|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
בלוסום(לא בעסק){ע} • 4 בנוב׳ 2025
פעם היו לי לצורך פינה שקטה ואנונימית לפרוק את הלב. כיום זה כבר לא רלוונטי.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 4 בנוב׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? במקרה הזה גם וגם |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 4 בנוב׳ 2025
בבלוג שלי, היתה בהתחלה תקופה שחשבתי לפצל בן Bondman ל smellycat.
הסיבה שלא עשית את זה היתה בעיקר עצלנות. זה פשוט נראה לי מאוד מורכב וגוזל אנרגיה לתחזק 2 משתמשים. אני מכיר היום כמה מפוצלים ( לפעמים אני מזהה לבד ולפעמים הם מגלים לי בסוד ) וכמה שפיצלו בעבר מאותה סיבה ואני חושב שאין בזה כל פסול. אז דע שניק כפול לא בהכרח נעשה למטרות שליליות. כמובן שיש כאלה שמכפילים מסיבות אחרות וזה לא תקין, אבל כנראה זה בלתי נמנע בעולם הוירטואלי ושווה להיות זהיר תמיד. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
► bondman כתב/ה: בבלוג שלי היתה בהתחלה תקופה שחשבתי לפצל בן Bondman ל smellycat.
הסיבה שלא עשית את זה היתה בעיקר עצלנות. זה פשוט נראה לי מאוד מורכב וגוזל אנרגיה. אני מכיר היום כמה מפוצלים ( לפעמים אני מזהה לבד ולפעמים הם מגלים לי בסוד ) וכמה שפיצלו בעבר מאותה סיבה ואני חושב שאין בזה כל פסול. אז דע שניק כפול לא בהכרח נעשה למטרות שליליות. כמובן שיש כאלה שמכפילים מסיבות אחרות וזה לא תקין, אבל כנראה זה בלתי נמנע בעולם הוירטואלי ושווה להיות זהיר תמיד. שמע יכול להיות שזה רק אני שלא מבין תקטע ואני לוקח אמינות ויושרה באופן קיצוני, וזה מרגיש לי לא מעשה ישר, גם אם זה לא למטרות זדוניות, אלא אם כן אתה עם פיצול אישיות או מטרידן אני מתקשה להצדיק את זה, למרות שכמה הסברים פה היו הגיוניים... |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
ve-ra • 4 בנוב׳ 2025
פנים רבות לפיצול אשיות
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? במקרה הזה גם וגם אז למה שאנשים יענו? בגג תהיה לך פה מסיבת עליהום שישתתפו בה כל מי שלא מבין לא מרגיש צורך (אבל כן מרגיש עילאי ומתנשא). |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בנוב׳ 2025
► ve-ra כתב/ה: פנים רבות לפיצול אשיות אין באמת שום קשר לפיצול או ריבוי אישיות |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
לפעמים הבלוג חשוף בצורה כזו שאי אפשר לכתוב הכל באופן חופשי.
כי אנשים יפגעו, או לא ירצו שיקשרו אליהם (גם אם זה נכתב בלי סימן מזהה, מי שמכיר את האדם במציאות יעשה את הקישור מהר מאוד) אז או שנמנעים מלכתוב בכלל (לי למשל יש המון דברים שאני לא כותבת עליהם בגלל זה) או שפותחים פרופיל נוסף ומנסים לשמר שם את האנונימיות. וגם כל הסיבות האחרות שכתבו פה. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? במקרה הזה גם וגם אז למה שאנשים יענו? בגג תהיה לך פה מסיבת עליהום שישתתפו בה כל מי שלא מבין לא מרגיש צורך (אבל כן מרגיש עילאי ומתנשא). אפשר לחשוב שמשהו לא טוב ועדיין לא להבין למה עושים אותו, אם זה עילאי ומתנשא let it be. אני לא בתחרות פופולריות שאלתי שאלה בשביל לנסות להבין משהו. |
|
|