|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
נריאוס • 4 באוג׳ 2025
► Master Bruce כתב/ה: אתה אומר על שולטים חסרי נסיון שזה דגל אדום, אבל כתוב לך בפרופיל "חדש בעולם הזה"
זה... קצת אירוני. יש אנשים עם מעט נסיון אבל המון לב וכבוד ואכפתיות יש אנשים עם המון נסיון אבל הם גושי חרא מהלכים וכמובן שיש גם להיפך יש הכל מהכל. מציע לך פחות לחשוב איך להוריד אחרים ולהגיד שהם לא באמת שולטים, ויותר לחשוב מי ומה עושים לך אישית טוב. נראה שממש פגעתי בך איפשהו אז חיפשת בכוח על מה לכתוב. לא כתבתי על עצמי שאני שולט ולא התכוונתי להוריד אנשים אחרים. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Re: איך ניתן לזהות שולט חסר ניסיון?
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
נריאוס • 4 באוג׳ 2025
► סנטוריון כתב/ה: מפנה אותך לאמירה שמיוחסת למרגרט ת'אצ'ר: "אם את צריכה לומר שאת ליידי, סימן שאת לא."
נראה שענית יפה והתייחסת מראש לכל "השולטים" שהשאלה הזאת מפריעה להם. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
TradeMark(שולט) • 4 באוג׳ 2025
איך מזהים? לפי תאריך יצור.
תופסים ת'שולט ב 2 ידיים, מרימים 'תו למעלה ומביטים בתחתית של הצנצנת. יהיה רשום שם תאריך יצור, תאריך תפוגה ומידע על אלרגניים. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
teacher(שולט) • 4 באוג׳ 2025
► TradeMark כתב/ה: איך מזהים? לפי תאריך יצור.
תופסים ת'שולט ב 2 ידיים, מרימים 'תו למעלה ומביטים בתחתית של הצנצנת. יהיה רשום שם תאריך יצור, תאריך תפוגה ומידע על אלרגניים. מזהה אצווה, זה שם המשחק. נ.ב. כל שולט מנוסה התחיל פעם כמתחיל |
|
|
| barnacle(שולט) |
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
barnacle(שולט) • 5 באוג׳ 2025
כמו שאמרו לפניי, יש בעיה בהנחות של השאלה שלך. כי מי שפוגעים באחרים הם לאו דווקא חסרי-הנסיון. לא כל מי שמציג את עצמו כשולט/ת במשך שנים רבות מגיע עם מושג אמיתי איך לשלוט בעצמו או באחרים.
וכשאנחנו מדברים על פגיעה, זה בכלל נהיה מורכב. כי יש תכונות שיאפיינו מישהו שעלול לפגוע באחרים (מנו לא מעט מהן קודם בדיון). המיקוד של השאלה שלך בחוסר-נסיון הוא בעיה. כי הבעיה היא לא בחוסר-הנסיון לכשעצמו, אלא באי-ההבנה איפה חוסר-הנסיון עלול להיות מסוכן. בשאלה אם מבינים מה וכמה צריך ללמוד, ועד כמה אנשים שונים אחד מהשני. הרי יש כאן מטא-ידע שאנשים שלא התנסו בבדס"מ אבל עשו דברים אחרים בחיים שלהם יכולים להביא איתם ובזכותו להיות שולטי בדס"מ מעולים למרות שרק לפני שניה הם קבעו בהגדרות הפרופיל שלהם שהתפקיד שלהם הוא שולט/ת. וכולנו יודעים שיש בקהילה הזו אנשים שמתעסקים בבדס"מ הרבה מאוד שנים ולא רכשו את המטא-ידע הזה (וכבר לא ירכשו אותו), ולכן כל הנסיון שלהם לא הופך אותם לפחות מסוכנים. להיפך. לגופה של השאלה שלך - לדעתי, הדרך האפקטיבית לזהות אדם מנוסה באיזשהוא תחום היא לדבר איתו. בעידן הנוכחי של הAI והחומרים הדיגיטליים הנגישים לcopy & paste כל אחד ואחת יכולים ליצור פרופיל שייראה מאוד מרשים והודעה ראשונה מאוד משכנעת. בשיח אינטראקטיבי מתמשך שאתה מוביל יהיה קשה לזייף את זה לאורך זמן (בינתיים. יש מצב שהAI ישנו גם את זה). לטעמי, הדרך הכי אפקטיבית לזהות עד כמה בן/בת השיח שלך הם אדם עם/בלי נסיון הוא לנסות לדבר איתם דווקא על התחומים בהם הם עצמם אומרים שאין להם הרבה נסיון או בהם הם חושבים שהם צריכים ללמוד יותר. אפקט דאנינג־קרוגר עובד. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 5 באוג׳ 2025
► יולי Yuli כתב/ה: אני לא חושבת שחוסר נסיון הוא הדבר שצריך להיזהר ממנו.
מה שעשוי להיות מסוכן בשולטים בכלל לא קשור לניסיון אלא לנכונות שלהם להיות בני אדם ולא לפגוע באנשים אחרים. גם עם אפס נסיון אפשר להבין מה זה גבולות ורצון חופשי וכל זה. אז מהבחינה הזאת, שקרים - דגל אדום מתווכח עם גבולות - דגל אדום מנסה לעבור מאפס למאה - דגל אדום משהו בו גורם לך חוסר נוחות - דגל אדום Love bombing - דגל אדום ניסיונות לפגוע בביטחון העצמי שלך - דגל אדום ניסיונות לנתח אותך, פסיכולוגיה בגרוש - דגל אדום Works for a boy or a girl כל אחד ואחד מהדברים האלו חוויתי משולטים שהיו בעצמם דגלים אדומים אז יכולה להעיד שמאוד נכון (בין השאר כי אני ליטרלי רק דומית והם בכל זאת פנו אלי לשיח, ופעם הייתי פחות מבינה) |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
Re: איך ניתן לזהות שולט חסר ניסיון?
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
itchyqouteg(שולט) • 5 באוג׳ 2025
► נריאוס כתב/ה: לפי איזה סימנים אפשר לזהות גבר שמציג את עצמו כשולט, אבל בעצם אין לו מושג איך לשלוט לא בעצמו ולא באחרים?
אני שואל את זה כי יש פה באתר הרבה גברים שכל הבלוג שלהם מלא בדגלים אדומים (לדעתי כמובן). אז מה לדעתכם הסימנים המוקדמים שאפשר לשים לב אליהם בפרופיל? בבלוגים? בגישה הכללית של ההודעה הראשונה שהם שולחים? מרגיש לי שבאתר "מחלקים" שליטה לאנשים חסרי ניסיון, בדומה לחלוקת שליטה לחיילים בצבא, שגם הם חסרי ניסיון ובסופו של דבר פוגעים באחרים. דיון פורה זה יותר נראה כאילו אתה מנסה לדלות do's and donts |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
Dark-Hunter(שולט) • 5 באוג׳ 2025
לא למד באקדמית הבדסמ בברלין
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 5 באוג׳ 2025
► נריאוס כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: אתה אומר על שולטים חסרי נסיון שזה דגל אדום, אבל כתוב לך בפרופיל "חדש בעולם הזה"
זה... קצת אירוני. יש אנשים עם מעט נסיון אבל המון לב וכבוד ואכפתיות יש אנשים עם המון נסיון אבל הם גושי חרא מהלכים וכמובן שיש גם להיפך יש הכל מהכל. מציע לך פחות לחשוב איך להוריד אחרים ולהגיד שהם לא באמת שולטים, ויותר לחשוב מי ומה עושים לך אישית טוב. נראה שממש פגעתי בך איפשהו אז חיפשת בכוח על מה לכתוב. לא כתבתי על עצמי שאני שולט ולא התכוונתי להוריד אנשים אחרים. לא כתבתי שכתבת על עצמך שאתה שולט, אז לא ברור לי למה אתה צריך לציין שלא כתבת את זה. בכלל, אין לי מושג על מה אתה מתגונן כאן. חבל. כתבת בפרופיל שלך שבאת כדי ללמוד, אז בבקשה. יש לך כאן הזדמנות לעשות בדיוק את זה. |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
5 באוג׳ 2025
mister z(שולט) • 5 באוג׳ 2025
פשוט תשאל....
מעבר לזה תסתכל על הגיל..ככל שאדם יותר צעיר סביר להניח שיש לו פחות נסיון השאלה החשובה היא למה נסיון בכלל משנה? האם אדם שהיה ב300 מערכות יחסים קצרות יהיה יותר מתאים לך ? פשוט תחפשו אדם טוב (גילוי נאות הכותב ללא ניסיון) |
|
|