בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גועל עצמי.

bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 22 שעות • 14 בפבר׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 14 בפבר׳ 2026
painbabe כתב/ה:
bondman כתב/ה:
זה טבעי.
כי המאזן ההורמונלי משתנה לחלוטין במוח.

זה לא נכון בכלל.
אני בטוחה שמי שסתם מפנטזת על סקס מחבק ומכיל עם נרקיסים מסביב ממש לא נגעלת מעצמה אחרי.

זה שמי שסתם מפנטזת על סקס מחבק אולי לא נגעלת מעצמה אחרי,
לא הופך את מה שכתבתי ללא נכון.
סורי.
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני 20 שעות • 14 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה​(שולטת) • 14 בפבר׳ 2026
וואו המון פעם, וגם היום קורה מידי פעם, אבל בימינו יותר אם אני למשל הייתי לא אמפטית ועשיתי טעות בסשן, או דברים אחרים, יש יותר צורך בטריגר ספציפי. לפעמים זה לא גועל אלא ממש חוויה של קושי אתי עם עצמי וביקורת עצמית.
בדיעבד אני יודעת היום שזה קצת דום דרופ ונפילה מהאנדורפינים.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת פבר' 14, 2026 5:26 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני 20 שעות • 14 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה​(שולטת) • 14 בפבר׳ 2026
painbabe כתב/ה:
bondman כתב/ה:
זה טבעי.
כי המאזן ההורמונלי משתנה לחלוטין במוח.

זה לא נכון בכלל.
אני בטוחה שמי שסתם מפנטזת על סקס מחבק ומכיל עם נרקיסים מסביב ממש לא נגעלת מעצמה אחרי.

לא מדויק אגב. יש נשים שזה כן קורה להן גם עם סקס ונילי, גם אם קיבלו חינוך מאוד מאפשר ופתוח. אין מה לעשות, מיניות היא דבר שמרגיש לפעמים קצת מוזר, ולחשוב שהרגע היה בך משהו, שנהנית מזה, להרגיש מזיעה ועייפה, והירידה מהאנדורפינים כאמור, לפעמים גורמת לרתיעה שמתוקנת ממש באופן דומה לאיך שאפטרקייר עובד עצלינו.

עם זאת, אני בטוחה שהעובדה שזו מיניות שהרבה יותר מקובלת חברתית מסייעת לא להכניס את עצמך לסרט יותר מידי.
כן אגיד שיש אנשים שיוצאים מקהילות דתיות או שמרניות יותר לחיים יותר פתוחים ומספרים שגם בבגרות הם לפעמים חווים חווית גועל עצמי גבוהה לאחר הסיום של חוויה מינית באופן שנשמע כמעט זהה לחוויה שאני חוויתי לפעמים.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 16 שעות • 14 בפבר׳ 2026
קרה לי יותר בעבר
היום זה קורה לי בעיקר כשאני תופסת את עצמי מפנטזת (לא בזמן אוננות) על דברים מאוד קיצוניים רגשית
מעבר לתחושת גועל עצמי יש תחושת "וואו, אני ממש דפוקה"
A Ciel Ouvert
לפני 14 שעות • 14 בפבר׳ 2026
A Ciel Ouvert • 14 בפבר׳ 2026
וואו. הרבה
mystic panda
לפני 14 שעות • 14 בפבר׳ 2026
mystic panda • 14 בפבר׳ 2026
זה היה קורה לי כשהייתי ממש צעירה וצפיתי בפורנו שהחשבתי בזמנו קיצוני. הסטנדרטים השתנו מאז.

יצא לי לחשוב על זה לאחרונה מהצד השני, אחרי שגבר שהייתי איתו בקשר שיתף שזה קורה לו אחרי סקס בדסמי. האמת שזה היה לי מורכב שמישהו יחווה כלפי או כלפי מה שעשינו רגש של גועל או בושה. חוויה רגשית די מטלטלת, שרגש כזה יופנה אליך אחרי אקט כל כך חשוף ולפעמים משפיל בפני עצמו.
Sirene​(נשלטת)
לפני 12 שעות • 14 בפבר׳ 2026
Sirene​(נשלטת) • 14 בפבר׳ 2026
Luna Oscura כתב/ה:
קרה לי יותר בעבר
היום זה קורה לי בעיקר כשאני תופסת את עצמי מפנטזת (לא בזמן אוננות) על דברים מאוד קיצוניים רגשית
מעבר לתחושת גועל עצמי יש תחושת "וואו, אני ממש דפוקה"

אותו הדבר בעבורי, פעם הייתי יותר נסערת מזה מאשר היום. עכשיו אני מנסה לקחת את זה יותר בהומור, אני חושבת לעצמי "וואו, אני חולה בראש" אבל באופן כמעט מתרשם.
Tutti Frutti​(שולטת)
לפני 8 שעות • 14 בפבר׳ 2026
Tutti Frutti​(שולטת) • 14 בפבר׳ 2026
האמת פעם הייתי מעיפה תטלפון אחרי שגמרתי, כאילו ממש נגעלת מהסרטון שממשיך ברקע
היום אני נכנסת לקרוא את התגובות
תומר ההוא​(שולט)​{כלבונת סקר}
לפני שעה • 15 בפבר׳ 2026
קודם כל, בעיניי תחושת גועל היא הרבה פעמים תוצר של סטנדרטים חברתיים שלפיהם חינכו אותנו לשפוט את עצמנו, ולכן אין כאן אמת אוניברסלית שמחייבת את התגובה הזו.

לסיטואציה הזו יש כמה פנים:
* יש אנשים שהגמירה שלהם כרוכה בתחושת גועל עצמי, וזה חלק אינטגרלי מהמנגנון שמייצר אצלם ריגוש גבוה. במקרים כאלה אני לא חושב שיש מה “לעבוד על זה”, כי זה עלול דווקא לפגוע בחוויה.
* אצל אחרים הגועל העצמי הוא תוצר לוואי של הריגוש, וכאן בעיניי זה המקום של השולט/ת לעזור לנשלט/ת לעבור תהליך של קבלה אמיתית של מה שמדליק אותם.

בשורה התחתונה - כל עוד אין פגיעה באף אחד, אנחנו זכאים ליהנות מכל מה שמרגש אותנו. ואם זה גם מתחבר לפרטנרים שלנו, אז הרווחנו.
זה העולם המיני שלנו והקוסמוס הפרטי שאנחנו יוצרים יחד; ואם בתוכו הכול נכון ומוסכם, אין סיבה לשפוט את עצמנו לפי סטנדרטים שמגיעים מבחוץ.