|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 5 בדצמ׳ 2025
גברים שמזיינים בלב קר ישברו אותך.
וגם: אף אחד לא באמת יכול לשבור אותך מלבדך. וסקס לא יכול להיות טוב, אם לא רואים אותך בו. אבל אל תהיי אנוכית בסקס! את שווה. מאוד מאוד. אל תעשני. פיכס. לא תצליחי לצאת מזה שנים. אל תשתי את fuck me up של גיגי, it will fuck you up. הוא לא שווה אותך אם הוא רק רוצה לשנות אותך. את נורא סקסית, זה יכול להיות שימושי. אל תשתמשי בזה. אל תקשיבי לאמא שלך, היא לא מצליחה לראות נכון מעבר למסך ההשלכות. מערכת יחסים חייבת להיות דו כיוונית. אחרת, היא לא עובדת. את שווה! |
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
הברק שבעינייך • 5 בדצמ׳ 2025
שעדיף לאונן מאשר להיות בזוגיות מחורבנת.
אם היא לא אוהבת ורוצה שתרד לה אל תתעקש... כנראה שהיא מודעת לחוסר ההגיינה שלה ואתה לא זה שיתקן את העולם... ואסור לחפש זוגיות לפני שמתמודדים עם הקשר המורכב של ההורים! אחרת נמצא את עצמנו בלופ שכבר הרגשנו וראינו... מי שלא אוהב את עצמו לא יכול לאהוב אחרים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
ג'ין גריי-סאמרס(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2025
חוסר הגיינה????
אתה מתכוון לחוסר בטחון. וגברים שחושבים ומתבטאים כמוך הם הסיבה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 5 בדצמ׳ 2025
1. את תהיי בסדר ואת תהיי אהובה מוקפת בחברים.ות ששווים.ות את הזמן שלך
2. תקראי על בדס"מ הרבה לפני שאת עושה בדס"מ 3. כנות זה מצרך כל כך יקר 4. גם אם את לא אוהבת את עצמך את עדיין מסוגלת לאהוב את.נשים אחרים.ות בצורה כל כך עמוקה ויפה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי דצמ' 05, 2025 9:52 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 5 בדצמ׳ 2025
ג'ין גריי-סאמרס כתב/ה: חוסר הגיינה????
אתה מתכוון לחוסר בטחון. וגברים שחושבים ומתבטאים כמוך הם הסיבה. או שזה לא קשור לחוסר הגיינה או לחוסר ביטחון ויש פשוט נשים (היוש) שלא נהנות מזה וזה גם לגיטימי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
Agate • 5 בדצמ׳ 2025
להתחיל מוקדם ולהשקיע באופן עקבי, בלי לעצור, לא להיבהל מתנודות. אפילו אם זה מעט כסף בהתחלה, הזמן מנצח את הגודל.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 5 בדצמ׳ 2025
Agate כתב/ה: להתחיל מוקדם ולהשקיע באופן עקבי, בלי לעצור, לא להיבהל מתנודות. אפילו אם זה מעט כסף בהתחלה, הזמן מנצח את הגודל.
להשקיע במניות של חברת המשקאות Monster. אין ספק שאם הייתי יודע את זה בגיל 18 זה היה נחמד מאד. |
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
ג'ין גריי-סאמרס(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2025
הו חלומותיי על מסע בזמן...
|
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
Leaker(נשלט) • 5 בדצמ׳ 2025
שלא מעט נשים מוצאות אותי מושך
|
|
|
|
|
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
5 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 5 בדצמ׳ 2025
להשתמש במיניות שלי יקדם אותי בחיים
אני כוסית בלונדינית עם עיניים כחולות וזה מה שמזיז את העולם וירח מלא זה דבר חשוב ושקיעה ועננים וזריחה ומדבר ורוחות ושלג ושמש |
|
|