|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
LowCarb(שולט) • 24 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: דווקא בחברות כאלה אתה תראה יותר הטיה לכיוון הפמדום מבחינת סטיות - כי זה משהו שאנשים יתקשו עד מאוד להגשים. זה מאד הגיוני אבל לא מה ששאלתי. ולא מעניין אותי מה מעמיד לך, אני לא פחות הומופוב משאני שובניסט. השאלה שלי היא האם יש קורלציה (לכל הפחות) בין נשלטות לאימוץ עמדות נשיות פופולריות? הגיוני לי שכן, ולו רק בגלל שפמיניסטיות בנות זמננו מגיבות באלימות ודחייה לכל רמז לדעה אחרת, מה שנשלט, מן הסתם, לא יכול להרשות לעצמו. אתה לא חייב לענות כמובן. סתם תוהה. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
פישוטו • 24 במרץ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: דווקא בחברות כאלה אתה תראה יותר הטיה לכיוון הפמדום מבחינת סטיות - כי זה משהו שאנשים יתקשו עד מאוד להגשים. זה מאד הגיוני אבל לא מה ששאלתי. ולא מעניין אותי מה מעמיד לך, אני לא פחות הומופוב משאני שובניסט. השאלה שלי היא האם יש קורלציה (לכל הפחות) בין נשלטות לאימוץ עמדות נשיות פופולריות? הגיוני לי שכן, ולו רק בגלל שפמיניסטיות בנות זמננו מגיבות באלימות ודחייה לכל רמז לדעה אחרת, מה שנשלט, מן הסתם, לא יכול להרשות לעצמו. אתה לא חייב לענות כמובן. סתם תוהה. לא תנצל אותי בשביל הדיון מיזוגניה שלך. אענה לכל שאלה שתהיה לך אם תפתח דיון על רעות הפמיניזם (ואתה תופתע מאוד לשמוע נשלט עם דעות שחלקן לא מאוד פופולריות לנשים). אני כן אומר שזה שאתה מייחס תכונות אופי לאנשים לפי נטיה מינית מראה על המון בורות (לא טמטום, אל תעלב לי עכשיו). הבורות הזו מובנת - אין מספיק מחקרים על אנשים בדסמיים כמו שיש למשל על החברה הערבית. אז דיון כשזה מבוסס דעות ולא עובדות. ונראה שהדעות שלך מבוססות על הרבה סטיגמות ולא על הכרות עם אנשים. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
LowCarb(שולט) • 24 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: שהדעות שלך מבוססות על הרבה סטיגמות ולא על הכרות עם אנשים. הפרוליפרציה של שגיאות הכתיב ואנשי הקש בתגובה שלך מעכה את רמץ התקווה שעוד נותרה לי כי אוכל להיעזר בדעותיך. אני יכול להיעלב רק מאנשים שאני מעריך, אז תקרא לי מה שבא לך. לזכותך יאמר שאתה כן מתאמץ להיות ענייני, גם אם קצת קשה להבחין בכך. תודה על תגובותיך, ושיהיה לך אחלה אחלה יום. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
פישוטו • 24 במרץ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: שהדעות שלך מבוססות על הרבה סטיגמות ולא על הכרות עם אנשים. הפרוליפרציה של שגיאות הכתיב ואנשי הקש בתגובה שלך מעכה את רמץ התקווה שעוד נותרה לי כי אוכל להיעזר בדעותיך. אני נעלב רק מאנשים שאני מעריך, אז תקרא לי מה שבא לך. לזכותך יאמר שאתה כן מתאמץ להיות ענייני, גם אם קצת קשה להבחין בכך. תודה על תגובותיך, ושיהיה לך אחלה אחלה יום. הירידה לרמה האישית וההתפסות לשגיאות ההקלדה במקום לנושא הראו לי בדיוק עם מי אני מתדיין. חבל שלא הצלחת להגיב לנושא ולקיים דיון. אתה דווקא נראלי פחות טיפש מהמיזוגן הממוצע פה והיה נחמד עד כה. תןדה על המאמץ לערער אותי למרות שהוא לא צלח, בהחלט מוערך. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 24 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: לא לפני שתתן לי תגובה אנדרו טייטית מעניין. ראיתי שאתה נשלט. אתה חושב שזה בלתי נמנע לנשלטים להזדהות עם טיעונים נשיים/פמיניסטיים? באמת אני שואל. יכול להיות אנדרו טייט נשלט להבנתך? שחרר ממה שמעמיד לי - זה לא רלוונטי לשיח. הטיעון שלי לא קשור לפמיניזם ולא קשור לשליטה. דובר פה על מיילדום - שליטה גברית. החברה הערבית = חברה בשליטה גברית. בהחלט הגיוני לי שבחברה כזו הצורך בפריקה אלטרנטיבית מסוג בדסמ מיילדום ישאף לאפס. כי אין שום בעיה לחיות בצורה הזו מבלי לשים על זה תווית או להשתתף באיזושהי קהילה. גבר נשוי יכול לעשות מה שהןא רוצה עם אשתו - לא יגידו לו כלום. דווקא בחברות כאלה אתה תראה יותר הטיה לכיוון הפמדום מבחינת סטיות - כי זה משהו שאנשים יתקשו עד מאוד להגשים. אני לא ממש מסכימה עם זה הרי אם זה היה נכון לא היינו רואים בכלל מיילדום במסיבות (וזה בהחלט קיים) לגבי גבר נשוי - זה מצב שהשתפר ממש בעשור האחרון לא מספיק, עדיין יש עוד הרבה עבודה אבל כיום למילה של אישה שמתלוננת על אלימות (למשל) יש יותר (שוב, ממש לא מספיק) חשיבות מאשר לפני עשור או שניים לפני הרבה שנים, למיטב זכרוני גם היו מסיבות מיילדום ואני מתארת לעצמי שבהיקף קטן יותר גם היום יש או בצורה הכי בסיסית: גבר שיטפטף עלי שעווה בזמן שאני עירומה ברחוב כנראה ישלח לכלא (ביחד איתי) בעוד שבמסיבת בדס"מ זה בהחלט מקובל אז זה לא שבאמת אפשר ליישם כל סשן בחוץ * כמובן שערבי מיילדום כוללים כל כך הרבה יותר מזה (כמו הרבה טקסיות) אבל זאת היתה דוגמה נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מרץ 24, 2026 11:14 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
Re: למה?
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
ve-ra • 24 במרץ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: למה לדעתכם אין ערבי maledom ?
🔥 חברים חברים, למה לכם כי תתקוטטו ׳ערבי׳- ar-vei ולא ׳ערבי׳- ara-vi אבל אתם יכולים להמשיך. זה מרענן |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
Re: למה?
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
פישוטו • 24 במרץ 2026
► ve-ra כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: למה לדעתכם אין ערבי maledom ?
🔥 חברים חברים, למה לכם כי תתקוטטו ׳ערבי׳- ar-vei ולא ׳ערבי׳- ara-vi אבל אתם יכולים להמשיך. זה מרענן אהההההההה לא נורא יאללה ביתר |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
Bluecollar(שולטת) • 24 במרץ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: לא לפני שתתן לי תגובה אנדרו טייטית מעניין. ראיתי שאתה נשלט. אתה חושב שזה בלתי נמנע לנשלטים להזדהות עם טיעונים נשיים/פמיניסטיים? באמת אני שואל. יכול להיות אנדרו טייט נשלט להבנתך? שחרר ממה שמעמיד לי - זה לא רלוונטי לשיח. הטיעון שלי לא קשור לפמיניזם ולא קשור לשליטה. דובר פה על מיילדום - שליטה גברית. החברה הערבית = חברה בשליטה גברית. בהחלט הגיוני לי שבחברה כזו הצורך בפריקה אלטרנטיבית מסוג בדסמ מיילדום ישאף לאפס. כי אין שום בעיה לחיות בצורה הזו מבלי לשים על זה תווית או להשתתף באיזושהי קהילה. גבר נשוי יכול לעשות מה שהןא רוצה עם אשתו - לא יגידו לו כלום. דווקא בחברות כאלה אתה תראה יותר הטיה לכיוון הפמדום מבחינת סטיות - כי זה משהו שאנשים יתקשו עד מאוד להגשים. אני לא ממש מסכימה עם זה הרי אם זה היה נכון לא היינו רואים בכלל מיילדום במסיבות (וזה בהחלט קיים) לגבי גבר נשוי - זה מצב שהשתפר ממש בעשור האחרון לא מספיק, עדיין יש עוד הרבה עבודה אבל כיום למילה של אישה שמתלוננת על אלימות (למשל) יש יותר (שוב, ממש לא מספיק) חשיבות מאשר לפני עשור או שניים לפני הרבה שנים, למיטב זכרוני גם היו מסיבות מיילדום ואני מתארת לעצמי שבהיקף קטן יותר גם היום יש או בצורה הכי בסיסית: גבר שיטפטף עלי שעווה בזמן שאני עירומה ברחוב כנראה ישלח לכלא (ביחד איתי) בעוד שבמסיבת בדס"מ זה בהחלט מקובל אז זה לא שבאמת אפשר ליישם כל סשן בחוץ * כמובן שערבי מיילדום כוללים כל כך הרבה יותר מזה (כמו הרבה טקסיות) אבל זאת היתה דוגמה אגיד את זה ככה הטיעון על למה לנשים מותר ולגברים אסור קצת מתעלם מהעובדה שלגברים עדיין יש כוח. לכן, גברים פחות צריכים להרים את הקול שלהם כי הקול שלהם נשמע. בדיוק כמו ששדרות במשך שנים מרימים את הקול שלהם ותל אביב פחות. או שתשמעי יותר מחאה של התרבות המזרחית מאשר של התרבות האשכנזית ההגמונית. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
olivia r(נשלטת) • 24 במרץ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: לא לפני שתתן לי תגובה אנדרו טייטית מעניין. ראיתי שאתה נשלט. אתה חושב שזה בלתי נמנע לנשלטים להזדהות עם טיעונים נשיים/פמיניסטיים? באמת אני שואל. יכול להיות אנדרו טייט נשלט להבנתך? איזה דבר לא קשור לכלום ונמוך להגיד. השולטים הכי טוטאלים ודומיננטים שנתקלתי בהם החזיקו דעות פמיניסטיות. ויש המון שוביניסטים שהם נשלטים. אין שום קשר בין הדברים. ואגב, נשים יכולות להיות פמיניסטיות או שוביניסטיות. כנ"ל גברים. אנשים מחזיקים במגוון דעות בלי קשר למה יש להם בין הרגליים ומה עושה להם את זה במיטה. לפי הלוגיקה שלך, נשלטות אמורות להיות אנטי-פמיניסטיות, וזה רחוק מלהיות המצב. זה שיש תופעה שאינסלים ודומיהם חושבים שהם בעצם שולטים בבדסמ, זו כבר סוגיה אחרת. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
לפני יומיים •
24 במרץ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 24 במרץ 2026
יש בגדול יותר פמדום ממיילדום, לא?
|
|