|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 20 בנוב׳ 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: אם פתחתם או אפשרתם, למה שמישהו מבני הזוג ירגיש צורך לדחוף את האף שלו לתוך קשר מקביל שהוא לא חלק ממנו? איך זה בדיוק משתלב עם כל הקונספט של לתת לבן/ת הזוג לעשות, להרגיש ולחוות אחרת עם פרטנר/ית אחרת. אל תפתחו מלכתחילה. בעקרון אין לי בעיה לפתוח, אני לא חושב שאני קנאי, (עוד טעון בירור), מה שכן מפחיד אותי זה שהיא לא תתאפק ותחלוק איתי. תבקש תמיכה והקשבה לגבי בעיות בקשר המקביל. לזה כבר לא תהיה לי סבלנות. זה לא משהו שאמור להוות בעיה, ברוני. קובעים מסגרת של כללים: ''אתה אל תתחקר אותי עם מי הייתי ומה עשיתי, ואת, אל תאכלי לי ת'ראש בכל פעם שאתם רבים'' (זה בהומור...כן? 🙂) יש לנו זוג חברים כזה. הוא לא רוצה בכלל לשמוע/לדעת על הקשרים שלה ומה קורה בהם והיא מצידה ''מתה'' לשמוע גם מה קורה אצלו וגם לשתף אותו בכל פיפס שקורה אצלה. הם החליטו שהם לא מערבבים שמחה בששון וכל אחד מהם מתנהל בקשר המקביל לטוב ולרע בנפרד. זה לא אומר שהם לא מספרים ומעדכנים מדי פעם, אבל הם לא מעמיסים את הקשרים המקבילים שלהם אחד על השניה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
ve-ra • 20 בנוב׳ 2025
כללים טובים להתנהלות רובוטית. בחיים עצמם הדברים הרבה יותר נזילים. מי שאינו שם לא יבין זאת
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
► ve-ra כתב/ה: כללים טובים להתנהלות רובוטית. בחיים עצמם הדברים הרבה יותר נזילים. מי שאינו שם לא יבין זאת כללים הם לא התנהגות רובוטית. הם מייצרים מסגרת שבתוכה את יכולה להתנהל כאוות נפשך ולא מונעים ממך. בדיוק כמו שאת פועלת כעת במסגרת חוקי וכללי הכלוב. זה לא אומר שאת רובוטית, נכון? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
הלן הדוב • 20 בנוב׳ 2025
► ve-ra כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: מאפשרת: נותנת לו דקה של שקט
פתוחה: נותנת לו דקה של שקט שהוא מיד יצטער עליה הייתה לי הרגשה שתבקרי 😂 חלילה. הכל בחיוך ביקור = visit , לא ביקורת. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
ve-ra • 20 בנוב׳ 2025
סתומה
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
ve-ra • 20 בנוב׳ 2025
► זוג פלוס כתב/ה: יש לנו זוג חברים כזה. כתבת- מפי החברים. ולכן ציינתי שמי שלא שם כנראה לא יבין זו מערכת סופר מורכבת ורכה ולחשוב שחוקים בסלע יתמודדו עם התנודות הבלתי נגמרות שהמערכת מביאה, זה חוסר נסיון |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
ve-ra • 20 בנוב׳ 2025
ממילא העובדה שיחסים זוגיים הופכים להיות משהו שנתון לטרנד, חזק ככל שיהיה, מוזר בעיני.
מערכת יחסים היא עניין כל כך מורכב ועדין והסחף הזה לצרף אליה גורמים חיצוניים רק בגלל שזה הטרנד, אדיוטי בעיני לכל הפחות. זה לא דבר שצריך לפנות אליו כמוצא כלשהו, וודאי שלא בכזו קלות דעת. מצד שני, יש זוגות שעושים ילדים כפתרון בעיות אז עוד זין למשוואה זה כבר לא מאוד מופרך. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
► ve-ra כתב/ה: ממילא העובדה שיחסים זוגיים הופכים להיות משהו שנתון לטרנד, חזק ככל שיהיה, מוזר בעיני.
מערכת יחסים היא עניין כל כך מורכב ועדין והסחף הזה לצרף אליה גורמים חיצוניים רק בגלל שזה הטרנד, אדיוטי בעיני לכל הפחות. זה לא דבר שצריך לפנות אליו כמוצא כלשהו, וודאי שלא בכזו קלות דעת. מצד שני, יש זוגות שעושים ילדים כפתרון בעיות אז עוד זין למשוואה זה כבר לא מאוד מופרך. ממממ... שנים תהיתי, עכשיו אני יודעת למה אני לא מונוגמית. 😂 אז אני בניגוד אלייך, לא חושבת שצריך להתנהל במערכות יחסים וזוגיות בהרגשה שהולכים על ביצים עם איזושהי רגישות מוגזמת כי הכל ''מורכב ועדין''. אני בוודאי לא פוסלת מונוגמיה באותה מידת נחרצות שאת פוסלת א-מונוגמיה (זה לפחות הוייב שאני מזהה בתגובות). אין פה טוב ורע או נכון יותר ופחות. כל אחד יבחר מה עובד נכון ומיטיב עימו. פתיחת זוגיות היא לא איזשהו פתרון קסם לבעיות במערכת יחסים ובזוגיות...עם זה אני מסכימה איתך לגמרי. אבל... גם לאחוז ולהשאר בכח בתוך מערכת יחסים בשם איזושהי ''קדושת זוגיות'' זה לא פתרון. אם הייתי צריכה להצביע על ''טרנד'' כלשהו, זה על העובדה שיותר ויותר אנשים מתייחסים בשוויון נפש למערכות יחסים וזוגיות ולא טורחים להשקיע בהן, מונוגמיות או לא. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
ve-ra • 20 בנוב׳ 2025
להשקיע בהן זה לא לצרף זין וכוס למשוואה.
את טועה לגבי היחס האישי שלי לעניין, אבל זה לא הנושא א- מונוגמיה אינה מרפאה בעיות בזוגיות. היא רק מרפדת אותן ומאפשרת להן לגדול עד שהן מתפוצצות ביתר שאת. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
לפני 3 חודשים •
20 בנוב׳ 2025
► ve-ra כתב/ה: להשקיע בהן זה לא לצרף זין וכוס למשוואה.
את טועה לגבי היחס האישי שלי לעניין, אבל זה לא הנושא א- מונוגמיה אינה מרפאה בעיות בזוגיות. היא רק מרפדת אותן ומאפשרת להן לגדול עד שהן מתפוצצות ביתר שאת. עם זה אני בטח מסכימה, כבר אמרתי. בכל מערכת יחסים צריך להשקיע . גם במערכות יחסים א-מונוגמיות. בהחלט. |
|
|