|
|
לפני יומיים •
2 במרץ 2026
לפני יומיים •
2 במרץ 2026
William Arthur{SilentDevo} • 2 במרץ 2026
מאחר והשאלה מחייבת תשובה מכלילה, אז כן. בהחלט. בהכללה - נשים הן המין המתיש.
למה? כי נשים הן מיגדר שרוצה לדבר על זה. ומתי הן רוצות לדבר על זה? ברגעים הכי מאתגרים. כשקשה , כשלחוץ, כשרע, כשיש להן משהו על החזה שהן חייבות לפרוק. ובמקום להבין שנשים אחרות הן הפתרון הכי טוב למצבים האלה ולהתמקד בשיחות עם החברות הכי טובות, הן משום מה חושבות שהאביר על הסוס הלבן צריך לעשות גם את זה. זה עוד תפקיד שגברים צריכים להתמודד איתו בציביליזציה המודרנית. להקשיב. להכיל. לאשררר. לא מספיקות כל זכויות-היתר שנגזלו מאיתנו? להקשיב?!? ולא זאת בלבד, אלא שהנשים מתעקשות לעשות את התהליך הזה של דיבור וציפיה לקשב עם יצורים שאומנם נראים להן כאילו הם מאוד דומים להן, והתמימות מניחות שהגורילות דמויות-האדם מחווטים בצורה דומה להן, אבל בפועל מדובר ביצורים אחרים לגמרי. כי עבור גברים כשקשה , כשלחוץ, כשרע, כשיש משהו על החזה שהם חייבים לפרוק - הם לא הולכים לדבר על זה עם האישה. הם נסוגים לתוך השריון, מתחפרים במערה, מסתגרים, מעבדים את זה בעצמם או לחלופין מתעסקים במשהו אחר, עד שקורה מה שהיה צריך לקרות כדי שהם יוכלו להמשיך הלאה. אז בהכללה - כן, גברים הם המין המסתגר ונשים הן המין המתיש. כי כשטיפוס מסתגר מנסה להקשיב לטיפוס מדבר זה מחייב הרבה אנרגיות מצד המסתגר. ובמקום שנשים יבינו שאם הן מצאו גבר שמוכן להקשיב לכן - הן מצאו מצטיין מגדרי ויש לנהוג בו בהתאם, כיהלום נדיר - הן מתלוננות! הערות: 1. כמובן שיש חריגים משני המגדרים. 2. הטרגדיה של הדורות הצעירים היא בכך שהולכת ונוצרת ציפיה לא-ריאלית מגברים לא רק להקשיב, שזו יכולת שמבחינה אבולוציונית אנחנו הגברים עדיין צריכים לאזן, כי מאוד קשה להקשיב בריכוז כשיש זיקפה (מאוד!) אלא לעשות עוד מהלך - לדבר על זה ! לשתף ! ואני שואל - איפה זה ייגמר? |
|
|
|
|
לפני יומיים •
2 במרץ 2026
לפני יומיים •
2 במרץ 2026
Leaker(נשלט) • 2 במרץ 2026
אני חושב שאפשר להתיש בהרבה דרכים. כל "צד" והדרך שלו.
את מדברת על מורכבות רגשית וירידה לעומקים. "חפירות" למיניהן. אני חושב ששמעתי פעם על מחקר שדיבר על זה שנשים אומרות פי כמה מילים ביום מאשר גברים. גם גברים מתישים לרוב פשוט בדרך אחרת- התנהגות רפיטטיבית של חוסר הקשבה, חוסר תשומת לב לדברים שחשובים לה, עקשנות על דברים מסוימים... (ברור שאי אפשר להכליל. אני יכול להכיר לך גברים שאחרי 10 דקות במחיצתם תרצי לברוח כי לא תוכלי להקשיב יותר....) שאלת המקור של זה באמת דורשת חשיבה עמוקה. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
שוסי • 3 במרץ 2026
מרגיש לי קצת פוסט pick me girl
|
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
LowCarb(שולט) • 3 במרץ 2026
► שוסי כתב/ה: מרגיש לי קצת פוסט pick me girl מרגישה לי תגובה קצת "Feministic knee jerk". |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
שוסי • 3 במרץ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: מרגיש לי קצת פוסט pick me girl מרגישה לי תגובה קצת "Feministic knee jerk". כן, ציפיתי שיקפוץ הגבר הרעיל התורן . ממש אביר זכויות הפטריארכיה אתה. אולי באמת כדאי שתדחוף משהו לתחת. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
► שוסי כתב/ה: ► LowCarb כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: מרגיש לי קצת פוסט pick me girl מרגישה לי תגובה קצת "Feministic knee jerk". כן, ציפיתי שיקפוץ הגבר הרעיל התורן . ממש אביר זכויות הפטריארכיה אתה. אולי באמת כדאי שתדחוף משהו לתחת. That escalated quickly.... תמיד מדהים כמה מהר ווקיסטים מתדרדרים לעלבונות אישיים, בודי שיימינג, קינק שיימינג, ואייג' שיימינג. פנטסטי. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
שוסי • 3 במרץ 2026
זה גדול, אתה מאשים אותי שאני jerk, אבל אני זו שיורדת לפסים אישיים.
כמו כן, הקינק שיימינג במקור היה שטענת שגברים "אמיתיים" לא דוחפים לעצמם דברים לתחת. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
► שוסי כתב/ה: זה גדול, אתה מאשים אותי שאני jerk, אבל אני זו שיורדת לפסים אישיים.
כמו כן, הקינק שיימינג במקור היה שטענת שגברים "אמיתיים" לא דוחפים לעצמם דברים לתחת. את צריכה לשפר את ההבנה שלך באנגלית. Take the hint. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
שוסי • 3 במרץ 2026
איזה רמז?
שאתחיל להבין בטרמינולוגיה של אינסליים בסיסיים? פחות. יאללה חג שמח שיהיה. ובמות הפטריארכיה ננוחם וכו. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
dommixxx • 3 במרץ 2026
אני חושב שבממוצע, בגדול, בהכללה, בלי הקצוות אפשר להגיד שנשים מגיבות יותר מרגש וגברים יותר מרציונל מה שיכול להחוות כעניין מתיש משום שבעוד שעם גבר אפשר לדון איתו רציונלית על הבעיה והפתרון שלה אצל האשה זה עניין רגשי ואין לך איך לעזור בצורה ברורה מה שיכול להפוך את כל העניין למתיש.
|
|
|