|
|
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
Curious B • 14 במרץ 2026
► נסיכה עם כפית זהב כתב/ה: הפעם הראשונה שחדרו אליי והפעם הראשונה שעשיתי בה סקס אלו 2 פעמים שונות לחלוטין.
הפעם הראשונה שעשיתי סקס הייתה מדהימה, קשובה, ומענגת. איזו תשובה מושלמת. מקנאה בך |
|
|
|
|
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 במרץ 2026
גיל 22, קשר בדס"מי עם שולט מדהים (אחד הכי טובים שהיו לי בחיי) שגם עשה הרבה חוויות תיקון לקשר הרסני עם "שולט" שהיה לפניו.
אני רק זוכרת שזה דווקא כן היה עדין, למרות שממש כאב לי ושכן היו רגעים שבהם בהחלט נהנתי ולא רק הייתי כאובה ושגם אחרי זה הרגשתי כל כך עטופה ורצוייה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
פלג-מתלמדת • 14 במרץ 2026
אהבת נעוריי. אהבת חיי. מגיל 16 ועד עכשיו. עבר הרבה זמן מאז...ועדיין פעם ראשונה תמיד מיוחדת.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
15 במרץ 2026
הפעם הראשונה
לפני יומיים •
15 במרץ 2026
צוללן מיומן • 15 במרץ 2026
זה היה בדיוק כמו שרציתי. רציתי שהפעם הראשונה שלי תהיה מאהבה.
הכרנו במהלך עבודה בחופש הגדול, ההיתי בן 16 בערך, היא היתה יותר גדולה ממני בשנה. במהלך העבודה ראיתי שהיא מרימה ארגז ואחרי זה אוחזת בבטן התחתונה. הבנתי שיש לה כאבי מחזור. עזרתי לה שבוע שלם בלי הפסקה. ואחכ יצאנו. שנינו ההינו בתולים, היא רק היתה עם ניסיון של מזמוזים ונשיקות ואני לא נגעתי באישה לפניה. היה לה טראומה שגבר מבוגר נגע בה וזה היווה מחסום וכאשר נגעתי בה היו לה פלשבקים. ההיתי הכי מתחשב והתקדמנו בקצב איטי מאוד. למדנו אחד את השניה. היא נפתחה לקבל ממני עונג ואהבה. כאשר מצאה משהו שאני נהנה ממנו היא לא הפסיקה לעשות אותו כאילו מצאה אוצר ונהנתה לראות שאני נהנה. הפעם הראשונה שלנו שהלכנו "עד הסוף" קרתה אחרי חצי שנה שהכרנו. זה היה ביום כיפור בדירה של אחותה שנסעה לנופש בכינרת. היא היתה במחזור והזין שלי יצא עם דם על הקונדום ונרתעתי מהדם וביקשתי ממנה להוריד אותו ממני, אני זוכר שזו היתה הרגשה מיוחדת להיות בתוכה. כמו להיכנס לקודש הקודשים. היא רצתה אותי. והיתה מאוד בטוחה בעצמה. אני זוכר בהמשך שכל גמירה היא היתה מורידה ממני את הקונדום וקושרת אותו עם הציפורניים שלה ומתגאה בזרע שבפנים. בהמשך החלטנו יחד לעבור לגלולות. היא היתה משהו מיוחד. עדינה וחושנית ונשית ידעה לקרוא אותי. אני זוכר את ההרגשה שאתה חודר לתוכה ואתה מרגיש עטוף ונאהב. פעם איחר לה המחזור וחשבה שנכנסנו להריון והיא אמרה לי שהרגישה מיוחדת שאולי יש בתוכה תינוק שלי. זה הרגיש ממש מיוחד. היא אהבה הכל בי ואהבה אותי, לא ידעה שובע ורצתה אותי בלי סוף. עד כדי כך שאמרתי לה צריך פעם בשבוע לנוח כי כל פעם שכבנו 3 4 פעמים ואני צריך "להתמלא". בואי נלך לסרט... אחרי כל ערב של סקס ואהבה ההיתי ככ מורעב שבדרך חזרה שליוותי אותה הביתה ההיתי חייב לטרוף מנת שווארמה. אני זוכר שגילינו תנוחה שגמרתי בתוכה ממש מהר והיא עודדה אותי לחזור לתנוחה הזו שוב ושוב וגמרתי עוד ועוד בתוכה במהירות והיא חיבקה אותי ובכתה מאושר. היא היתה קונה לי מתנות קטנות ואפילו שרשרת. אחרי שהתגייסה ההינו נפגשים פעם בשבוע וההיתי מגיע אליה טעון והיא הבינה אותי הכניסה אותי לתוכה ואמרה לי "תפרוק אני מבינה אותך". כשהיה בבסיס שלה שבוע הדממה הכניסה אותי עם האוטו לתוך הבסיס ושבוע שלם רק הזדיינו שכבנו עשינו אהבה ימים שלמים של כל מה שאפשר. היא היתה אוהבת לרדת לי אהבה לגמור מחדירה ואהבה כשירדתי לה. סהכ ההינו 3 שנים יחד. אני זוכר את הכל כאילו זה היה לפני שבוע. היא לא היתה מלכת היופי ולא 90 60 90 אבל זה ככ לא היה חשוב היא היתה מינית חושנית מטריפה והיה לה מגע קסם מחשמל. באמת אהבנו בטירוף. |
|
|
| motislv(נשלט) |
לפני יומיים •
15 במרץ 2026
לפני יומיים •
15 במרץ 2026
motislv(נשלט) • 15 במרץ 2026
► אלפא-בטא כתב/ה: בן, בשכבה, כיתה י'.
🫣 ספר מה היה |
|
|
| Ingrid Obscura(נשלטת) |
לפני יום •
15 במרץ 2026
לפני יום •
15 במרץ 2026
Ingrid Obscura(נשלטת) • 15 במרץ 2026
אני הייתי בת 16 והוא היה בן 34.
הוא היה המאמן שלי וכל הזמן היה עושה לי טיזינג ונותן לי טרמפים הביתה. יום אחד ישבנו אצלו ברכב אחרי שהחזיר אותי מאימון והוא נתן לי נשיקה, הלב שלי דפק בצורה קיצונית אבל באיזשהו מקום קיוויתי שזה יקרה. אחרי שבוע בערך שכבנו בבית שלו ובהמשך גיליתי שהוא אדם שקרן ומניפולטיבי שמתיימר להיות קדוש מעונה. גרומינג במיטבו. |
|
|
|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
לפני יום •
15 במרץ 2026
Hanuman • 15 במרץ 2026
► Ingrid Obscura כתב/ה: אני הייתי בת 16 והוא היה בן 34.
. נשמע קשוח ובטח לא חוקי. |
|
|
|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
לפני יום •
15 במרץ 2026
Leaker(נשלט) • 15 במרץ 2026
מה שנקרא במקרה הכינותי מראש...
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=111305&postid=1365155 והאמת שהפתיע אותי כמה הצלחתי להחזיק בזמנו בלי לגמור... אפילו איתה לאחר מכן היו לי פעמים נוספות של גמירות מוקדמות מהצפוי. |
|
|
|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
לפני יום •
15 במרץ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 במרץ 2026
גיל 19,חבר של חברים, הכרנו שטחית. הייתה איזו מסיבה שאחריה הזמין אותי לבוא אליו. היה סבבה. חביב וידידותי.
|
|
|