|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 בפבר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: אני ממש בספק אם הכוונה שלו היתה לערב מישהו בעובדה שהוא נעול. להערכתי זו היתה טעות מצערת (אולי אפילו יותר מבחינתו) שנבעה מחוסר ידיעה שיש שיקוף גופני.
משהו שגם הוא וגם השולט שלו לא ידעו עליו מראש...? לא יודעת, לא נשמע לי כזה הגיוני דווקא אני גם מרגישה כאן (ואולי אני סתם שופטת לחומרה) כמו שכבר כתבו מעלי, שהיה כאן סוג של אתגר או אפילו חלק מקינק של השפלה פומבית הבעיה היא שזה נעשה בלי הסכמה של שאר הא.נשים בסביבה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
פישוטו • 1 בפבר׳ 2026
מדובר על חשיפה מול אנשים שהעבודה שלהם היא להפשיט בני אדם שנראים להם חשודים.
אם הם ראו אותך ערום עם כלובון זה אותו דבר כמו לראות בלי כלובון או עם פירסינג מוזר או עם קעקוע על התחת שרשום עליו "שייך לאורלי המלכה!!!!". העבודה שלהם היא לקבוע אם אדם הוא מסוכן או פושע. לא לצחקק בעיתונות על בחירות של אנשים שהם עלולים להחשף אליהן. זו הייתה בחירה (או טעות) של הבחור הנעול לחשוף את עצמו בפניהם. זה לא לכפות עליהם להשתתף בשום סשן. הוא לא ירד על הברכיים וקרא להם דאדי. קרה מקרה מביך בבידוק מבין אלפים שכאלה. זה לא כזה בזיון ל"שמו הטוב של הבדסמ" |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: אני ממש בספק אם הכוונה שלו היתה לערב מישהו בעובדה שהוא נעול. להערכתי זו היתה טעות מצערת (אולי אפילו יותר מבחינתו) שנבעה מחוסר ידיעה שיש שיקוף גופני.
נו באמת...בשדה תעופה? צריכה להיות אחריות ושימת לב. מזכיר לי את הבדואי שנסע לשדה התעופה עם הגופה של אמא שלו בתא המטען בול אותו דבר אם לא חושבים על זה. כלובון הוא לא גופה ולא מטען נפץ. בדיוק כמו שלמדו את הבודקים לזהות אביזרי מין ולא לפדח נוסעים שנושאים אותם בתיק, אפשר היה לחסוך את ההו-הא הזה ובטח את האספקט התקשורתי הצהוב שלו. צריכה להיות אחריות ושימת לב, כפי שלא היה מתפשט ליד כל אחד. לנכון, זה לא גופה. אבל זה בעייתי. וכשאדם מצפצף במגנומטר חייבים לעצור ולבדוק אותו. ככה זה בישראל בעצם גם בארהב |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
ve-ra • 1 בפבר׳ 2026
כמה חושך
שמישהו ידליק כבר את האור |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
► ve-ra כתב/ה: אני מכירה הרבה יותר אנשים ששטריימל וכאפיה הורסים להם ת׳בריאות ברמה הרבה יותר שיטתית ומטרידה סורי, אני לא בטוחה שהבנתי למה את התכוונת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: מדובר על חשיפה מול אנשים שהעבודה שלהם היא להפשיט בני אדם שנראים להם חשודים.
אם הם ראו אותך ערום עם כלובון זה אותו דבר כמו לראות בלי כלובון או עם פירסינג מוזר או עם קעקוע על התחת שרשום עליו "שייך לאורלי המלכה!!!!". העבודה שלהם היא לקבוע אם אדם הוא מסוכן או פושע. לא לצחקק בעיתונות על בחירות של אנשים שהם עלולים להחשף אליהן. זו הייתה בחירה (או טעות) של הבחור הנעול לחשוף את עצמו בפניהם. זה לא לכפות עליהם להשתתף בשום סשן. הוא לא ירד על הברכיים וקרא להם דאדי. קרה מקרה מביך בבידוק מבין אלפים שכאלה. זה לא כזה בזיון ל"שמו הטוב של הבדסמ" אף אחד לא מבזה את הבדסמ הוא פשוט חושף אותם לבדסמ ולמיניות שלו שלא בהסכמה הבעיה היא לא העירום אלא "ההסכמה". |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: מדובר על חשיפה מול אנשים שהעבודה שלהם היא להפשיט בני אדם שנראים להם חשודים.
אם הם ראו אותך ערום עם כלובון זה אותו דבר כמו לראות בלי כלובון או עם פירסינג מוזר או עם קעקוע על התחת שרשום עליו "שייך לאורלי המלכה!!!!". העבודה שלהם היא לקבוע אם אדם הוא מסוכן או פושע. לא לצחקק בעיתונות על בחירות של אנשים שהם עלולים להחשף אליהן. זו הייתה בחירה (או טעות) של הבחור הנעול לחשוף את עצמו בפניהם. זה לא לכפות עליהם להשתתף בשום סשן. הוא לא ירד על הברכיים וקרא להם דאדי. קרה מקרה מביך בבידוק מבין אלפים שכאלה. זה לא כזה בזיון ל"שמו הטוב של הבדסמ" ברור שזה לא ביזיון או כל דבר גדול ואיום ונורא שכזה, זה פשוט מקרה שיכל להימנע אם זו הייתה בחירה מודעת מצידו מתוך רצון שיראו, ואם זה אכן המקרה אז זה לא כל כך בסדר מצידו שהוא בחר לעשות את זה. אם זו הייתה טעות, אז באסה לכל המעורבים פשוט. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Re: Please keep chaste responsibly
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 1 בפבר׳ 2026
► A Ravenclaw כתב/ה: https://www.mako.co.il/travel-israel/Article-aaab39210c00c91026.htm
" כמו בסרטים: הפתעה מתחת למכנסיים הבידוק הביטחוני בנתב"ג יכול להיות הליך מורט עצבים, אך לפעמים הוא מספק רגעים שגם אנשי הביטחון המנוסים ביותר לא מצליחים לצפות. במקרה אחד, שהפך לשיחת היום במסדרונות השדה, עבר נוסע בדיקה במכונת השיקוף הגופנית, שם זיהו המפעילים ממצא חריג ומחשיד באזור החלציים. "מבחינתנו דבר כזה הוא כמו מטען", מספר איש ביטחון שנכח במקום. אלא שכאשר הועבר הנוסע לחדר צדדי והתבקש להסיר את מכנסיו התחלף המתח בתדהמה מוחלטת: "הוא מוריד את המכנסיים – ורואים לו כלוב על איבר המין, ממש כמו בסרטים", הוא משחזר. הממצא המשונה, שתואר כ"סורגים כאלה", הותיר את הבודקים מבולבלים. "זה כנראה אומר שהוא העבד של מישהו או משהו כזה, אני לא מבין בדברים האלה", הוסיף איש הביטחון בניסיון להסביר את הסיטואציה הקינקית. " זהו? נגמר במאקו על מה לכתוב חדשות? אין אלף ואחד דברים יותר מעניינים וחשובים? זה נשמע כמו מקרה קלאסי של "מכל הדברים שלא קרו זה הכי לא קרה". לא כי אני לא חושב שקרה שמישהו הגיע עם כלובון שכזה לשדה תעופה, אני בטוח שכן, אלא שאני בטוח שהאנשים שעוסקים בבידוק הרבה יותר מקצועיים מאשר אחרי זה לרוץ ולדבר על שטות רכילותית ולא חשובה כל כך. בטח כשהם ביום-יום נתקלים בדברים הרבה יותר מוזרים ומעניינים שהם לא מדברים עליהם. מישהו במאקו היה משועמם ולא היה לו על מה לכתוב, אז הוא החליט לפברק סיפור. אין מה להדהד את זה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
פישוטו • 1 בפבר׳ 2026
אלך אתכן צעד קדימה.
אני לא רואה איך הסכמה קשורה לאירוע. אין פה התערטלות מכוונת בציבור עם כלובון. זה לא עניין של הסכמה כי הוא לא ביקש להתפשט, הוא קיבל הוראה מגורם בטחוני. הגורם הבטחוני מודע לכך שהעבודה שלו כוללת לראות אנשים בעירום. הוא מודע לעובדה שהוא הולך להחשף ולמגוון רחב של אנשים ולבחירות שלהם. הוא הסכים עם סיום ההכשרה ותחילת ההעסקה שלו להחשף אל ולתפעל אינספור סיטואציות מורכבות. ואפילו הסכים לחטט בחורי תחת, אבל זה כבר אוף טופיק. כל עוד האדם עם הכלובון ציית לכוחות הבטחון. לא רמז או כיוון או עשה מעשה מיני מעבר ללבישת הכלובון. אני לא רואה פה שום בעיה של הטרדה או הסכמה. ובטח לא סיבה ללעג מצד המאבטח וסיבה לכתבה. מותר לנשוא או ללבוש אביזרי מין בשדות תעופה כל עוד לא חשפת אליהם את הציבור. וזה לא משנה אם הוא הובך או התחרמן, טעה או התכוון. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
1 בפבר׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: אלך אתכן צעד קדימה.
אני לא רואה איך הסכמה קשורה לאירוע. אין פה התערטלות מכוונת בציבור עם כלובון. זה לא עניין של הסכמה כי הוא לא ביקש להתפשט, הוא קיבל הוראה מגורם בטחוני. הגורם הבטחוני מודע לכך שהעבודה שלו כוללת לראות אנשים בעירום. הוא מודע לעובדה שהוא הולך להחשף ולמגוון רחב של אנשים ולבחירות שלהם. הוא הסכים עם סיום ההכשרה ותחילת ההעסקה שלו להחשף אל ולתפעל אינספור סיטואציות מורכבות. ואפילו הסכים לחטט בחורי תחת, אבל זה כבר אוף טופיק. כל עוד האדם עם הכלובון ציית לכוחות הבטחון. לא רמז או כיוון או עשה מעשה מיני מעבר ללבישת הכלובון. אני לא רואה פה שום בעיה של הטרדה או הסכמה. ובטח לא סיבה ללעג מצד המאבטח וסיבה לכתבה. מותר לנשוא או ללבוש אביזרי מין בשדות תעופה כל עוד לא חשפת אליהם את הציבור. וזה לא משנה אם הוא הובך או התחרמן, טעה או התכוון. הבעיה היא לא העירום. זה הסכמתי לחוות בדסמ במסיבה לא אומר שהסכמתי שאנשים יחשפו אותי לבדסמ שלהם בנסיבות אחרות |
|
|