|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Curious B • 2 באוג׳ 2025
מודה שיש לי בעיה רצינית עם המילה כוס. יש בזה משהו גס מדי, לא בקטע של מילה גסה אבל כאילו זה יותר קללה ממילה. לא בטוחה שאני מצליחה להסביר את זה מספיק טוב.
וגם זה שזה זכר, כאילו סליחה??? אין לי תחליף מספיק טוב, אני בדרך כלל בוחרת בהתחמקויות סטייל "בין הרגליים", "אני רטובה" (במקום ה*** שלי רטוב), וכדומה. ציצי יכול להיות ציצי, ציצים או חזה, לא נראה לי שהשתמשתי בשדיים אבל לא פוסלת. היה לנו שלב בחטיבת הביניים שהשתמשנו במילה בז'ז'ים הרבה, אבל זה לא שרד אל תוך הבגרות. וכנראה טוב שכך. וזין זה זין, מה כבר יש להגיד עליו. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
שרף אורנים • 2 באוג׳ 2025
זין (פעם הייתי כותב ז), כוס, תחת, שדיים, זרע ושפיך לסירוגין
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
lori(נשלטת){ע_מ} • 2 באוג׳ 2025
גם אני מעדיפה לקרוא לילד(?) בשמו:
תחת זה תחת, כוס זה כוס או חור, ציצים לרוב אשתמש במילה חזה או התיייחסות ספציפית יותר לפטמות (ולא פיטמות, בחייאת). חור תחת יהיה חור תחת, או חור אחורי או חור צר או רקטום תלוי באיזה מצב רוח אני. שפיך או זרע, זה לא נקטר ולא חלבון. ולא יכולה לסבול את השימוש במילה אביונה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 2 באוג׳ 2025
אני משתמש בדרך כלל
זין כוס תחת חזה ופיטמה. משום מה פחות משתמש במילים שדיים וציצי. חזה עובד לי יופי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
סטילי דן • 2 באוג׳ 2025
זין זה זין, או זרג.
כל מילה אחרת זה פחות. הכי פחות זה אלה שקוראים לזין שלהם בשם או כינוי כלשהו.. מה זה השטויות האלה. עומד, זקור, בולט. כוס, זה כוס. גם פות אם זו שיחה שלא גולשת לסקס מיידי. פושפוש זה ילדותי בקטע מפגר. אני אוהב המתייחסים לפות בלשון נקבה, בדרך כלל אלה נשים שמודעות לזה. שדיים. יס פליז.. לא ציצי, לא דדיים, לא עטינים.. חזה, זה בא ביחד עם המילה מפואר. כמו שהמילה מחשוף, תגיע עם המילה נדיב. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 2 באוג׳ 2025
טוסיק (אפשר גם תחת אבל פחות)
פות ציצי זין בהחפצה או השפלה או בכללי שיח וולגרי מעדיפה חור על כוס אני שונאת את המילה "כוס" ציצי נשאר ציצי תחת זין - עומד, פועם או קשה מזקדר נשמע רע שדיים וכל השאר לא מתחבר לי לשיח מיני |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Solar Dragon • 2 באוג׳ 2025
אחת הסיבות מדוע אני כותב באנגלית בבלוג. ))
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
גריי גרין • 4 באוג׳ 2025
דעתי היא שאפשר לכתוב בדסמ מחרמן עם כל מילה, כולל ובמיוחד אלו שעושות קצת איכס בפה.
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 4 באוג׳ 2025
► Grey / Green כתב/ה: דעתי היא שאפשר לכתוב בדסמ מחרמן עם כל מילה, כולל ובמיוחד אלו שעושות קצת איכס בפה.
כולל זכרותי הפועמת? |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 באוג׳ 2025
בעבר היה לי ממש קשה להשתמש במילה "כוס"
זה תמיד הביך אותי היום אני כבר הרבה יותר חופשיה בכתיבה שלי (בדיבור זה כבר משהו אחר) |
|
|