|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
LowCarb(שולט) • 3 באפר׳ 2026
► Fuck You כתב/ה: רשמתי ״מי שעונה לפוסט״ ולא פוסט הספציפי הזה…המטרה היא סה״כ טובה, לכוון אנשים שרק נכנסו ורצוי לא ייפלו לידיים הלא טובות. Be that as it may, אני מאד אתפלא אם יהיו פה עוד עיצות לשולטים. בכל מקרה, המוטיבציה לשולטים לתת עיצות פומביות לנשלטות היא כפולה: גם לעזור, אבל גם, ולא פחות חשוב, לשדר שהם לא כאלה. המוטיבציה לשולטים לתת עיצות לשולטים פחותה, כי מעבר לעזרה אין פה שום דבר שממתג אותם כנחשקים (אם כבר אז להיפך). זה עוזר להסביר את הנוכחות המוחלטת והבלעדית של עיצות לנשלטות בנושאים כאלה. וכל אחד ואחת יכולים להסיק מכך את מסקנות שנפשם משגת. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 3 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: לגבי שולטים שמחפשים קשר רציני: בשבילי, קו אדום הוא אם הנשלטת מפרסמת תמונות עירום. מבחינתי ההתמכרות הזאת ללייקים ולחרמנות של זרים מעידה על בור בנפש, שלא מתמלא מנוכחות של אהבה או אפילו של סקס/קשר בדס"מי. אז לשולט שמחפש משהו מחייב הייתי ממליץ להתרחק. . אני אתחיל בזה שגם אני חושבת שאין מספיק עצות לשולטים או לשולטות בתחילת דרכם.ן דווקא לנשלטים כן יש (כי הם פותחים שרשורים בפורומים) והכי הרבה כמובן זה לנשלטות . בחרתי להתייחס לנקודה הזאת שציטטתי כי אני לא מסכימה איתך על הרעיון הכללי כלומר, זה לחלוטין לגיטימי שמישהו.י יגדיר פרסום תמונות עירום בבלוג כקו אדום כפי שא.נשים "פובלים.ות" על גובה, גיל, שיער ארוך או קצר וכן הלאה אבל יש ההבדל עצום בין משהו שלא מתאים נקודתית לאדם לבין להגיד שזה דגל אדום (כפי שאני לא אכתוב על העדפה אחרת שהיא דגל אדום) בתור מישהי שבוחרץ מידי פעם לפרסם תמונות עירום בבלוג שלה זה כי זה באמת מעלה לי לפעמים רמת דופמין שאני צריכה ואני מאוד שלמה עם זה באופן כללי, מאוד שלמה עם הקונספט של "זונת צומי" האם זה אומר שאני לא מחפשת משהו רציני? ממש לא. קודם כל, אני כבר בחתיכת קשר רציני ראשי ואני גם מחפשת קשר משני רציני בקיצור, אין שום קשר לרציניות הנשלטת לבין פרסום תמונות העירום שלה זה לגיטימי כמובן שבעיניך יש קשר אבל זה לא נכון להגדיר את זה ככה לכל שולט. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
Fuck You • 3 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: רשמתי ״מי שעונה לפוסט״ ולא פוסט הספציפי הזה…המטרה היא סה״כ טובה, לכוון אנשים שרק נכנסו ורצוי לא ייפלו לידיים הלא טובות. Be that as it may, אני מאד אתפלא אם יהיו פה עוד עיצות לשולטים. בכל מקרה, המוטיבציה לשולטים לתת עיצות פומביות לנשלטות היא כפולה: גם לעזור, אבל גם, ולא פחות חשוב, לשדר שהם לא כאלה. המוטיבציה לשולטים לתת עיצות לשולטים פחותה, כי מעבר לעזרה אין פה שום דבר שממתג אותם כנחשקים (אם כבר אז להיפך). זה עוזר להסביר את הנוכחות המוחלטת והבלעדית של עיצות לנשלטות בנושאים כאלה. וכל אחד ואחת יכולים להסיק מכך את מסקנות שנפשם משגת. נכון שכרגע אין כאן הרבה עצות, אבל היי, תן לשירשור קצת ״להתבשל״… וחוץ מזה, איך הגעת מפוסט תמים שמטרתן באמ חיוביות לגמרי-להעברת ביקורת? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: זה לגיטימי כמובן שבעיניך יש קשר אבל להגדיר את זה כדגל אדום / נורה אדומה זה כבר צעד רחוק מידי בעיניי. הכל כבר נהיה לי מאד צפוי. זה אומר שאני כבר זקן, או שאולי אני כבר לא מתאים לכאן. בכל מקרה, דוגמאות אנקדוטליות להפרכת אמירה כללית הן בדיוק מה שהייתי מצפה פה, ואכן ציפיתי. אני לא מתיימר להבין את כלל האנושות על השונות המסחררת שמתגלמת בה. אמרתי מה אני מרגיש, והמלצתי לאחרים לחשוב על זה. כל אחד יחליט בשביל עצמו, וזה נכון גם אם הייתי מצהיר שהאמת שלי מתאימה לכולם בלי יוצא מן הכלל. מחכה כבר להכיר אישה שיודעת להתייחס להכללה כאל הכללה, ולא ישר משווה את עצמה להכללה, ועל בסיס ההשוואה קובעת שזה לא נכון. אבל זה כבר נושא אחר, ובטח יביא לסקילתי הפומבית. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
Fuck You • 3 באפר׳ 2026
עוד דגל אדום שלי זה נשלטת שלא עונה למגיבים בבלוג שלה.
אם היא אפילו לא עושה לייק לאף תגובה, מבחינתי זה מעיד על יחס וגישה שאני לא מעוניין בהם. דגל אדום שמישהי לא עונה לך בבלוג שלה? דיסוננס. אתה בעצמך כתבת מקודם כי רדיפה אחרי הלייקים היא לא טובה בעינייך-וכרגע אתה כותב שזה לא בסדר שלא שמים לך לייק בבלוג?! אז איפה ההגיון? לי למשל כתוב בבלוג - כי הנני מעלה פרסום אך ורק עבור עצמי,אני לא נחפשת שיגיבו לי ,אז אני דגל אדום שאני לא עונה להם למרות שביקשתי לא לכתוב?! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
Fuck You • 3 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: זה לגיטימי כמובן שבעיניך יש קשר אבל להגדיר את זה כדגל אדום / נורה אדומה זה כבר צעד רחוק מידי בעיניי. הכל כבר נהיה לי מאד צפוי. זה אומר שאני כבר זקן, או שאולי אני כבר לא מתאים לכאן. בכל מקרה, דוגמאות אנקדוטליות להפרכת אמירה כללית הן בדיוק מה שהייתי מצפה פה, ואכן ציפיתי. אני לא מתיימר להבין את כלל האנושות על השונות המסחררת שמתגלמת בה. אמרתי מה אני מרגיש, והמלצתי לאחרים לחשוב על זה. כל אחד יחליט בשביל עצמו, וזה נכון גם אם הייתי מצהיר שהאמת שלי מתאימה לכולם בלי יוצא מן הכלל. מחכה כבר להכיר אישה שיודעת להתייחס להכללה כאל הכללה, ולא ישר משווה את עצמה להכללה, ועל בסיס ההשוואה קובעת שזה לא נכון. אבל זה כבר נושא אחר, ובטח יביא לסקילתי הפומבית. חחחחחחח אתה מצחיק |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
► Fuck You כתב/ה: לי למשל כתוב בבלוג - כי הנני מעלה פרסום אך ורק עבור עצמי,אני לא נחפשת שיגיבו לי ,אז אני דגל אדום שאני לא עונה להם למרות שביקשתי לא לכתוב?! מצחיקונת. הרגע התייחסתי לנשים שמשוות את עצמן לאמירה כללית, ועל בסיס זה קובעות כי היא לא נכונה, ואת כבר לא יכולת להתאפק ומיד עשית בדיוק את זה. בכל מקרה, זה לא "דיסונסס" כלשונך. אישה שמעלה תמונות עירום מבחינתי זה אישה שמכורה ללייקים. אישה שלא טורחת להתייחס למי שמשקיע ומגיב לה (שלא לדבר על מישהו ששואל שאלה ביחס לפוסט) היא אישה שלא סופרת את הזולת כאן, ו/או לא מעוניינת ליצור כל מגע בינה לבין קוראיה, מה שבעיני דוחה, ובטח שלא מעיד על אפשרות לייצר איתה כל סוג של אינטראקציה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אפר' 03, 2026 1:31 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 3 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: זה לגיטימי כמובן שבעיניך יש קשר אבל להגדיר את זה כדגל אדום / נורה אדומה זה כבר צעד רחוק מידי בעיניי. הכל כבר נהיה לי מאד צפוי. זה אומר שאני כבר זקן, או שאולי אני כבר לא מתאים לכאן. בכל מקרה, דוגמאות אנקדוטליות להפרכת אמירה כללית הן בדיוק מה שהייתי מצפה פה, ואכן ציפיתי. אני לא מתיימר להבין את כלל האנושות על השונות המסחררת שמתגלמת בה. אמרתי מה אני מרגיש, והמלצתי לאחרים לחשוב על זה. כל אחד יחליט בשביל עצמו, וזה נכון גם אם הייתי מצהיר שהאמת שלי מתאימה לכולם בלי יוצא מן הכלל. מחכה כבר להכיר אישה שיודעת להתייחס להכללה כאל הכללה, ולא ישר משווה את עצמה להכללה, ועל בסיס ההשוואה קובעת שזה לא נכון. אבל זה כבר נושא אחר, ובטח יביא לסקילתי הפומבית. נקודתית בנושא הזה בחרתי להביא את עצמי כדוגמה אבל אני מכירה גם נשים אחרות שזאת ההתנהלות שלהן בנושא והן אכן מחפשות קשר רציני הנקודה שלי היתה, שגם אם זה משהו שקיים אצלך בפרשנות (ושוב, לגיטימי, זה שלך) אז זה לא הופך את זה למשהו שהוא בהכרח נכון התייחסת כאן להמלצה לשולטים אני חושבת שבתור נשלטת גם אני יכולה להמליץ לשולטים לכן, בחרתי להגיב על הנקודה הזאת כי אני חושבת ששולטים יכולים לפספס המון נשלטות טובות רק על בסיס פסילה על הנקודה הזאת אבל שוב, זה כל כך סובייקטיבי ואינדווידואלי כמו העדפה של גיל, גובה, אורך שיער וכן הלאה באשר להתייחסויות להכללה - אישית, נוטה לא לאהוב הכללות, זה הכל. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: זה הכל. אז אם אני נקרא לדייק, אוכל לומר שגם בעיני תמונה אחת מדי פעם היא לא קו אדום. אני יותר מדבר על בלוגים שזאת פחות או יותר המהות שלהם, או שזה איזה דפוס מתמשך ורציף. בכל מקרה, גם לי יצא להעלות תמונה שלי איזה 4-5 פעמים בעשר שנים האלה, אז אני יכול לכלול גם את עצמי בקבוצה שלך (מה שזה לא אומר עלינו).... |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 באפר׳ 2026
כחש(נשלטת) • 3 באפר׳ 2026
אני הייתי רוצה לתת עצה מכיוון קצת אחר, כי למדתי על בשרי שבתחילת הדרך, גם אם יתנו לך את רשימת העצות הכי מושלמת בעולם.. כשמשהו נוגע ברגש עמוק, באיזשהו חסך או הגשמה.. המוח שלנו הופך לאלוף העולם ברציונליזציה (של החרטטציה). אנחנו נעשה הכל בשביל לקבל אישור למה שאנחנו רוצים לחשוב ולעשות. אנחנו (לרוב, ברור לרוב, לא מכלילה) נספר לעצמנו כל סיפור אפשרי כדי להצדיק את הכיוון שבא לנו ללכת בו ורק בחוכמת הבדיעבד נבין שפשוט חיפשנו אישור, גם אם זה אישור לטעות.
לכן, הטיפ שלי הוא עוגן. תמצאו לכם אדם שאתם סומכים על דעתו, שלא ייעץ לכם מהפוזיציה או מהניסיון הסובייקטיבי שלו, אלא ידע (להשתדל) באמת לראות אתכם ולשקף לכם את המציאות כשצריך. ואקח את זה עוד שלב, כי היום הפסיכולוג האישי של כולם הוא צ׳אצ׳י- אם אתם משתמשים בבינה מלאכותית כמקום לעיבוד ומחשבה מה כן ומה לא- תדאגו שהיא לא תהיה נחמדה או כזו שתבין מה אתם רוצים לשמוע ופשוט תאשר לכם בדיוק את הדבר שאתם רוצים לשמוע. תדרשו ממנה להגיד לכם את האמת, לאתגר אתכם, לשאול את השאלות שיגרמו לכם לתהות על התפיסה שלכם, גם אם זה פחות נעים. המטרה היא לא לקבל אישור שאתם בסדר, אלא לקבל כלי שיעזור לכם להתמודד עם המציאות. |
|
|