ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לנשים - זוגיות FLR / CUCKOLD

סווריןן
לפני שבועיים • 4 בינו׳ 2026
סווריןן • 4 בינו׳ 2026
קיבלת תשובות טובות בעיני. אוסיף משהו נוסף שעולה לפעמים בדיונים מסוג זה, וקשור אולי למיניות של גברים מול כזו של נשים (כן, אני יודע, הכללה מהותנית וכו...). הייכרויות ואפליקציות של גייז מספקות אשנב למיניות גברית בלתי מתנצלת ובלתי מכובסת: א' מחפש לעשות ב' עם ג' שצריך להראות ד'. התיאור יהיה מכני ומחפיץ. במקביל, האינטראקציה עצמה תרגיש סבבה. מיניות נשית (מכליל), אינה (כנראה) כזו (שוב, כהכללה). אם היא אמורה לשכב ולהתענג עם 'בול', הנשים שהכרתי יתקשו לחשוב עליו רק באופן הזה. הן תחפשנה משהו נוסף בזיקה אליו כדי שהן תמשכנה מספיק כדי לשכב איתו. יהיה הקשר כלשהו. היא כנראה 'לא תהנה מכל העולמות' באופן שאתה מדמיין, כי היא לא מתחמת סקס באופן בו אתה מתחם אותו. לו היית גיי, זה היה עובד אחרת לגמרי, ובאמת תואם את השאלה-משאלה שלך. אני מנחש שהתגובות שקיבלת היו מעט ארסיות מתוך משהו מעין זה.

העצה הקונסטרוקטיבית היא לחפש מאהבת בדסמית פוליאמורית. כאן אתה כן יכול לשלב את הפנטזיות באופן שלא יתסרטו אותה, ואולי יתאימו לה. אבל כאן אני לא בטוח שאתה עצמך תצליח לתחם את הדברים. היא לא סתם תשכב עם מישהו אחר ותלעג לך, אלא תרגיש כלפיו דברים, ותרצה להעביר איתו זמן משותף, ולא באופן שתמיד ידליק אותך. אישה כזו מסוגלת דווקא להעדיף את הסקס איתך על פני הסקס איתו, ולאהוב אותו למרות זאת ובאופן אחר. זו לא בדיוק הפנטזיה הקקולדית הרגילה. היא גם לאו דווקא תהנה מהרעיון שאתה נדלק, לכאורה, מה'בוגדנות' שלה לכאורה - הרי היא רוצה לאהוב יותר מגבר אחד, לאו דווקא להשפיל מישהו דרך מתירנות מינית. היא לאו דווקא שוכבת יותר, אלא אוהבת יותר, ואם תהפוך אותה למתעללת דרך הסקס שהיא חווה אם מישהו אחר, היא אולי תרגיש שאתה לא מזהה את מה ומי שהיא. עם זאת, כאן יש פוטנציאל לסינרגיה בין מה שאתה והיא תרצו.
CuckYoung
CuckYoung • 4 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה:
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?
אם פנית לנשים שלא בקטע - הגיוני שזה לא ימשוך אותן, הן גם לא צריכות לספק סיבה.
כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה.

יש מי שכן בקטע.
וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר.

אולי לא ניסחתי את זה כמו שצריך... כמובן שאני מסכים עם כל מה שאמרת,
אבל אני התכוונתי לזה בצורה קצת שונה.
התכוונתי לזה יותר בצורה של מישהי שמגדירה את עצמה "נשלטת" לא יכולה ליהנות מזוגיות עם קאק ובעצם לחפש "בול" בתור שולט?
הרי בסוף זה עוד קינק מתוך רבים שיכול להשתלב הוא לאו דווקא צריך להגדיר את הכל מראש לא?

מעניין אותי איך אתה רואה מערכת יחסים כזאת קורת? אתה נטו צופה מהצד? כי גם במערכת יחסים של קוקהולד מתרחשת שליטה, כלומר האישה היא דומיננטית שוכבת עם גברים אחרים שולטת עלייך תוך כדי בסקס איתם באקט, אז איך זה עובד עם נשלטת? או שאתה אומר שאתה מוכן להתפשר על הפנטזיה, פשוט העיקר לצפות?
לא עדיף לחפש בחורה שולטת שהיא פשוט אמונוגמית?

האמת שאני רואה מערכת יחסים כזאת כמשהו הרבה יותר רחב, אני חושב שגם אדם דומיננטי בזוגיות יכול לאהוב או להתחבר לקינק הזה של גם לצפות בבת זוג שלו עם מישהו אחר וגם כמובן אדם שהוא פחות דומיננטי ויותר עונה לטייפ קאסט שמחפש "שולטת", בכלל אני חושב שכל אדם יקח בסוף את מה שמתאים לו ויבנה לו את הקשר שלו בצורה הטובה ביותר עבורו ועבור הבת זוג שלו בהתאם למה שהם אוהבים ומתחברים.
וזה גם לא נועד כדי לחפש משהו ספציפי -- זה עניין אותי ברמת המאקרו איך מסתכלים על הנושא הזה ואיך הוא נתפס בעיניכן.
CuckYoung
CuckYoung • 4 בינו׳ 2026
סווריןן כתב/ה:
קיבלת תשובות טובות בעיני. אוסיף משהו נוסף שעולה לפעמים בדיונים מסוג זה, וקשור אולי למיניות של גברים מול כזו של נשים (כן, אני יודע, הכללה מהותנית וכו...). הייכרויות ואפליקציות של גייז מספקות אשנב למיניות גברית בלתי מתנצלת ובלתי מכובסת: א' מחפש לעשות ב' עם ג' שצריך להראות ד'. התיאור יהיה מכני ומחפיץ. במקביל, האינטראקציה עצמה תרגיש סבבה. מיניות נשית (מכליל), אינה (כנראה) כזו (שוב, כהכללה). אם היא אמורה לשכב ולהתענג עם 'בול', הנשים שהכרתי יתקשו לחשוב עליו רק באופן הזה. הן תחפשנה משהו נוסף בזיקה אליו כדי שהן תמשכנה מספיק כדי לשכב איתו. יהיה הקשר כלשהו. היא כנראה 'לא תהנה מכל העולמות' באופן שאתה מדמיין, כי היא לא מתחמת סקס באופן בו אתה מתחם אותו. לו היית גיי, זה היה עובד אחרת לגמרי, ובאמת תואם את השאלה-משאלה שלך. אני מנחש שהתגובות שקיבלת היו מעט ארסיות מתוך משהו מעין זה.

העצה הקונסטרוקטיבית היא לחפש מאהבת בדסמית פוליאמורית. כאן אתה כן יכול לשלב את הפנטזיות באופן שלא יתסרטו אותה, ואולי יתאימו לה. אבל כאן אני לא בטוח שאתה עצמך תצליח לתחם את הדברים. היא לא סתם תשכב עם מישהו אחר ותלעג לך, אלא תרגיש כלפיו דברים, ותרצה להעביר איתו זמן משותף, ולא באופן שתמיד ידליק אותך. אישה כזו מסוגלת דווקא להעדיף את הסקס איתך על פני הסקס איתו, ולאהוב אותו למרות זאת ובאופן אחר. זו לא בדיוק הפנטזיה הקקולדית הרגילה. היא גם לאו דווקא תהנה מהרעיון שאתה נדלק, לכאורה, מה'בוגדנות' שלה לכאורה - הרי היא רוצה לאהוב יותר מגבר אחד, לאו דווקא להשפיל מישהו דרך מתירנות מינית. היא לאו דווקא שוכבת יותר, אלא אוהבת יותר, ואם תהפוך אותה למתעללת דרך הסקס שהיא חווה אם מישהו אחר, היא אולי תרגיש שאתה לא מזהה את מה ומי שהיא. עם זאת, כאן יש פוטנציאל לסינרגיה בין מה שאתה והיא תרצו.

העצות אכן ארסיות והתשובות מעולות, ואני מסכים איתך לחלוטין עם הדרך המכאנית שהולכת אצל גברים בקטע הזה...
ואני הייתי במערכת יחסים כזאת וכמובן שיש משהו בה ממה שאת אומרת, שמחפשים להיקשר יותר מאשר סתם סקס אבל שוב זה בדיוק מה שהופך את זה מתואר של קינק מסוים למשהו שבסוף צריך להתאים לכל אדם או זוג בצורה אחרת... זה לא בהכרת מעיד על כל הקשר או מגדיר את כל התחומים רק בגלל הקינק הזה והתחושה היא שכך מתייחסים לזה.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 4 בינו׳ 2026
אני לא ראיתי פה תגובות ארסיות, אלא ענייניות ולגופו של עניין והפרטים שהועלו ע"י הפותח עצמו.
אבל אולי הסטנדרט שלי לארס והטרלות או פגיעה ישירה כנגד אדם ספצפי בפורום - שונה מהסטנדרט שלכם.
Indigo​(מתחלפת)​{oron}חשבון מאומת
Indigo​(מתחלפת)​{oron}חשבון מאומת
Indigo​(מתחלפת)​{oron}חשבון מאומת • 4 בינו׳ 2026
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?
אם פנית לנשים שלא בקטע - הגיוני שזה לא ימשוך אותן, הן גם לא צריכות לספק סיבה.
כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה.

יש מי שכן בקטע.
וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר.

אולי לא ניסחתי את זה כמו שצריך... כמובן שאני מסכים עם כל מה שאמרת,
אבל אני התכוונתי לזה בצורה קצת שונה.
התכוונתי לזה יותר בצורה של מישהי שמגדירה את עצמה "נשלטת" לא יכולה ליהנות מזוגיות עם קאק ובעצם לחפש "בול" בתור שולט?
הרי בסוף זה עוד קינק מתוך רבים שיכול להשתלב הוא לאו דווקא צריך להגדיר את הכל מראש לא?

קיימים ויש שנהנים מזה ממש. ואני אישית מכירה דינמיקות כאלה. אבל אם אתה מחפש ולא מוצא כנראה אתה במקום הלא נכון...
תומר ההוא​(שולט)​{כלבונת סקר}
אני מבין שתגובות רבות כאן היו מאוד ישירות/חדות ואולי אפילו ביקורטיות על דרך החשיבה של פותח השרשור (ואולי זה מקור השימוש במושג "ארסיות", ולא במובן של פוגעניות).

ההנאה שלי כסטאג לא מגיעה ממקום של השפלה או נשלטות אישית, אלא דווקא ממקום של שליטה מודעת ובטוחה. עבורי, השליטה היא הכלי שמאפשר לעודד את הנשלטת לבטא את ה"זונה הפנימית" שלה, דרך החפצה מוסכמת ומכוונת. לראות את עצמה כאובייקט של תשוקה ושימוש עבור גברים, מתוך בחירה, חיבור ועוצמה. זו דינמיקה שבה השליטה משרתת את השחרור, ולא מבטלת אותו.
לכל אחד יש את הדינמיקה שלו, ואין כאן "דרך נכונה" אחת, רק הבנה של מה באמת מדליק ומספק כל אדם באופן אישי.
שנאוצר​(נשלט)חשבון מאומת
שנאוצר​(נשלט)חשבון מאומת
שנאוצר​(נשלט)חשבון מאומת • 4 בינו׳ 2026
היי חבר רק אציין שיש נשים בעולם שכן יהנו ממערכת יחסים כזו והשרשור הזה כמובן לא מייצג את כל נשות העולם
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 4 בינו׳ 2026
אם הייתי רוצה לגדל מישהו הייתי עושה ילדים
cuckold אוהב שלך​(נשלט)
לפני שבועיים • 5 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך​(נשלט) • 5 בינו׳ 2026
מוכרח לציין שישנן לא מעט נשים(גם כאן באתר) שממש מחפשות קשר וזוגיות שכזו,זוגיות בה הן מרגישות בטוחות ונאהבות ע"י בן הזוג שלהן הסוגד והמאוהב ועם זאת הן אינן כבולות לצרכים המיניים שלהן..כנראה שעדיין לא פגשת את האחת הזו עבורך אך אם אתה אכן נמשך לכך אל תוותר..זה עוד יגיע ידידי..
ואני מדבר מניסיון ארוך כאחד שהיה בזוגיות ארוכה כקאקולד עם אישה שבמהותה היא נשלטת ומתמסרת מאוד כשהיא עם גברים אחרים,
אך חיה ואהבה אותי בדרכה כמלכה שלי ששולטת משתמשת ומשפילה אותי כרצונה וזוהי דרכה להראות ולהפגין כלפיי אהבה ותשוקה..
המון בהצלחה
אנה לי
לפני שבועיים • 5 בינו׳ 2026
אנה לי • 5 בינו׳ 2026
ענו לך נורא יפה..

אני אגיב בפשטות :

כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם icon_smile.gif