|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
ve-ra • 2 באוג׳ 2025
עם אהבה כן. אבל עדיף בלי בינה מלאכותית.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
פישוטו • 2 באוג׳ 2025
השאלה הנכונה לשאול קודם היא לא אם זה אפשרי בכללי.
השאלה אם אתה מסוגל לכך בעצמך. האהבה והשליטה בקשר כזה מתקיימות סימולטנית, לא אחת על חשבון השני. חלק מהרגשות האלה חופפים וחלק נראים מנוגדים כמו שאתה טוען. העבודה שלך כנשלט, זה להיות מסוגל להתקיים ב2 המישורים. להיות נשלט מתמסר וכנוע כשאתה נדרש ומסוגל לכך. ויותר חשוב מזה זה להחזיק זוגיות כבן אדם וגבר, להיות חזק בשבילה, כתף בעת צרה. להצליח לראות גם את עצמך והצרכים שלך, לשדר אותם נקי מחוץ לשליטה. השאלה אם אתה מסוגל להפריד ביניהם מנטלית ולראות איפה השליטה מתחילה אצלך ואיפה אתה האדם שאתה. זה האתגר האמיתי שעומד בפניך, עוד הרבה לפני שהתחלת לחפש. קודם כל להיות מסוגל לנווט בין העולמות. האם זה קל? ממש לא. האם אחרי שתעשה את זה אתה תמצא? לא בטוח, אתה כנראה תגלה שהאופציות הצטמצמו עוד יותר. האם יש דרך אחרת לעשות את זה? אולי, אבל זה כבר לגמרי מזל ומשאיר פתח גדול לפגיעה. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 3 באוג׳ 2025
שאלה טובה
כן, כמובן שזה אפשרי. ובכל זאת, בחוויה שלי יש מתח בין אהבה לבין שליטה. אני אומרת זאת למרות שהנשלט שלי הוא ללא ספק האדם האהוב עלי בכל העולם כולו. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 3 באוג׳ 2025
פישוטו כתב/ה: השאלה הנכונה לשאול קודם היא לא אם זה אפשרי בכללי.
השאלה אם אתה מסוגל לכך בעצמך. האהבה והשליטה בקשר כזה מתקיימות סימולטנית, לא אחת על חשבון השני. חלק מהרגשות האלה חופפים וחלק נראים מנוגדים כמו שאתה טוען. העבודה שלך כנשלט, זה להיות מסוגל להתקיים ב2 המישורים. להיות נשלט מתמסר וכנוע כשאתה נדרש ומסוגל לכך. ויותר חשוב מזה זה להחזיק זוגיות כבן אדם וגבר, להיות חזק בשבילה, כתף בעת צרה. להצליח לראות גם את עצמך והצרכים שלך, לשדר אותם נקי מחוץ לשליטה. השאלה אם אתה מסוגל להפריד ביניהם מנטלית ולראות איפה השליטה מתחילה אצלך ואיפה אתה האדם שאתה. זה האתגר האמיתי שעומד בפניך, עוד הרבה לפני שהתחלת לחפש. קודם כל להיות מסוגל לנווט בין העולמות. האם זה קל? ממש לא. האם אחרי שתעשה את זה אתה תמצא? לא בטוח, אתה כנראה תגלה שהאופציות הצטמצמו עוד יותר. האם יש דרך אחרת לעשות את זה? אולי, אבל זה כבר לגמרי מזל ומשאיר פתח גדול לפגיעה. מאוד מדויק |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 3 באוג׳ 2025
אני לא יודעת מה להגיד… דווקא בגלל שאני עושה בדסמ עם אהבה.
מצד אחד, זה באמת הכי טוב שיש. בדסמ בלי אהבה נראה לי מאוד דל, חיוור. מצד שני, כמו אליפסה אני חושבת שיש איזה כובד שהאהבה מוסיפה. כזה, איך אתה עושה לי את זה אם אתה אוהב אותי כל כך? ואכן, אני מניחה שהוא ״עושה״ הרבה פחות ממה שהוא יכול, כי מה שנמצא בראש סדר העדיפויות הוא אהבה ולא בדסמ. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
הוא(שולט) • 3 באוג׳ 2025
זה לא סותר כשאוהבים מספקים באהבה צורך הדדי שממלא את שניכם זה קסום ואינטימי
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 3 באוג׳ 2025
פוסט שלא היה נכתב על ידי אשה נשלטת.
כי זה אובייס שיש רגשות. אבל כשזו שולטת היא דמות ועליה להיות נפרדת מסממנים אנושיים כמו חלילה אהבה. אגלה לך סוד? מי שפתוח לאהוב זה פשוט קורה. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
התן מרמת גן(שולט) • 14 בספט׳ 2025
אני בשלב שזה מה שאני רוצה בחיים
|
|