אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

"חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.

ve-ra
לפני חודש • 15 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 15 בדצמ׳ 2025
מצד שני כשהוא אומר 'חור' אולי הוא בכלל מתכוון לזה שהיא חור בראש.
זה לא יהיה מופרך במקרים רבים
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
כשיש לי חיבור עמוק וחזק עם שולט אז אני דווקא אוהבת מאוד להרגיש שאני חור
ואני גם אוהבת שהוא קורא לי כך (אם הוא בוחר בכך כמובן)
זה לא אומר שאני רק חור וזה גם לא אומר שאני תמיד חור
זה פשוט אומר שבאותו הרגע האינטימי ביננו, בין אם זה בהתכתבות ובין אם זה במפגש, אני ממלאת את הצורך של להיות חור עבורו
וזה גם הצורך שלי למלא צורך כזה שלו
יש נשלטות שיסלדו מהמילה "זונה" ולא יהיו מוכנות שיקראו להן כך (לגיטימי לחלוטין!) למשל
למילים יש הרבה משמעות אבל הן גם מקבלות נפח של משמעות נוספת שאנחנו מכניסים.ות לתוכן
עבורי, באותו הרגע, להיות חור זה פשוט למלא צורך מסויים של השולט שלי וזאת המהות שלי באותו הרגע
כפי שאני לא תמיד זונה, אני גם לא תמיד חור

תוספת אחרי עריכה:
ואגב, לי דווקא המילה "כלבה" היא המילה שקשה לי ומול הרבה שולטים יצא לי לבקש שלא יקראו לי כך
משום שאני לא רואה בעצמי כלבה או מישהי שיכולה להיות כלבה (לא קשור דווקא להספקט המשפיל)
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 15 בדצמ׳ 2025
אנשים שאומרים לאנשים אחרים באיזה מילים אסור או מותר להם להשתמש.
פחחחחחחח ג'יזס
טקלידה
טקלידה • 15 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה:
פחחחחחחח ג'יזס

בול.
שימו בגבולות בפרופיל שלכם מה שבא לכם, אם אתענין אבוא לבדוק.
אל תכפו עלי סטנדרטים לסקסיות עד שלא קבענו סשן
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2025
אני נהנית להסביר למי שאני שולטת בו שהוא רק ז או חור לשימושי. בדיוק כמו כל השפלה אחרת כשבסיומה אני מראה לו כמה שאני מעריכה את הבחירה שלו להיות עבורי.
Arsene
Arsene • 15 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה:
פחחחחחחח ג'יזס

יש קטע כזה באינטרנט, אתה כותב "אני לא אוהב רחת לוקום" ואז אנשים מגיבים לך "אז אתה חושב שצריך לרצוח את כל האנשים שאוהבים רחת לוקום, הא? לזיין אותם בתחת ואז לזרוק אותם למחנות השמדה?!"

לא. זה לא מה שאמרתי. לא אמרתי לך מה מותר או אסור לך - אמרתי שזה דבר שאני לא מתחבר אליו ושאלתי מה דעתך. זהו. בוא נעשה הבנת הנקרא בסיסית ונגיב למה שנאמר.
פישוטו
פישוטו • 15 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה:
teacher כתב/ה:
פחחחחחחח ג'יזס

יש קטע כזה באינטרנט, אתה כותב "אני לא אוהב רחת לוקום" ואז אנשים מגיבים לך "אז אתה חושב שצריך לרצוח את כל האנשים שאוהבים רחת לוקום, הא? לזיין אותם בתחת ואז לזרוק אותם למחנות השמדה?!"

לא. זה לא מה שאמרתי. לא אמרתי לך מה מותר או אסור לך - אמרתי שזה דבר שאני לא מתחבר אליו ושאלתי מה דעתך. זהו. בוא נעשה הבנת הנקרא בסיסית ונגיב למה שנאמר.

כן.... רק שזה לא מה שאמרת.
אם אשאיל ממך את האנלוגיה - אתה לא רק טענת שאתה לא אוהב רחת לקום באופן אינדיבידואלי.
אתה הוספת שכל מי שאוהב רחת לקום חי בשקר.

משמע, כל השיפוטיות התחילה והגיעה ממך, פותח הדיון.
לא שאלת למה אנשים כן מתחברים לפרקיטה או לדעתם, פשוט פסלת אותה.
(ואז ציינת באיזה מושגים ראוי להשתמש על מנת לא ליצור די הומניזציה - כי זונה ורכוש זה שיא הזכויות האדם)

ואתה עוד טוען שמשתקים את הדיון התמים שלך.
די עם הצביעות הזאת.
בחרת גם לענות רק להודעה המתריסה שקיבלת בחזרה, ולא לאנשים שאשכרה ענו לדיון שאתה מנסה לצייר שכיוונת אליו.
טקלידה
טקלידה • 15 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה:
teacher כתב/ה:
פחחחחחחח ג'יזס

נופ. זה לא מה שאמרת. בואו נעשה הבנת הנכתב.
צטטת בלוג וקראת לו מכוער. טענת שהדברים שהיא מרגישה הם שקריים.
הפוסט שלה קיבל 40 לייקים. לפחות את זה נתת לה

Re: "חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.

teacher​(שולט)חשבון מאומת • 15 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה:
בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.

"זונה שלי"? כן.
"רכושי"? כן.
"כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן.

אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל.

ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא.

והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות.

זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם?

תחשוב מה הטקסט שלך עושה לאנשים שזה לפעמים גם מאמץ נפשי עבורם, מול חברה שלא מקבלת את זה,
שמתייגת את זה כסטיה, כאבנורמליות, כמשהו שבמקרה הרע יכול להצחיק ובמקרה הרע יותר, להפחיד.
אנשים שעושים מסע עם העצמי שלהם כדי לקבל את עצמם ו"חור" זו תחנה בדרך שלהם.
שקר? חלל ריק? זה מכוער בעיניך? זה הזוי בעיני.

איפה אתה חושב שאתה נמצא? תסתכל סביב.
יכול להיות שאתה לא מבין את הקתרזיס של צמצום עצמך לנקודה על השטיח בשביל מישהו אחר.
אולי אתה לא יודע מה טיב מערכת היחסים בין שני אנשים שאוהבים ולאחד מהם קוראים "חור".
אתה הרי לא מתאר לעצמך שהכינוי הזה שווה משהו כשהוא בא מאדם שלא מכירים, נכון?
אתה יכול להעריך כמה אהבה וקרבה צריך כדי שהדבר הזה יתרחש?
תמיד מדהים אותי מחדש העניין הזה עם הריחוק מקינקים של אחרים. אף פעם לא לגמרי הבנתי את המנגנון הזה.

זונה כן, חור לא, כלבה כן.
לא.
זו בדיוק הפואנטה של הקשר.
ve-ra
ve-ra • 15 בדצמ׳ 2025
אתה לא חייב להסכים לכל נושא שמישהו מעלה בפורום. אפשר לענות עניינית. אפשר לא לענות בכלל. בשביל מה ההשתלחות הזו כל פעם שמישהו כותב משהו שפחות מקובל? איזה צורך זה משרת? יש כאן הררי נושאים מטופשים, ילדותיים, חסרי תוחלת שלא זוכים לכזו השתלחות. פה נטענה טענה, אפשר להסכים אפשר לא להסכים, בשביל מה להפוך את זה להתנצחות? לא מתאים לך, דפדף הלאה