אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כסעמק אני נשלט

Beautiful toy​(נשלט)
לפני חודש • 6 בדצמ׳ 2025
Beautiful toy​(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2025
shirazbar כתב/ה:
למה סעמק? להיות נשלט זה מהמם בעיניי
כיף לגלות עוד צדדים רכים ומרגשים, זה פותח עולם חדש של אפשרויות לחקור וללמוד על עצמך.

אני אוהב ומקבל את כול הצדדים שבי הכוונה במה שרשמתי סעמק … בגלל שדווקא כי אני כזה אני לא רואה דרך שהסביבה ביום יום תקבל אותי ככה , וזה מה שמבאס אותי כול כך , לגבי מישהי בשביל זה אני כאן … ומאמין שאמצא בקרוב את המישהי הנכונה , ואני יהפוך אותה לשולטת הכי מאושרת שיש , ואני אתמסר אליה ,ויראה לה את הצדדים הכי רכים שיש בי . ויהיה לנו הכי מדהים בעולם .
אבל סתם פשוט רציתי לשתף מהחוויה האישית שלי ואיך אני מרגיש ביום יום עם זה … לא כול האנשים בעולם הם אנשים כמו כאן בכלוב , שאין להם בעיה עם זה שאני נשלט ועדין , או אפילו עם הייתי הולך על 4 עם רצועה . בחוץ אנשים שופטים ממש .
Bluecollar​(שולטת)
לפני חודש • 7 בדצמ׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2025
Beautiful toy כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
למה סעמק? להיות נשלט זה מהמם בעיניי
כיף לגלות עוד צדדים רכים ומרגשים, זה פותח עולם חדש של אפשרויות לחקור וללמוד על עצמך.

אני אוהב ומקבל את כול הצדדים שבי הכוונה במה שרשמתי סעמק … בגלל שדווקא כי אני כזה אני לא רואה דרך שהסביבה ביום יום תקבל אותי ככה , וזה מה שמבאס אותי כול כך , לגבי מישהי בשביל זה אני כאן … ומאמין שאמצא בקרוב את המישהי הנכונה , ואני יהפוך אותה לשולטת הכי מאושרת שיש , ואני אתמסר אליה ,ויראה לה את הצדדים הכי רכים שיש בי . ויהיה לנו הכי מדהים בעולם .
אבל סתם פשוט רציתי לשתף מהחוויה האישית שלי ואיך אני מרגיש ביום יום עם זה … לא כול האנשים בעולם הם אנשים כמו כאן בכלוב , שאין להם בעיה עם זה שאני נשלט ועדין , או אפילו עם הייתי הולך על 4 עם רצועה . בחוץ אנשים שופטים ממש .

אני מסכימה אתך יש המון גבריות רעילה גם מצד נשים וגם מצד גברים. אי אפשר להתכחש לזה והיום יש המון לעג או דחיה מצד נשים והחברה לגברים שהם טיפה פחות בוסים קשוחים מובילים. יחד עם זאת להיות נשלט לא אומר לא להיות הגבר שאתה עם העוצמות שיש לגבר להציע. זה לא אומר להיות "סמרטוט" או חלש. נשלטים הם דווקא אנשים חזקים מאוד שמצליחים להתמודד עם להיות פגיע מול אדם אחר, להציב גבולות, לתקשר את הרצונות שלהם ויש לה עוצמה נפשית לא להשבר. ומול האדם הנכון גם להתמסר או להכנע. פגשתי נשלטים שיש להם הון חברתי במה שהחברה מציגה כחוזק ונשלטים שיודעים להגיד מההם רוצים ולעמוד על שלהם ולהיות מנהיגים, פשוט יש להם צורך נוסף שמתבטא בבדסמ.
היום גבר בחברה מקדמים בברכה גברים רגישים שיודעים לדבר ולתקשר רגשות שגם הם מסוגלים לשאת את המרחב הרגשי.
אבל באמת חשוב שמבפנים תהיה שלם עם עצמך כי אחרת זה לא יעבוד.
פישוטו
לפני חודש • 7 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 7 בדצמ׳ 2025
אתה מתאר פה תהליך שהמון המון נשלטים חווים.
במיוחד אלה שגילו את זה בגיל צעיר כמונו.

זו מעיין "תסמונת המתחזה" - התחושה הזו שאתה משקר לסביבה שלך.
בעיקר לנשים שאתה מתחיל איתן.
במעיין מחשבה שאומרת - היא חושבת שאני גבר אבל אני בכלל נשלט.

הצדדים האלה מנוגדים אצלך במוח כרגע.
אתה מרגיש שגבר ונשלט לא יכולים להתקיים ביחד.

זה לא ממש נכון.

הדבר הראשון שהייתי חושב עליו במקומך.
היא כמה מההתנהלות שלי מייצגת מה אני רוצה לעשות? וכמה ממנה תלויה במה שהסביבה מצפה?

המון מהמחסומים שלנו בדרך אל האושר באים מהסביבה.
אותה הכי קל להחליף אגב, ובגילך אתה תגלה שהסביבה משתנה כל הזמן בין אם רצית או לא.

תנסה לפגוש אנשים חדשים, שיותר מתאימים לסגנון החיים שאתה מאחל לעצמך.
גם אם הם לא "בנות" וסתם חברים חדשים.

תחקור ותלמד את הבדסמ שלך - תנסה להבין מה מדליק אותך, ולא רק בצורה פיזית.
איזה יחס היית רוצה לקבל ולמה.

כשתהיה שלם עם הצורך שלך ותבין אותו יותר טוב - אתה תראה שיהיה לך הרבה יותר קל להשלים בין הגבר לנשלט שקיים בך.

אתה תוכל להביא את שני הצדדים האלה למיצוי ולעבוד ביחד.
לנצל את הרכות הזאת גם ביום יום ולא להחזיק את כל הלחץ הזה בבטן כל הזמן.
ובשלב מתקדם יותר, אתה תגלה שגם הגבר הדומיננטי שאתה חשוב מאוד. גם, ובעיקר, מול השולטת/בת זוג שאני מאחל לך למצוא.