בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בעד ונגד פירסינג בפיטמה

Master Bruce​{©}
לפני 3 חודשים • 19 באוק׳ 2025
Master Bruce​{©} • 19 באוק׳ 2025
השאלה האמיתית היחידה החשובה, לדעתי, היא "מה פירסינג שכזה אומר לך?".
red spider lily​(שולטת)
לפני 3 חודשים • 19 באוק׳ 2025
red spider lily​(שולטת) • 19 באוק׳ 2025
בשביל להתחיל אפילו לדבר על הנושא חשוב להבין שנושא הפירסינג בארץ פרוץ ממש- משמע המון פירסרים לא באמת יודעים איך לעשות חור במקום כזה עדין, או להסביר איך לטפל.
יש תכשיט ספציפי, חוקים ספציפיים, זווית ספציפית.... בקיצור לא כל פירסר יודע מה הוא עושה בגלל שאין חוק או סטנדרט מוסדר לזה בארץ, ואני אישית מכירה המון חוויות מאוד רעות והחלמות מזעזעות ואפילו מקרים של דחייה.
חשוב לזכור שכל פירסינג משנה לנו את הגוף מעט, כמו מיני הליך כירורגי ולכן בחירת פירסר נכון שיודע מה הוא עושה וטיפול נכון בעגיל הם חובה!
כמו כן, אין בעיה ממשית בעגיל בפטמה. הוא עגיל שנחשב בטוח שכשנעשה נכון ומטופל כמו שצריך הוא יכול להיות מהמם וסקסי.
אני רוצה לציין שתקופת ההחלמה היא ארוכה, זה יכאב, וחזיות זה קשה קצת, כמו כן אצלי אישית זה מאוד הגביר רגישות באזור.
יש המון מיתוסים סביב עגיל בפטמה אבל אם תתייעצי עם הפירסר שלך מבעוד מועד הוא יענה על כל השאלות שלך, וגם אני פה בשביל כל שאלה שאולי יש לך וגם אם תרצי המלצות לסטודיואים טובים מוזמנת ליצור קשר!
mister z​(שולט)
לפני 3 חודשים • 20 באוק׳ 2025
mister z​(שולט) • 20 באוק׳ 2025
יש לי שאלה המעניינת אותי כבר הרבה זמן ואולי פה ידעו לענות
אפשר להניק עם פירסינג?
לגבי השאלה שנשאלה הייתי גם שוקל מה הנוהל בבידוקים ביטחוניים וכמה בא לך להסביר למאבטח כל פעם למה החזה מצפצף
סנג'נה​(נשלטת)​{דמיאן }
לפני 3 חודשים • 21 באוק׳ 2025

טוב לדעת

מלישס כתב/ה:
יש לי פירסינג בשני הפטמות כבר מעל עשור.
זה מהמם.
מה שכן, פירסינג בפטמה יש לו החלמה ארוכה עד חצי שנה אז שווה לקחת את זה בחשבון.

זה בהחלט מידע חשוב
red spider lily​(שולטת)
לפני 3 חודשים • 22 באוק׳ 2025
red spider lily​(שולטת) • 22 באוק׳ 2025
mister z כתב/ה:
יש לי שאלה המעניינת אותי כבר הרבה זמן ואולי פה ידעו לענות
אפשר להניק עם פירסינג?
לגבי השאלה שנשאלה הייתי גם שוקל מה הנוהל בבידוקים ביטחוניים וכמה בא לך להסביר למאבטח כל פעם למה החזה מצפצף

קודם כל מומלץ להסיר פירסינג בפטמה לפני הנקה, כי הסוגרים קטנים ובקלות יכולים ליפול ולחנוק את התינוק, מעבר לזה הרבה פעמים אנשים מחליפים את עגיל הטיטניום בעגיל מאלי אקספרס או מעוד מקום ועכשיו יש להם עגיל שעשוי ממתכת לא ידועה ואין לאף אחד מושג אם זה יגיב לחלב או לרוק ואיך (כמו למשל כסף 925 שמגיב לנוזלי גוף ממש ממש רע)
דבר שני לגבי טיסות טיטניום לא מגיב לדברים האלו, יכול להיות שמתכות אליאקספרס כן יגיבו אבל אני עברתי אישית בידוק עם עגילים שלאו דווקא עשויים מטיטניום בשדה תעופה.
נחדר ומושפל​(נשלט)
לפני 3 חודשים • 23 באוק׳ 2025
נחדר ומושפל​(נשלט) • 23 באוק׳ 2025
כאחד שיש לו אוהב אותו אז כך :
לעשות במקום נקי זה תמיד חשוב
מקום אם המלצות ,
אני קיבלתי המלצה על מקום , לא כאב בכלל !
כבר אחרי חודשיים החלפתי לעגיל שאני רציתי מהעגיל הרפואי, בעיניי זה סקסי ממש ולשחק איתו זו חוויה כמעט אורגזמטיבית !!!
אני תמיד אהיה בעד ! לכי על זה .
בהצלחה