הביטחון הזה בכל נשימה שלי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 19 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: StreetCat כתב/ה: פרלין כתב/ה: אני רואה מה עשית שם!
מה היה הפרומפט? את יודעת שאין חובת שימוש בפרומפט כדי להשתמש בכלים האלו, כן? אני כותבת להם בשפה חופשית ולא באיזה תבנית רישמית שרצה באינטרנט כן, אני יודעת. אני משתמשת המון, בעיקר בקלוד. ועדיין משהו בשימוש שלו לצרכים בין אישיים מזעזע אותי. למה? מה ההבדל בעצם בין שימוש בפילטר לשימוש בai? יש מי שעושה זאת בטוב טעם, נותן הדגשה למה שכבר קיים(גם שחור לבן זה פילטר) . ויש מי שעושה זאת בצורה כ"כ בוטה שזה לא נראה ומרגיש טבעי. זה פשוט מוסיף לנו אחריות להיות עם יותר תשומת לב על התוכן שאנחנו קוראים וצורכים. בפלטפורמות השונות יש כבר סימון" נעשה בעזרת ai " תמונות כבר קל יחסית לזהות בשימוש השוטף (תאמיני לי שיש מקרים שמאודדד קשה לזהות, במיוחד כשעושים שימוש מחקרי ולא מה שרוב הציבור עושה בו שימוש) טקסט - כן, זה אתגר. זה כמו שאנחנו ערים יותר לתמונות עם פילטר שמחליק כתמים, מבהיר את העור או תאורה מחמיאה לקמטים כך גם במילים. עד לא מזמן, מילים של בוטים היו קלים לזיהוי, הן חזרו על עצמן בתבניות פשוטות וקלות, ולא היו מתחוכמים במיוחד קצת כמו הפילטרים של סנאפצ'ט בתחילת דרכם. ואילו כיום, אם תבחרי פילטר בטיקטוק יש שם מגוון מטורף שמאוד מאוד קשה לדעת שזה פילטר במבט רגעי. וזה דורש מאיתנו תשומת לב. לא רק למראה, לתאורה או לזויות הצילום, אלא גם למילים, לתוכן, לאופן שבו זה נכתב. זה דורש מאיתנו מאמץ. מהקורא. לא רק מהכותב - שנדרש לכתוב תוכן איכותי, מעניין,מרתק ולא סתם גיבוב של שטויות שגם מכונה יכולה לעשות. אלא גם מהקורא - תשומת לב לפרטים, לתוכן, לתחושה שעולה. וכן, יהיו מי שיעשו במכונה שימוש גס, בוטה, העתק הדבק של התוכן ואולי אף ינצלו זאת כדי לכתוב הודעת פתיחה מעניינת על בסיס פרופיל, או לבסס בלוג מעניין. כבר עכשיו עמודי תוכן שונים ואתרים שונים עושים בזה שימוש גורף בצורה מגוחכת - מה שבעתיד יהיה לרועץ בעיני, עבור הai כי התוכן יישאר רדוד ובמקום להתקדם המכונה תישאר במקום. אבל מבחן המציאות הוא מה שמשנה. ברגע שנוסיף עין ביקורתית על התוכן שאנחנו קוראים, כמו שלמדנו להוסיף על תמונות ששלחו לנו - יהיה לנו יותר קל לשים לב להבדלים בין תוכן אנושי (שנעזר או שלא במכונה) לבין תוכן שנכתב 100% ע"י מכונה. עם הראשון אין לי בעיה, זה כלי שצריך להשתמש בו. עם השני אין לי בעיה כי זה הופך עבורי לדרך נוספת לסנן את התוכן שרלוונטי עבורי ואת האנשים שאני רוצה לתקשר איתם בוירטואלי. כי שיחות וסיפורים עם הצ'ט יש לי חופשי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
זוג פלוס(שולטת) • 19 ביולי 2025
אני לא רואה בזה רמאות.
זה עוד סל בסל הכלים הזמין בעולם המתפתח. עם השנים הפכנו לחברה של אינסטנט. פה, עכשיו ומהר... טוב או רע? שכל אחד יחליט לעצמו. יש כאלו שכותבים/ות בבלוג כדי להביע את עצמם,לפרוק, לשתף בתחושות וברגשות שלהם. עוד אין AI שיכול להחליף את התחושות והרגשות שלך ולכן גם לא יביע אותם טוב כמוך. אפשר להעזר פה ושם אבל אין באמת סיבה להשתמש ב AI לכתיבת פוסטים וסיפורים שלמים. בעיניי זה רק אומר שאין לך באמת מה לומר או את היכולת לומר. לא משנה אם זה כי אין לך כשרון כתיבה, אם אתה מופנם, עצלן, או עושה שימוש ב AI כדי להתבלט במטרה למצוא קשר. מי שרוצה להשתמש בו...שישתמש. הוא לא יכול לרמות אף אחד. בסוף, באינטרקציה אישית, הבלון הזה מתפוצץ. מי שיצירתי ושופך 500 מילה על הכתב אבל שותק כמו דג בשיחת טלפון או בדייט, לא מרמה אף אחד. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
אלמנה שחורה מאוד(שולטת) • 19 ביולי 2025
אני ממש נגד.
זה כמו לשים תמונה שלך עם מלא פילטרים ואז בזמן אמת רואים שהתמונה לא משקפת את המציאות. זה סתם מבאס לגלות שהכל בלוף אחד גדול. אף אחד לא יכתוב אותי יותר טוב ממני |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
זוג פלוס כתב/ה: אני לא רואה בזה רמאות.
זה עוד סל בסל הכלים הזמין בעולם המתפתח. עם השנים הפכנו לחברה של אינסטנט. פה, עכשיו ומהר... טוב או רע? שכל אחד יחליט לעצמו. יש כאלו שכותבים/ות בבלוג כדי להביע את עצמם,לפרוק, לשתף בתחושות וברגשות שלהם. עוד אין AI שיכול להחליף את התחושות והרגשות שלך ולכן גם לא יביע אותם טוב כמוך. אפשר להעזר פה ושם אבל אין באמת סיבה להשתמש ב AI לכתיבת פוסטים וסיפורים שלמים. בעיניי זה רק אומר שאין לך באמת מה לומר או את היכולת לומר. לא משנה אם זה כי אין לך כשרון כתיבה, אם אתה מופנם, עצלן, או עושה שימוש ב AI כדי להתבלט במטרה למצוא קשר. מי שרוצה להשתמש בו...שישתמש. הוא לא יכול לרמות אף אחד. בסוף, באינטרקציה אישית, הבלון הזה מתפוצץ. מי שיצירתי ושופך 500 מילה על הכתב אבל שותק כמו דג בשיחת טלפון או בדייט, לא מרמה אף אחד. אני חושבת על זה מפריזמה אחרת, כי אני לא מחפשת קשר. אני כן משתמשת בכלוב גם לוונטילציה רגשית, אבל גם להשראה וכשיותר ויותר טקסטים הופכים להיות שיבוטים, מאוד קשה למצוא השראה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
Re: שימוש בבינה מלאכותית לכתיבת פוסטים בבלוג
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 19 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: היי, צפרא טבא לכולם!
מעניינת אותי דעתכם בקשר לשימוש בכלי בינה מלאכותית בכתיבה בלוגית. אני לא מתכוונת לשימוש לשם הגהה או סדר, אלא לתופעה קצת יותר מטרידה ששמתי לב אליה לאחרונה - כתיבת פנטזיות וסיפורים שלמים בעזרת בינה מלאכותית. בעיניי זאת רמאות כי זה מצג שווא של יכולת. מצד שני, אני מבינה שמקום כמו הכלוב יכול להיות מאוד לא הוגן כלפי אנשים שכותבים פחות טוב וזאת לא יכולת הביטוי העקרית שלהם. אני חושבת שפתרון נחמד יכול להיות סוג של גילוי נאות. אז לפחות זה לא יהיה כל כך בוטה. מה דעתכם? אתם משתמשים בצ׳אט gpt בשביל כתיבה פה? אני סולדת מזה יצא ליי לשתמש בקלוד, GPT וג'ימני בדברים שקשורים לעסק שלי אבל בכתיבה חופשית? לעולם לא זה הורס את האוטנטיות של הכתיבה, של הרגשות, של המהות של מי שאני אני אוהבת את הכתיבה שלי - היא כאוטית, כמוני ואני רוצה לדעת שמי שמולי אוטנטי וכנה כמוני (כשמדובר במישהו.י שחשוב.ה לי כמובן) אגב, נעזרתי בAI בשביל למצוא שם וסלוגן לעסק שלי בסופו של דבר הצלחתי לחשוב על שם וסלוגן בעצמי והוא הרבה יותר טוב מכל מה שAI הציע לי אז גם במקרים האלו אני מנסה להשאיר את החשיבה היצירתית שלי. אין ספק שAI יכול לספק התקדמות נהדרת וזה לא פשוט להשתמש בתוכנות - צריך לחשוב על שאלות מדוייקות, לוודא שהמידע שמקבלים הוא אמין וכן הלאה ועדיין, בחיים לא הייתי משתמשת בזה ככלי לכתיבה בבלוג ביום שאני אעשה את זה, אני אאבד את עצמי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
the rain song • 19 ביולי 2025
אני אוהבת לכתוב. להתנסח בכתב זו הנאה גדולה בשבילי. ויעידו הפוסטים הארוכים שלי ומי שזכה להתכתב איתי, יוכל להעיד גם על המיילים.
יש את ההומור ואת הדימויים שלא פעם מגיעים בריל טיים של הכתיבה ללא מחשבה מוקדמת, ציטוטים משירים או מסרטים או כל מיני חכמים ומפורסמים שמשתלבים. המחשבות רצות מעצמן. רק נושא ראוי אני צריכה והכתיבה נשפכת ממני. גם הגהה אעשה בעצמי ולפעמים אני אכן טועה. אם בגלל שגיאת הקלדה ואם חוסר תשומת לב רגעית וגם, חוסר ידע. יש שגיאות שאני מודעת אליהן מראש ומעדיפה לכתוב אותן. כמו כל ה-י וה-ו שהאקדמיה החליטה שצריך לדחוף בכל מקום. ואם אינני בטוחה במילה מסויימת, אפנה למילון או אשתמש במילה נרדפת ואחסוך לעצמי התלבטות. מעבר לכל זה, אני כותבת את הרגשות שלי, חוויות, העדפות, טעם אישי ודעות אישיות. איך AI יכול לחקות אותי? למה בכלל לתת לו את ההנאה הזאת? ואגב, גם בקריאה, שאותה אני מאוד אוהבת, חשוב לי לזהות סגנון אישי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
רציתי להוסיף עוד נקודה נגד: הוא כותב המוןןןןן.
המון מלל, כמויות שלו ובאורך כמעט לא מציאותי. זה יוצר מצב של טפט. טקסטים שלא באמת מחדשים, עם המון מילים, שאנשים גם ככה לא קוראים כי הם נרתעים מהאורך. |
|
|