|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 5 בפבר׳ 2026
► גבעות כתב/ה: קפה של הכרות בחיפה- קפה סנטה מריה. נמצא ליד מנזר הכרמליסטים בסטלה מריס. גם הסיידר תפוחים הכי אותנטי וטעים שהזמנתי בארץ, וגם הוא צמוד לאחת התצפיות היפות על כל חיפה וצפונית לה. בימים בלי אובך אפשר לראות אפילו את החרמון.
לגמרי ממליצה גם מקום נהדר |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
חמוד וקשוב(נשלט) • 5 בפבר׳ 2026
מקום יפה לקפה בכחל עם תצפית נהדרת
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
קפה ללוש בנס ציונה
ממש נעים וכייפי |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
חמוד וקשוב(נשלט) • 5 בפבר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: קפה ללוש בנס ציונה
ממש נעים וכייפי לא ידעתי שנס ציונה עברה צפונה |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
► חמוד וקשוב כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: קפה ללוש בנס ציונה
ממש נעים וכייפי לא ידעתי שנס ציונה עברה צפונה כתוב בכותרת "ולא צפונים" בסוגריים אני פירשתי את זה כהמלצות לכל הארץ ונראה לי נחמד שדווקא יהיה שרשור כזה לכל הארץ. כן, גם בתור צפונית בעצמי. * לא כל דבר צריך לקבל ביקורת, לפעמים אפשר סתם לחייך כי מדובר בתגובה נחמדה סך הכל. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
Windel(נשלט) • 5 בפבר׳ 2026
אני חדש בחיפה כבר שלושה חודשים גר כאן באיזור מסדה אשמח להכיר אנשים וגברים פטישיסטים קינקיים ובכללי אנשים טובים וליברלים כאן באיזור
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 5 בפבר׳ 2026
א. אני מבינה שלא נסחתי טוב ושזה לא ברור מהכותרת -
האמת שהתכוונתי למקומות שווים בצפון הרחוק והזמנתי צפונים ולא צפוניים להמליץ מנסיונם. ב. (בחייאת שימו לב שהמקום שאתם ממליצים עליו עדיין קיים. הרבה קרה והשתנה מאז המלחמה וזה חלק מהסיבה שפתחתי את השרשור הזה). ג. ברור שאפשר לפתוח שרשור המלצות גם לשאר הארץ (אבל בואו - שאר הארץ לא מוצפת במקומות לדייט ראשון ובמלונות שווים? 🤔) ד. מסכימה לגבי פרישטיק. עוד אופציות? |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
► טלי35 כתב/ה: א. אני מבינה שלא נסחתי טוב ושזה לא ברור מהכותרת -
האמת שהתכוונתי למקומות שווים בצפון הרחוק והזמנתי צפונים ולא צפוניים להמליץ מנסיונם. ב. (בחייאת שימו לב שהמקום שאתם ממליצים עליו עדיין קיים. הרבה קרה והשתנה מאז המלחמה וזה חלק מהסיבה שפתחתי את השרשור הזה). ג. ברור שאפשר לפתוח שרשור המלצות גם לשאר הארץ (אבל בואו - שאר הארץ לא מוצפת במקומות לדייט ראשון ובמלונות שווים? 🤔) ד. מסכימה לגבי פרישטיק. עוד אופציות? תודה על ההבהרה לי אישית זה לא היה ברור כי גם בגוף הפוסט לא נכתב על מקומות נקודתית רק בצפון ולא יודעת, בעיניי אין מספיק המלצות שווים בשאר המקומות בארץ שהם לא תל אביב (למשל - מקומות באילת? באר שבע? ראשון לציון? קריית אונו? וכן הלאה) אבל מקבלת ולא אגיב שוב בשרשור זה עם מקומות שהם לא בצפון הארץ |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 5 בפבר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: א. אני מבינה שלא נסחתי טוב ושזה לא ברור מהכותרת -
האמת שהתכוונתי למקומות שווים בצפון הרחוק והזמנתי צפונים ולא צפוניים להמליץ מנסיונם. ב. (בחייאת שימו לב שהמקום שאתם ממליצים עליו עדיין קיים. הרבה קרה והשתנה מאז המלחמה וזה חלק מהסיבה שפתחתי את השרשור הזה). ג. ברור שאפשר לפתוח שרשור המלצות גם לשאר הארץ (אבל בואו - שאר הארץ לא מוצפת במקומות לדייט ראשון ובמלונות שווים? 🤔) ד. מסכימה לגבי פרישטיק. עוד אופציות? תודה על ההבהרה לי אישית זה לא היה ברור כי גם בגוף הפוסט לא נכתב על מקומות נקודתית רק בצפון ולא יודעת, בעיניי אין מספיק המלצות שווים בשאר המקומות בארץ שהם לא תל אביב (למשל - מקומות באילת? באר שבע? ראשון לציון? קריית אונו? וכן הלאה) אבל מקבלת ולא אגיב שוב בשרשור זה עם מקומות שהם לא בצפון הארץ דווקא נשמע לאור מה שכתבת ששווה להרחיב את השרשור הזה למקומות שווים בכל הארץ אז יאללה... בוא נשמע 😉 |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
foxman084(קינקי) • 5 בפבר׳ 2026
גוליאן בדפנה
יואבה בגבעת יואב מולאן בגבעת יואב קפה מולה בתל קציר אמיצ'י כרכום ואלבי בקדרים |
|