לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מלכודת ה"קינק דיספנסר" - תהייה והצעה לדיון

Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שבוע • 18 בפבר׳ 2026
הלן הדוב כתב/ה:
אני חושב שכן. פמדום התערבב עם כל עניין המסחרה וכמו שתעשיית הפורנו השפיעה על מיילדום ככה כל ה"שולטות" בתשלום משפיעות על פמדום.

מצד אחד זה לימד גברים שהם צריכים להזמין מהתפריט ולהגיד מה הם רוצים ומצד שני זה יצר סלידה אצל שולטות שחיפשו קשר דינאמי.
אני אישית לא חושב שיש בעיה בהבעת רצון.
זה חלק מתקשורת. אבל כשזה הופך להיות אני אני אני ואין שם שיח על מה מעניין את שני הצדדים? שם זה כבר קלוקל.
ואני מדבר על שני הצדדים. כי יש נשלטים שרוצים ויש שולטות שרוצות...

ArchAngel כתב/ה:
העניין הוא שהרבה נשלטים לא באמת מביעים רצונות כנים אלא יורים פקודות עטופות במילים של "כניעה" שאף הן נועדו לגרות רק אותם.
כבר מההודעות הראשונות אפשר לראות את זה: הם מדביקים לך כינוי שמתאים לפנטזיה שלהם, שלא מעניין אותם לגלות אם את חולקת אותה איתם, ומבחינתם את פשוט אמורה להיכנס לתפקיד כי כתבו לך ככה.

זה מוציא מהכלים כי הם לא באמת רוצים באמת להיות נשלטים. לא כסיסמא על שליטה מלמטה אלא כי כל מילה שכותבים זועקת שהם לא באמת רוצים להישלט. הם לא רוצים תובילי, שתכווני, ואפילו לא לטרוח לבדוק אם אתם באותו ראש.
הם מכתיבים תסריט מדויק של מה את אמורה לעשות, ללבוש ולהגיד, וזה מרגיש כאילו הם לוחצים על מתקן סבון ומצפים שיצא קינק. ומי המתקן הזה, ומה היא רוצה, לא באמת מעניין אותם.

למרות דיבורים על הערצה כאילו את מדהימה ומיוחדת ניכר שהם מחפשים אובייקט זמין, אישה כלשהי שתסכים. לא משנה מי.
הם לא באמת סקרנים להכיר אותך, להבין מי את, מה הגבולות שלך, מה מדליק אותך. מבחינתם כולנו אותו דבר במילא, אז למה זה משנה ללמוד את ההבדלים?
וגם אין צורך לשלוח אותם למלכה בתשלום, הם אלו שיציעו לך כסף אם תנסי לסרב, העיקר שתצא כבר פחית הקינק מהמכונה שאת.

התנהלות הזו של מי שמחפש מגשימת פנטזיות כרצון הלקוח, מלכה בתשלום אבל בחינם (או לכל היותר במחיר מופחת ממה שתבקש בעלת המקצוע), זה מה שכל כך מרגיז שולטות.
כמובן שגם יש כאלו שלא התבגרו והן הצד השני של מטבע הקינק דיספנסר והן מצפות לירות כמה מילים על גבר ושהוא יסגוד להן מכל הלב ובדר"כ גם הארנק.
אבל כמות בלתי מבוטלת של התלנות היא על ההתנהלות שלא רואה אותך ממטר ומרגיזה כי הם עטופים את זה כ"שירות עבורך" שאת צריכה להתמוגג ממנו, ואין סיכוי שהם מחפיצים אותך עכשיו.

וזה שונה לגמרי מדיאלוג אמיתי, מלהיכנס לראש של הפרטנרית, לגלות בה עניין, להבין איפה הצרכים שלכם מסתנכרנים ולהציע משהו שאתה יודע שיסקרן אותה לנסות גם אם זה לא קינק משותף כרגע.
זה גם שונה מלדבר בכנות ולהגיד פשוט "זה מחרמן אותי, אשמח שננסה" בשלב היכרות רלוונטי.
ככה מביעים רצון במקום לנסות לחלוב ממישהי סשן.

אין סיבה שמישהי עם רגליים על הקרקע תירתע מנשלט שמביע רצון, יוזם, ומדבר בגובה העיניים. וזו גם הדרך היחידה לבנות קשר שליטה שמחזיק מעבר לסשן בודד. בדס״מ זה צורך פוגש צורך, דיאלוג בין שני צרכים.
מי שמחפש שפחה עם שוט שתדקלם לו פנטזיה כדי שיגמור, ומי שמחפשת סמרטוט שרק יתן לה ויתנדף- שני אלו נידונים להישאר לבד, או להיכנס למערכות יחסים מנצלות, שבהן הצד השני שניסו לעשות ממנו אוביקט מחזיר להם באותו מטבע.

וזה לא מוגבל לפמדום. שם יש לי ניסיון לדבר עליו, אבל מהתבוננות מהצד המיילדום ממש לא חף מזה.
כשמישהו מהצדדים חי בסרט פורנו חד צדדי והוא מצפה שמישהו יגלם לו כבר ת'דמות שגורמת לו לגמור ולא מחפש באמת פרטנר להתעניין בו להסתנכרן איתו בצרכים.

התחושה של "בחירה מתפריט" מאד חזקה כשמדברים עם נשלטים. אני חושבת שהרבה מאד נשלטים לא יודעים איך להביע אחרת את הרצונות שלהם או אולי אפילו יותר מזה - הם מרגישים כל כך מושתקים עד שכשניתנת להם ההזדמנות להביע את עצמם הם פשוט מקיאים את זה. כך או אחרת השיח מקולקל.
תגובת הנגד שמבטלת את הלגיטימציה של נשלטים להביע רצונות ואומרת - "תחליף את הרשימה שלך בשלי" שגויה גם היא לדעתי, וכיוון שהיא לא מייצרת חלופה מיטיבה היא לא עובדת. בתקופות שחיפשתי יצא לי לדבר עם לא מעט נשלטים, כולל מהסוג שתארת וחלק מהם לא יודעים איך להתנהל אחרת.
הפתרון כפי שהצעתם שניכם טמון בתקשורת ושיח, אבל לדעתי לפני שרצים לפשרות, כדאי לתת לו צ'אנס ולראות מה יש שם בחוץ ועד כמה הוא מתאים לרצונות ולצרכים שלנו.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
Black Lotus כתב/ה:

Luna Oscura כתב/ה:
אני חושבת שכן
כי אני חושבת שקיימת איזושהי ציפייה שאסור להביע רצון או צורך
אני רואה את זה (למרות שאני לא שולטת, זה נטו על בסיס קריאה של תגובות ופוסטים) בעיקר אצל נשלטים
מצד שני, יש גם יותר סגנון כתיבה אצל הרבה נשלטים שהוא יותר מכוון קינק ולא בהכרח שליטה
זה כאילו שמשהו מתפספס בכתיבה עצמה
באשר לשולטים ונשלטות
כבר ניתקלתי בשולטים שטענו שנשלטת לא אמורה לבקש דברים או להביע צרכים שלה...

אני טוענת שלהחזיק בעמדה לפיה נשלט לא אמור לבקש דברים או להביע צרכים זה לפספס כח בשליטה. ידע הוא כח ושולטים חכמים יודעים לנצל את הפנטזיות והצרכים של מי שמולם לטובתם, כי כשאתה מכיר את הרצונות והמשאלות של הצד השני לפרטי פרטים, אתה יודע איך להשתמש בזה לתגמול, להנעה לפעולה, לצימודים, למיינדפאק ולאלף דברים נפלאים.

לכתוב על מסירת שליטה זה הרבה יותר מאתגר מאשר על קינק כי היא דורשת התבוננות של "מספר על" על הסיטואציה. מעטים האנשים שיודעים לכתוב ועוד פחות יודעים לכתוב כתיבה אירוטית טובה, ולכן לדעתי גם אם חלקם היו רוצים להביע את זה, לא בטוח שיש להם את היכולות הספרותיות. לכן נקודת המוצא שלי היא שזה שנשלט הביע רצון או תשוקה לא אוטומטית הופך אותו לקינק דיספנסר.

מסכימה איתך לחלוטין בנושא של הבעת צרכים והיתרונות שהשולט.ת מקבל.ת והיכולת להשתמש בזה למגוון דברים

אני כן חושבת, מהראייה שלי, נשלטות מצליחות יותר לכתוב על מסירת שליטה
לא בהכרח ממקום אירוטי/סיפורי אלא אפילו בתיאור של הרגשות, של חווית השליטה עצמה באופן סובייקטיבי
אני יודעת שהיו לי הרבה פוסטים שכתבתי על התמסרות (למשל) ועל המשמעות של זה עבורי

אני חושבת שבאופן כללי הבעת רצון או תשוקה לא צריכה להיות משוייכת לקינק דיספנסר
כי זה תלוי באיך, במה ובכמות הפעמים שזה עולה
ve-ra
ve-ra • 18 בפבר׳ 2026
יש בין להביע צורך בצורה מסודרת ותוך כדי שיחה, לבין להציב את הפנטזיות שלך כגבול
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 18 בפבר׳ 2026
הרבה שולטות מקיימות מערכת זוגית עם הנשלט

הרבה שולטות מעוניינות בנשלט לסשנים לצד בן הזוג

הרבה מחפשות רק סשנים.

וגם שם יש המון תשומת לב על הכרות כבני אדם לפני הקינק.

אני רואה הכל מהכל גם המיילדום וגם בפמדום.

מוזרה לי הטענה הזו
ve-ra כתב/ה:

כיוון שזה גם אתר פטיש ולא רק בדס"מ, אני חושבת שיש מקרים שבהם זה לא כזה נורא ומוקצה.
אני חושבת שזה יותר מטופש לסנן באתרי היכרויות מישהו שהוא פחות מ-1.80 כשאת בגובה ממוצע, מאשר לסנן מישהי שלא מתחברת ללייטקס אם זה הפטיש שלך ובגלל זה אתה פה. (וכל שאר האלמנטים של שליטה פחות מדברים אליך).
פישוטו
פישוטו • 18 בפבר׳ 2026
בהתייחסות למרחב הכלוב והאינטרנטי - בהחלט כן.

אני מדבר על המצב הנתון - לא על האשמים בו.
לגברים קשה מאוד להתנהל פה כ-bottoms.
צריך לעבור איזשהו "מבחן" בשביל לדבר על הדברים האלה.

להוכיח איכשהו שאתה לא סוטה חרמן חסר שליטה מסוכן.
ורק אז מותר לך לדבר על המיניות שלך.

(אני מודע לזה שהסיבה שזה קורה אלה גברים אחרים. זה לא מבטל את החוויה ואת התחושות האלה).

המצב הזה מאוד מקשה ומכניס גברים לאותה שבלונה.
קודם כל "תוכיח" שאתה נשלט.
שאתה פה לשרת את המין הנשי בכללותו.
שאתה מסוגל להראות איפוק וסבלנות ולא "לחשוב מהזין".

אלה דברים שיכולים להיות חיוביים בגדול.
אבל כשחוזרים על המסר שכל הגברים מסוכנים ושצריך רק לרצות נשים בפמדום זה בא עם תופעת לוואי.

גברים מחביאים את הצרכים שלהם. אפילו מעצמם.
נותנים יותר מדי בשביל להוכיח.
עובדים קשה ועושים התאמות לא ריאליות בשביל כל פיסת תשומת לב.

שולטות מקבלות לכאורה נשלטים שכל רצונם הוא לשרת.
הצרכים שלהן נענים לרוב בצורה נקודתית די בקלות.
הצד השני לא דורש מהן דבר מלבד לשרת.

אבל הקשרים הרופפים האלה מתפוצצים פעם אחר פעם.
ברגע שהנשלט מוריד את המסיכה ומדבר על צרכים הוא פתאום משנה את חוקי המשחק.

ופתאום הוא כבר לא רק עובד למענה, אלא היא צריכה גם להתאמץ בשבילו.

שם הקשרים האלה מתפרקים בצורה מכוערת על השקר. ומשם מגיעים שמות הגנאי כמו נצלנית ושולט מלמטה או מחפש קינק דיספנסר.

שכל אלה דברים לגיטימיים לגמרי. כל עוד עושים עליהם משא ומתן כמו שצריך לפני.

(שיט משא ומתן, בכלל על זה רציתי לדבר. ועל ההבדל בגישה למחפשי קינק במסיבות ולא ברשת....טוב נו תגובה הבאה בלאט).
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 18 בפבר׳ 2026
בהמשך לטענה שהראשונה של הפוסט לגבי זה ששולטים מתנהלים מול נשלטות (נשים) תוך שהן מציבות להם סטנדרט גבוה לגבי ההתנהלות הרבה לפני שרואים בהן חור
כך, גם הנשים השולטות (נשים) מציבות סטנדרט בפניה אליהן ובהתייחסות אליהן.

נשלטות רבות גאות בזה שלא כל אחד ראוי לשלוט בהן ודבר ראשון עליו להוכיח את עצמו והשיח צריך להיות מכבד ואנושי הרבה לפני הפנטזיה. וכך נוצר מה שנכתב בתחילת השרשור

שולטות רבות שמות את אותו סטנדרט.
ve-ra
ve-ra • 18 בפבר׳ 2026
Black Lotus כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:

כיוון שזה גם אתר פטיש ולא רק בדס"מ, אני חושבת שיש מקרים שבהם זה לא כזה נורא ומוקצה.
אני חושבת שזה יותר מטופש לסנן באתרי היכרויות מישהו שהוא פחות מ-1.80 כשאת בגובה ממוצע, מאשר לסנן מישהי שלא מתחברת ללייטקס אם זה הפטיש שלך ובגלל זה אתה פה. (וכל שאר האלמנטים של שליטה פחות מדברים אליך).

צודקת. זו אבחנה נכונה שכתבת עליה
אם באים לסשן רנדומלי עם זר זה סטנדרטי
אבל לא כך הבנתי את הפרסום שלך בראשיתו- שם דובר על מערכת יחסים להבנתי
ve-ra כתב/ה:
Black Lotus כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:

צודקת. זו אבחנה נכונה שכתבת עליה
אם באים לסשן רנדומלי עם זר זה סטנדרטי
אבל לא כך הבנתי את הפרסום שלך בראשיתו- שם דובר על מערכת יחסים להבנתי

אם זה פטיש שהוא חלק מרכזי ואולי עיקרי מהמיניות שלך, לדעתי זה תקף גם בחיפוש זוגיות.
ניסיתי לפשט את זה כי להכנס להבחנות בין פטישיסט לנשלט היה מוסיף עוד רמת מורכבות על נושא שהוא מורכב גם ככה.
ve-ra
ve-ra • 18 בפבר׳ 2026
ייתכן.
אבל אם את נשלטת, את קודם כל מוכנה למסור את השליטה. זו נקודת המוצא. רק אחרי זה מגיעים גבולות. ורק לאחריהם מגיעות פנטזיות
ולא ההיפך