|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
כמהת-יער • 14 בספט׳ 2025
"דאדי בעל כורחו" נשמע לי כמו הביטוי הכי שגוי שאפשר להשתמש בו, בערך. אולי חוץ מאשר- נאנס להיות אבוש.
להיות "דאדי/מאמי" כפרקטיקה בדס"מית לא נשמע לי כמו משהו שאפשר להכריח יותר מאשר להפוך מישהו לשולט/נשלט. כמובן שאם היא מחזיקה אקדח ומכוונת אותו אליך ומצווה עליך להיות אבא טוב, אולי אפשר להכריח. אולי הוא לא עושה לעצמו כביסה אף פעם אז את מוכרחה להיות "מאמי" ולעשות אחריו? לא נראה לי סביר. זה נשמע לי כמו מישהו שכועס שלא כיבדו גבולות שהוא לא הציב. התחלתם מערכת יחסים עם דינמיקה מסויימת, ופתאום אתה מגלה שאתה עושה בה תפקיד שלא מתאים לך? איך זה קרה? באמת אני שואלת, איך מישהו פתאום מגלה שהוא עושה משהו שהוא לא רוצה לעשות? למה הוא לא אומר שהוא לא רוצה? למה הוא ממשיך במערכת יחסים שהדינמיקה בה לא מתאימה לו? בקיצור, מה מכריח אותך להישאר במקום שבו לא טוב לך? איך בדיוק "כופים" עליך להיות בתפקיד מטפל ודואג? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
white dark knight • 14 בספט׳ 2025
כשהאדם שאיתך חווה מערכת יחסים מורכב שכוללת הבטים טראומטיים כמו אביוז או נטישה
זה הופך בילדות למודחק ובבגרות הצרכים הרגשיים האלו יוצאים באופן עקיף ומהתת מודע. להבין שיש משמעויות רגשיות לא מתוקשרות כתוצאה ממנגנוני הגנה שמדחיקים ולא מאפשרים תקשורת זה מאתגר מאוד מאוד את בן הזוג.. דאדי מוכחש… יש דבר כזה! |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
תקשורת פתוחה זה הישג נשגב שמאוד קשה לפתח במערכת יחסים.
לרובנו יש מסכות ומעט חוסן להסירן.. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
האמנם
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
הוא(שולט) • 14 בספט׳ 2025
white dark knight כתב/ה: תקשורת פתוחה זה הישג נשגב שמאוד קשה לפתח במערכת יחסים.
לרובנו יש מסכות ומעט חוסן להסירן.. יש לך את רובינו במספרים? נשמע קצת כמו צרת רבים. אמירה עצובה. בלי להתנשא צריך בנק זמן לגדל עמוד שידרה . ללמוד לאהוב את עצמנו יותר ולהפסיק לותר על עצמינו |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
כמהת-יער • 14 בספט׳ 2025
white dark knight כתב/ה: כשהאדם שאיתך חווה מערכת יחסים מורכב שכוללת הבטים טראומטיים כמו אביוז או נטישה
זה הופך בילדות למודחק ובבגרות הצרכים הרגשיים האלו יוצאים באופן עקיף ומהתת מודע. להבין שיש משמעויות רגשיות לא מתוקשרות כתוצאה ממנגנוני הגנה שמדחיקים ולא מאפשרים תקשורת זה מאתגר מאוד מאוד את בן הזוג.. דאדי מוכחש… יש דבר כזה! אותו דאדי לא חייב להישאר במערכת יחסים ולעשות דברים שהוא לא רוצה/לא יכול לעשות. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Master Bruce{©} • 14 בספט׳ 2025
white dark knight כתב/ה: תקשורת פתוחה זה הישג נשגב שמאוד קשה לפתח במערכת יחסים.
לרובנו יש מסכות ומעט חוסן להסירן.. זה אולי המשפט העצוב ביותר ששמעתי מזה זמן רב |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 בספט׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: white dark knight כתב/ה: תקשורת פתוחה זה הישג נשגב שמאוד קשה לפתח במערכת יחסים.
לרובנו יש מסכות ומעט חוסן להסירן.. זה אולי המשפט העצוב ביותר ששמעתי מזה זמן רב אני חושבת שמערכת יחסים לא יכולה להצליח בלי תקשורת פתוחה מבחינתי זאת דרישת בסיס (גם מעצמי וגם מהפרטנר) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Blonde • 14 בספט׳ 2025
בעצם כל מערכת יחסים המבוססת על שליטה כלשהי צריכה תקשורת פתוחה, ולעשות הנחה שזה שנכנסים למערכת יחסים של דאדיז או מומיז על כורחם זה קצת לא במקום, זה נשמע שזה יותר לכיוון של נשים וניליות שמחפשות שיממנו אותן ויעשו מה שהן רוצות והן בעצם רעילות בבסיס שלהן.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
מערכת יחסים עם תקשורת פתוחה זה אתגר גדול!
אין לי סטטיסטיקות.. אבל לכולנו יש מנגנוני הדחקה וגם כשרוצים לתקשר הקושי מובנה בחוויה הנפשית האינדיבידואלית. בעיני אדם שיודע להגדיר את צרכיו הרגשיים לבן זוגו באופן מדוייק וגלוי הוא אדם חזק נפשית וברור שזה מתכון ליחסים בריאים וטובים. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 בספט׳ 2025
white dark knight כתב/ה: מערכת יחסים עם תקשורת פתוחה זה אתגר גדול!
אין לי סטטיסטיקות.. אבל לכולנו יש מנגנוני הדחקה וגם כשרוצים לתקשר הקושי מובנה בחוויה הנפשית האינדיבידואלית. בעיני אדם שיודע להגדיר את צרכיו הרגשיים לבן זוגו באופן מדוייק וגלוי הוא אדם חזק נפשית וברור שזה מתכון ליחסים בריאים וטובים. כאמור, אצלי זאת דרישת בסיס ברור שיש טעויות ויש פעמים שפחות מצליחים אבל עדיין אחרי ה"כישלון" יושבים ומדברים בעיניי, אי אפשר לנהל מערכת יחסים (לא משנה איזו, גם חברית) תקינה בלי זה |
|
|