אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בדיקת גבולות

white dark knight
לפני 5 חודשים • 20 באוג׳ 2025
white dark knight • 20 באוג׳ 2025
אני באופן אישי חושב שתמיד עדיף להימנע מלהגיע לקצה ככל שיש הגדרה ברורה לגבול והיא מתוקשרת ומדוייקת מראש.
לסמוך על השולט לזהות את הרגע הנכון זה בעיניי מאוד בעייתי ומשול לאמון עיוור.
אני לא חושב שלסמוך בעיניים עצומות זה מצב רצוי בסשן ושאמון הדדי מבטא גם את היכולת של השולט לתת אמון בנשלטת לעצור בזמן ולא להיכנס להצפה והתנתקות לא מתוכננים.

ספייס הוא איזור רגיש בסשן וזה באמת דיון נפרד כי כשהוא מוזמן מראש וברור איך מגיעים אליו זה לא בהכרח משקף חציית גבול.
mainx זוג​(שולט)
mainx זוג​(שולט) • 20 באוג׳ 2025
white dark knight כתב/ה:
אני באופן אישי חושב שתמיד עדיף להימנע מלהגיע לקצה ככל שיש הגדרה ברורה לגבול והיא מתוקשרת ומדוייקת מראש.
לסמוך על השולט לזהות את הרגע הנכון זה בעיניי מאוד בעייתי ומשול לאמון עיוור.
אני לא חושב שלסמוך בעיניים עצומות זה מצב רצוי בסשן ושאמון הדדי מבטא גם את היכולת של השולט לתת אמון בנשלטת לעצור בזמן ולא להיכנס להצפה.

אבל עובדתית זה מה שקורה בפועל. זה לא אמון או חוסר אמון בנשלט. וכן יש יחסי שליטה שמאפשרים אמון בעינים עצומות וכתוצאה גם מאפשרים לנשלטת לשחרר ולצלול חופשי לספייס שלה כי היא יודעת שהשולט שומר עליה.
זה בהחלט מצב נדיר אבל קיים- מי ניסיון האישי של הזוג שלנו.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}

Re: בדיקת גבולות

white dark knight כתב/ה:
שאלה לחוכמה הנשית..

האם באופן מודע ומכוון הבאתן את עצמכן בסשן אל גבול ההכלה במטרה לעצור בדיוק בזמן ולבחון את היכולת של השולט להגיב לכן ולעצור מיד? האם זה תורם לבניית אמון ובטחון ביכולת לתקשר במהלך סשן?

לא
לא
לא
פשוט לא.
זה מבחן כל כך מסוכן ומטופש בעיניי
(דגש - הכוונה שלי כאן אך ורק למצב שבו עושים את זה במכוון בשביל לבחון האם השולט.ת ידעו לעצור בזמן)