|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 בדצמ׳ 2025
בתור דינוזאור.
הכלוב עובר גלגולים כל כמה שנים. כל פעם הכותבים הדומיננטיים שבו משתנים. כמו שהחברה בישראל משתנה. אנחנו בהחלט בעידן מורכב. בגלל שאני סתגלתן לי לא משעמם בכלוב. ודי כייף לי כאן. מוצא את החיובי. אבל הרבה דברים שהזכירו חברים לפני גורמים לאנשים לא לכתוב בפורום וזה חבל. נ.ב. הבלוג שלי כיום הוא בלוג של בעיקר תמונות ושם לא משעמם רגע. כולם מוזמנים. 😜 |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: משום שאנשים חושבים שאנחנו צריכים לייצר להם תוכן איכותי ויושבים בצד והופכים למבקרי תרבות
אני חושבת שרוב המתלוננים (למשל אני) הם גם יצרני תוכן. (למשל אני!) |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 19 בדצמ׳ 2025
מוסיפה על קודמיי:
אין התחדשות והתקדמות. בעוד שבפטלייף אפשר להחשף לשיחות עומק על פרקטיקות ולדילמות, לצעצועים וכלי משחית שמשמח להכיר ולקינקים שונים, הבדסמ הישראלי מתחפר באותן שוחות כבר עשורים. כמה כבר אפשר לחדש בטווח הכה רחב שבין ספנקינג - קשירות - רימינג? |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: מוסיפה על קודמיי:
אין התחדשות והתקדמות. בעוד שבפטלייף אפשר להחשף לשיחות עומק על פרקטיקות ודילמות, לצעצועים וכלי משחית שמשמח להכיר ולקינקים שונים, הבדסמ הישראלי מתחפר באותן שוחות כבר עשורים. כמה כבר אפשר לחדש בטווח הכה רחב שבין ספנקינג - קשירות - רימינג? מה למשל? Do tell! מה מתחדש? |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: משום שאנשים חושבים שאנחנו צריכים לייצר להם תוכן איכותי ויושבים בצד והופכים למבקרי תרבות
אני חושבת שרוב המתלוננים (למשל אני) הם גם יצרני תוכן. (למשל אני!) עדיין. כפי שזה לא אתר הכרויות זה לא אתר שתפקיד האנשים בו זה לייצר לאחרים תוכן איכותי ומחרמן |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: פרלין כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: משום שאנשים חושבים שאנחנו צריכים לייצר להם תוכן איכותי ויושבים בצד והופכים למבקרי תרבות
אני חושבת שרוב המתלוננים (למשל אני) הם גם יצרני תוכן. (למשל אני!) עדיין. כפי שזה לא אתר הכרויות זה לא אתר שתפקיד האנשים בו זה לייצר לאחרים תוכן איכותי ומחרמן זה לא עניין של תפקיד, אני לא חושבת שזה שיח מקדם… זה עניין של ליצור מקום שהוא יותר מפתה, מרגש, מעניין. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פישוטו כתב/ה: א. שמאלנים
ב. כי הפסקתי לקבל בתחת ולכתוב על זה. ג. תכננתי תגובה מפורטת וכחש חסכה לי הפסקת לקבל או שהפסקת לכתוב? |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: פרלין כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: משום שאנשים חושבים שאנחנו צריכים לייצר להם תוכן איכותי ויושבים בצד והופכים למבקרי תרבות
אני חושבת שרוב המתלוננים (למשל אני) הם גם יצרני תוכן. (למשל אני!) עדיין. כפי שזה לא אתר הכרויות זה לא אתר שתפקיד האנשים בו זה לייצר לאחרים תוכן איכותי ומחרמן זה לא עניין של תפקיד, אני לא חושבת שזה שיח מקדם… זה עניין של ליצור מקום שהוא יותר מפתה, מרגש, מעניין. אנשים מגיעים לאתר דבר ראשון כדי לעשות טוב לעצמם ולחיות את חייהם, לא ליצור מגזין בדסמ. אין פה איזה מודרטורים שאחרים על ייצור תוכן או דיונים ולהחיות את אתר. יש פה אנשים איזה שיח מקדם אמור להיות כאן? אנשים צריכים להנזף על זה שהם כותבים גרוע? זה לא קבוצת פייסבוק או טלגרם שבה יש מנהלים ומודרטורים שתפקידם ליצור דיונים ולנהל אותם (שלפי מה שהבנתי קיים בפטלייף) |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
אני קצת לא מבינה את השרשור הזה.
למה הוא טוב - ובמה הוא שונה מהותית מכל אלו של "למה אין פו שולטות נורמליות" (הטעות במקור כמובן 😉🤭). פרלין אני מתה עליך ואת מהממת. וברור שמותר לך לקטר כמה שאת רוצה ובאיזה פורום שבא לך - אבל מה קורה פה? שרשור נפתח עם הכרזה חד משמעית שמשעמם פה (מי אמר? על סמך מה? על סמך מי?) וכולם כמעט קופצים על העגלה כמה הכלוב לא... לא טוב? משעמם? אפשר לייצר תוכן, אפשר לעורר עניין, לצור תחרויות, טרנדים (לחפש סשנים, לכתוב דברים זדוניים) עדיין לא טוב? יש פייסבוק, טיקטוק, אינסטוש, חיים בחוץ. יש מאנץ' טיול בראשון הקרוב. אז אני אשמח להסבר מה קרה פה עכשיו. אני לא כל כך מצליחה להבין 🤷🏻♀️ מאחת שממש אוהבת להיות פה. ברמת התמכרות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: פישוטו כתב/ה: א. שמאלנים
ב. כי הפסקתי לקבל בתחת ולכתוב על זה. ג. תכננתי תגובה מפורטת וכחש חסכה לי הפסקת לקבל או שהפסקת לכתוב? בעיקר לקבל, אבל פעם הייתי מתעד יותר חוויות בדסמיות. עכשיו רק פעם ב... כותב על סשן. בעיקר פנטזיות, הגיגים, שטויות, ותהיות על הכלוב |
|
|